Colectia de toamna-iarna 2005 (217)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

apropo de ce a zis anda ca a ezitat sa intervina in felul altei mamici de a-si creste copilul. Ei bine, vad ca ezitari de acestea sunt cam multe in colectia noastra. Eu am avut mai ales in cazul "barbatului ratacitor" de pe acest forum, si regret si acum.
Pana la urma de ce scriem noi aici? Nu ca sa ne ajutam, cu orice, dar mai ales cu sfaturi? Suntem femei mature (zic eu] si ne cunoastem de prea mult timp ca sa stim ca fiecare sfat de aici se da din dragoste, din dorinta de a ajuta, si trebuie sa respectam ideile celorlalte (chiar daca nu le aplicam).
Oare nu a trecut vremea cand ceream sa fim sterse de pe lista, doar ptr ca nu ne convenea opinia altei mamici? Eu vreau sa cred ca da.
Uitati cate am mai ramas pe lista, cele care sunt cu sufletul aici, citesc ce se intampla cu copiii colectiei, deci sunt interesate. Poate parea siropos, dar suntem oarecum ca o familie (nu ca familia Bundy, sper eu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Offff ... ce rau imi pare sa aud de copii bolnaviori!! Insanatosire grabnica si fara complicatii! Va asteptam cu vesti bune!

Feli, si eu as merge pe mana unui homeopat insa in Buzau sunt doar 2 si nu stiu cat de "buni" sunt!
Referitor la scosul afara sa stii ca si eu patesc asa cu Daria de ceva timp (chiar voiam sa abordez aceasta "problema")! Tre' sa ma rog de ea mult si bine; ajungem sa iesim din casa la 11.30-12 (la pranz)... De multe ori renunt si o las sa-si faca de lucru prin casa!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneatza!

Ma doare sufletul sa vad ca a dat iama boala in colectie. Of of, mai mai! Sanatate multa bolnaviorilor!

Feli- tu cate zile de concediu ai pe ai?Cred ca ma iei si pe mine!

Alexandrina- stii reteta mea sfanta: uleiul fiert. la noi nu a mers nimik altceva, cu mentiunea insa ca nu am incercat Cutadenul.

Sarah are mereu cate o bubita in jurul gurii, ca mai nou isi baga fie mainile in gura, fie manecile de la bluza. Adica face ce nu a facut toata copliaria ei.Chiar mai sunt curioasa: mai avem copilais care stau mai nou cu mainile in gura??? Nu non-stop, evident, dar daca o cert sau e necajita, asta e noul refugiu.

Asa ca Delia, ia baga o consiliere pe dermatita atopica, ca mai nou se pare ca am intregit si noi randurile posesorilor acestei mirifice boli. Pot s-o dau la coltul gurii cu Cutaden?

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Si eu am vreo 23 zile de concediu !

Noki, si aici ne inscriem ! Si pe Daria o prind de multe ori cu mana in gura, da' bagata asa cu totul! (bine,ea a si trombotit degetul la greu, dar acum e de belea!)

Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Neata!!

Sanatate multa copilasilor bolnavi !!

Eu sint un pic mai linistita ,Andreas se simte mult mai bine ,e mult mai vioi in comparatie cu zilele trecute ,asta ma face sa cred ca nu are ceva grav ,altfel starea lui s-a fi inrautatit .
Ieri a vb sotu' cu cineva care ne-a sfatuit ca in caz de nu se poate pune diagnosticul aici ,sa mergem in Austria ,la o clinica renumita cica ,ne poate ajuta ,deci asta am sa fac ,mai astept pina saptamana viitoare ,rezultatele de aici ....
Eu nu-mi mai vad capul de treaba ,pe linga problemele si alergatura cu Andreas ,ne mai si mutam ,ne-am apucat de renovarea noului apartament ,sper sa fie gata pina la Craciun ,nu stiu cum ma voi descurca la sfirsit cu smotru ,copil non stop linga mine ...off ,e tare greu dar trec eu si peste asta .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns proadelina spune:

Sanatate maxima tuturor copilasilor bolnavi! sa fie bine, iar mamicile lor sa ne dea vesti bune.
Un sincer La multi ani! pentru Ana!
Ieri am avut o zi plina, care s-a incheiat, cu vizita la cealalta bunica, unde colectia de jucarii a lui Albert a crescut (dar nu pentru mult timp) cu cateva exemplare, in cinstea viitorului eveniment aniversar de duminica.

Adelina si Albert

Mergi la inceput

Madutza, ma bucur ca incepe sa apara "soarele pe strada voastra"!

Si ca sa va descreti-ti putin fruntile.(cam exagerat dar funny)
Generalitati cu bebelusi ...

