Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (81)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns edinutza spune:

bebelusi_multa sanatate nepotelului tau!imi place mult mobila pe care vreti sa o cumparati!auzi defapt citesti ,mi-ai facut o pofta cu cana ta de gris cu lapte ...

Irina_imi pare rau pt acel incident cu mama ta!e nasol,dar bine ca e mama,pe ea o mai ierti ,dar daca era soacra!lasa ca acu te face Radu sa uiti tot

Cristi_saracuta de tine,cica am auzit ca daca iti pui frunze de varza mai trece durerea,nu stiu daca e adevarat!

Iris_gata aproape cu mutatul,dincolo mai am de dus gen tv,pc etc si hainele care le folosim si sunt aici cu noi!dar acolo cand ajung nu imi ramane altceva de facut decat sa ,ca ne-am organizat f bine!iti doresc de acum sa ai un wk cat mai reusit si plin de !

Bee_dar tu te simti in stare sa muncesti?nu iti este greu?cand mergi la control?

Anuc_uite cam asa a inceput la mine raceala si acuma am nasul infundat,dar exact cu dureri de frunte si cu starile pe care le-ai descris!eu am luat cate un paracetamol si asa am prevenit febra!ai grija de tine !

Miere_super fain!si aici e la fel doar ca nu exista nintendo si bratari electronice!eu habar nu am ce fel de epidurala se administreaza aici,dar mai mult ca sigur ca e cea cu care nu poti sa faci miscare!cu testul de glicemie e ok,nu?pe mine nu m-au sunat asta inseamna ca nu trebuie sa il refac pe cel de 3 ore!

Dya_multumim pt retete!supa de porumb pare f interesanta!

Edina `de 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

bee - nu ar trebui sa coste nimic titrarea.

31+ cu T. Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

AMR 7 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Bee este pe Str. Constantin Carcas. Uite aici poate vezi harta sa-ti dai seama, este o strada care se face la stanga din Dr. Felix.
http://acest topic este si pe site-ul Desprecopii/institutions_dir.php?action=view&hospital_id=58&module=hospitals&pag=4

Eu nu am platit nimic, dar am fost la colega unei prietene de ale mele, asistenta. Am mers pe nemancate.

Edinutza ce bine ca o sa ai net. Ai grija la curatenie, nu te obosi!
Si la mine daca e sa compare Radu, ma lasa cu totul....

Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png

25+
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Edinutza, nu prea ma simt in stare sa stau la serviciu, insa nu prea am ce face. Noroc ca am sefi si colegi intelegatori si super de treaba. Am avut pauza de masa o ora si am dat o fuga pana acasa (stau la 20 min de mers pe jos dar tot am luat un taxi dus-intors) si acum e mai bine. Mancare facuta de mama, va dati seama ce bunut...

Edinutza, si tu cu mutatul? Off, ce greu este...

Cristi, si eu stiam de treaba cu varza pusa pe picior, cica duce la atenuarea inflamatiei. Tinem pumnii ca analizele de sange sa iasa bine.

Am fost la RU sa intreb despre modul de calcul al noii indemnizatii CIC. Desi nu a aparut metodologia de aplicare, se stie ca cei 85% se vor calcula din net (deci dupa toate retinerile si dupa impozit). Oricum, e bine.

Bee28+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!

Mergi la inceput

nu stiu daca merge chestia asta cu varza la mine- da o sa incerc ca de pierdut nu am ce pierde.

neaparat se merge pe nemancate la titrare pt rh

31+ cu T. Carol

AMR 7 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Cadia, l-am folosit ca tarc pana a facut Luka vreo 2 ani! Eu il puneam mai mult cand faceam curatenie sau mancare. Chiar daca de multe ori nu-i placea si plangea dupa atentie... cel putin il stiam in siguranta cat faceam eu repede treburile.
E super dragut patul din link!!

Edinutza, bine ca ai ajutoare! Paella... vreau si eu! De aia ca la mama ei acasa... ca asa facut la nimereala... am mai mancat!

Multa sanatate fetelor racite!! Multe ceaiuri cu lamaie si muult somn. Aici se zice ca daca dormi muuuult iti trece repede raceala...
Pupici!!

Adina & Luka& bobita din burtica26+
obraznicatura lu' mami

Mergi la inceput

eu vineri si sambata trebuie sa merg la un teambuilding - noroc ca vine si cristi

uite asa imi place de voi - vorbiti tot de mancare din asta serioasa, ca mi se taie orice pofta si raman silueta numai de deserturi sa nu pomeniti

31+ cu T. Carol

AMR 7 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Jasmi atat a fost pretul pe care la-m vazut in magazin in Sibiu. Doar ca modelul era pe alb

Anuc eu as vrea sa evit sa bag patul de o persoana de acum, si sa il pun cand va fi cazul. VREAU SPATIU, de-aia am zis sa pun un fotoliu mai micut....sau ceva mai mic pentru mine

Fetelor sa nu ma uitati cu perna, daca gasiti pe undeva sa imi aratati si mie linkul va rog.

27+ Vlad Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Fetelor, am pus pe contul comun, Ordonanta de Urgenta nr.148/03.11.2005, ce cuprinde si modificarile legii publicate in MO nr.743/04.11.2008

Bee, mersi frumos.Nu l-am luat inca dar ne-am cam hotarat.
Astept si parerea Roxanei.

28+cu CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edinutza spune:

Bee_e bine totusi ca ai sefi si colegi intelegatori!dar daca incepi sa simti si cel mai mic disconfort incearca sa mai iei cateva zile de concediu!ce bine de tine,abia astept sa vina si mama mea sa imi gateasca!deja i-am facut o lista cat un carnat cu ce sa imi aduca!
dupa cum am citit nici tu nu mai ai mult cu mutatul!

Cristi_chiar ca nu ai ce pierde,infasoar-o bine pe picior si dupa aceea pune un fular sau ceva asa de-a roata pe picior si sa stai intinsa!

Carmen_am ,am grja,adevarul este ca nici nu mai pot sa fac eu treaba!

Ledi_cum ai petrecut timpul cu stiorul tau? mai ai tort?ca daca nu am ajuns eu trimit DHL-ul dupa el si dupa salata,daca mai ai!

Edina `de 25+

Mergi la inceput