Colectia de toamna-iarna 2005 (217)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

buna seara!
Ingrosam si noi randurile celor amarati. Nu, Ilinca e ok, dar soacra-mea nu. S-a trezit azi dimineata cu ochiul rosu-rosu (singurul cu care mai vedea dupa ce in '86 a avut atac cerebral) si privirea incetosata. Deci aproape ca nu mai vede. A fost la urgenta la Municipal, unde au vrut s-o interneze dar a refuzat si a plecat pe semnatura Urmeaza un tratament dar daca e atac cerebral, nu stiu cat bine ii face, i-ar trebui cel putin un RMN sa vedem ce se intampla cu creierul ei.
Din pacate, nu vrea sa asculte de nimeni, cu cat ii cerem mai mult sa se duca la spital, cu atat refuza, parca e un copil de 3 ani. Asta e!

Se vede treaba ca e ceva inn neregula cu concediul meu de iarna, cand imi propun sa rezolv o gramada de treburi prin casa, ca niciodata nu reusesc s-o fac. Nici anul trecut nu am putut face curatenia de iarna, ca s-au spart tevile din bucatarie. Acum e mult mai grav
Si exact inainte de petrecere

Ripley Anuta in poze e tare draguta, are un zambet smecheresc de-ti insenineaza ziua, e o draguta.
Noki frumoasa sarbatoare, frumoasa gradinita. Imi place in ce companie creste Sarah, foarte frumos, parca esti in alta tara.

Mai voiam sa mai zic ceva, nu-mi mai aduc aminte acum. Poate revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

in alta ordne de idei, stiti vreun neurolog/neurochirurg bun la vreo clinica particulara? Poate asa o conving pe soacra-mea sa mearga la dr.

Madau mama ta la cine a fostcand s-a simtit rau? Apropo, cum se mai simte?

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Io's praf, m-a ajuns puroiul pe amigdale, aveam febra 38.8 la ceva timp dupa ce luasem 2 ibuprofene de 200. Frisoane si tot tacamul. Voiam sa merg maine dimineata la un exudat dar la cum stateam incovrigata in fotoliu cu 3 paturi pe mine si tremuram, mi-am dat seama ca nu voi putea iesi din casa dmineata fara un antitermic luat. Am incercat sa ma programez la ORL-ista la care am mai fost a Medsana, numa' bine nu raspundeau aia neam, asa ca am inceput antibioticul din proprie initiativa

Ocazie cu care trebuie sa declr ca Silvia e o minune de fetita mare, a avut grija de sora-sa si de mine pana a venit Virgil.

In alta ordine de idei a venit azi cu un desen cu un rechin pe care l-a facut un baiat de la ea din clasa special pt ea.

roxi nu chiar, i-am pus gluga care se inchide destul de bine.
Vad ca tate drumurile voastre duc la Gheorghe acuma. Asta este, nu te ingrijora prea tare de operatie, au facut-o si Nichita si Vladut.

madau probabil e o carie care a ajuns la nerv. Durerile sunt ingrozitoare, le stiu. Dupa ce nu te mai doare e de fapt si mai nasol, inseamna ca nervul a murit dar pulpa dintelui e infectata. Singura solutie e . Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

feli sanatate multa soacrei tale! Din pacate (sau fericire) nu stiu neurolog, nu ar trebui sa e duca la spitalul specializat pe asa ceva?
Mie-mi spui? Dupa o varsta devin forte indaratnici, in special in ceea ce priveste sanatatea lor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Buna seara !

Am ajuns si eu acasa pe la 20.30. Multumesc tuturor pentru gandurile bune si pentru sustinere!
Interviul a fost ok, a fost doar intalnirea de "recunoastere" cu firma de recrutare, probabil ca vor mai urma intalniri... om vedea!
M-am plimbat putin prin Bucuresti, am intalnit o fosta colega, a fost placut pentru ca a fost si vremea ok!

Noki, super pozele de la "petrecere"! Frumoasa sarbatoare!

Feli, sanatate multa soacrei!

Lavi, multa sanatate si bravo Silviucai!

Anda, bafta multa in gasirea "problemei" care te supara !
Din pacate sistemul nostru sanitar nu "prea" permite sa-ti rezolvi problemele fara un sac de bani! Macar sa afli care e problema ca sa o poti trata! Bafta!

Madau, bafta si tie la stomatolog! Poza cu Miruniciu tuns ai pus si n-am vazut eu? Dariei nu prea i-am dat guma - a prins de pe la cate cineva o gumita, dar nu o arunca si ma enerveaza ca o inghite asa ca evit sa-i dau!

Roxi, imi pare rau ca Alexia n-a scapat de otita aia urata! Mi-a placut mult ce ai scris de printesa ta draga! Ai perfecta dreptate!

Cristina N. sanatate maxima Elisei!

Sanatate multa si celorlalti bolnaviori din colectie! Doamne ajuta sa auzim vesti bune cat mai curand!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Feli , multa sanatate soacrei tale! iar voua multa putere de convingere ca sa o duceti la doctor!

Lavi , multa sanatate si felicitari pentru Silvia "mamica" ta si a Nataliei de astazi

Camy , deci mai vii in capitala la interviuri...tin pumnii in continuare

Roxana , off deci nu scapati de operatie va si aveti grija de voi! si tare mult mi-a placut ce si cum ai scri tu acolo de printesa ta !

Delia , cum se simte Ana? cu bona cum mai stati? te astept si cu pozele de la petrecere

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns proadelina spune:

Multa sanatate la pitici, mamici si bunici!
Madau - bafta multa la dentist!
Foarte frumoase pozele!
In legatura cu ceaiul, tocmai am incercat Ceai de Iarna. Bun-bun!

Adelina si Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Adelina, ma bucur ca iti place ceaiul de iarna! Mie imi place mult ceiul de la Fares din gama "anotimpuri" si nu pare sa fie facut numai din arome si E-uri!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns proadelina spune:

Cami, intr-adevar asa este! Am studiat cutia si gandesc ca respecta ce este scris acolo. Si lui fiu-meu i-a placut ceaiul!
Ma duc sa-l pun la nani ca sta in capul meu... cunoasteti! Si e cam tarziu...

Adelina si Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Roxi, m-ai dat gata cu ceea ce-ai scris despre Lexi

Lavi, sanatate! Bravo pt fetita ta cea mare

Madau, bafta cu durerea de masea!

Feli, offf... imi pare rau de situatia cu soacra ta.

Anda, sa le dai de cap analizelor!

Leea, ce vesti ne dai??

Noki, ce faine-s pozele!

Cami, ma bucur ca ai avut o zi buna la Bucuresti.

Ioana, tare-mi plac mesajele tale. Vizita a fost la finii ce abia i-ati cununat? Cei... insensibili?

Pumba, nu mai fi atat de telegrafica, mai povesteste-ne despre voi.

Mergi la inceput