Ce porti:
la primul copil: incepi sa porti haine pentru gravide de la prima confirmare a sarcinii
la al doilea copil: porti haine normale pina cind nu te mai incap deloc
al treilea copil: hainele de gravida sint hainele tale de zi cu zi ...
Te pregatesti de nastere:
la primul copil: esti constiincioasa cu exercitiile de respiratie
la al doilea copil: nu te mai chinui, stii deja ca nu folosesc la nimic
la al treielea copil: ceri o epidurala din luna a opta deja ...
Haine:
la primul copil: speli hainutele bebelusului separate pe culori, le asezi frumos in dulapior, impachetate perfect
la al doilea copil: te asiguri ca sint curate si le speli doar pe cele evident murdare
la al treilea copil: baietii poarta roz parca, nu ? ...
Griji:
la primul copil: sari in sus la orice incruntatura a bebelusului
la al doilea copil: ridici copilul doar daca tzipetele lui risca sa-ti trezeasca primul nascut
la al treilea copil: inveti copilul mai mare cum sa intoarca jucaria muzicala a bebelusului...
Suzeta:
la primul copil: cind cade pe jos, o pui deoparte si o speli si-o fierbi cu prima ocazie
la al doilea copil: a cazut, o speli cu putin suc din biberon
la al treilea copil: o ridici, o stergi de tricou si i-o dai inapoi...
Schimbatul scutecelor:
la primul copil: i-l schimbi o data pe ora, chit ca-i nevoie sau nu
la al doilea copil: i-l schimbi o data la doua sau trei ore, daca e nevoie
la al treilea copil: incerci sa-l schimbi inainte sa inceapa ceilalti sa se plinga de miros...
Activitati:
la primul copil: duci bebelul la gimnastica pentru bebelusi, la inot, la citit povesti
la al doilea copil: duci bebelusul la gimnastica
la al treilea copil: duci copilul la supermarket si la uscatorie ...
Iesitul pe afara
la primul copil: prima data cind lasi copilul cu bona, suni de cinci ori acasa
la al doilea copil: chiar inainte sa iesi pe usa, iti aduci aminte sa lasi un numar de telefon unde poti fi gasita
la al treilea copil: lasi instructiuni sa te sune doar daca vede sange...
Acasa:
la primul copil: iti petreci aproape toata ziua uitindu-te lung la bebelus
la al doilea copil: te asiguri din cind in cind ca bebelusul e ok, nu pocneste, nu se raneste
la al treielea copil: toata ziua incerci doar sa te ascunzi de el...
Inghititul monedelor:
la primul copil: daca bebelusul inghite o moneda, alergi la spital si-i faci o radiografie
la al doilea copil: cind al doilea copil inghite o moneda, supraveghezi atent ca ea sa iasa cumva ...
la al treilea copil: cind al treilea copil inghite o moneda, ai grija sa i-o scazi din alocatie !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Cami, fooooarte tare! Misto la mine e ca pot considera ca-s la altreilea plod, avand in vedere ca m-am purtat cu Sarah la unele chestii (aia cu suzi, cu activitatile..) ca la al treilea plod.

Mitzo, yuuuhuuu, scoate capul de dupa hartii!

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

super, cami, buna poanta

madutza, ai sa le dovedesti pe toate. cel putin cu apartamentul iti zic io, din proprie experienta. EU am chemat-o pe soacra-mea in perioada de maxima aglomeratie, dar si-atunci puteam pleca de-acasa max 3 ore. dar am avut mesteri buni si am avut incredere in ei Materialele le-am luat marea majoritate de la magazinul de sub noi A, si la smotru am chemat o tanti doua zile, dintre care a doua am muncit cot la cot cu ea. Iti spun ca se merita, sa nu te omori cu curatatul singura. Merita toti banii sa chemi o tanti care face in mod obisnuit asa ceva.

Maria mea face demult fazele cu iesitul afara. Dar mai asiduu de cand cu gradi. Adik o perioada i-a fost frica ca daca iese din casa ajunge la gradi.

Io m-am hotarat. Al treilea copil nu-l mai fac. Adik am vazut ca Maria a suferit in mod vizibil dupa aparitia lu frate-sau . Cel mai nasol mi se pare ca nu ai timp fizic pentru fiecare in parte. CIteam undeva ca o mamica cu nu stiu cati copii se intalnea numai cateva minute pe zi cu fiecare in parte sub masa din bucatarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

helou, colectie!
in primul rand la multi ani (intarziat)pentru ana de ripley. multi ani sanatosi, frumosi si senini
in al doilea rand multa sanatate bolnaviorilor!
in al treilea rand - mi-am luat calculator nou - finally - ( ca mi-a dat mama bani ). e rosu si frumos si poate o sa intru mai des sa scriu. oricum copiii nu stiu de existenta lui si sper nici sa nu afle. il pitesc in sifonier si nu-l scot decat cand nu sunt ei.
si in sfarsit, nici copiii mei nu mai sunt doritori de iesit afara, dar ma gandesc ca e un fenomen absolut natural, incepe "hibernarea", se intuneca repede, e mai frig si nu pot sa se joace cum trebuie. lasa ca la primavara n-o sa-i putem tine in case.
si referitor la maini in gura, al meu nu le tine in gura, dar nici nu vrea sa se spele pe maini. nu se atinge de nimic ca sa nu se spele pe maini , ar face orice ca sa evite sa se spele pe maini sau pe fata (parca il arde apa pe fata).
hai ca va las, ca am trebi.
cred ca de la 1-2-3 ian ma duc la job.

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

margele, zorzonele si briz-brizuri

Mergi la inceput