Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (81)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

si eu am fost sambata la un concert intr-un pub de aici

si am suferit cumplit din cauza ca nu se putea respira - pur si simplu nu era aer. si o groaza de fum. am stat mai mult afara pe terasa. si in deschidere a cantat o formatie loco - TAREEEEE (si nu foarte bine). noroc cu cei de la bere gratis care mie imi plac la nebunie

31+ cu T. Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

AMR 8 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

Salutare!

Cristi, imi pare rau pt piciorul tau! Tare mult dureaza pana se vindeca. Pe mine m-a lovit odata o masina (pe trecere, noroc ca nu luase mare viteza), suficient cat sa-mi prind piciorul intr-o pozitie ciudata. Cateva zile am sarit in celalalt picior, dupa care mi s-a invinetit cam tot: degete, laba piciorului, pe laterale etc... Dar parca tot mi-a trecut mai repede decat tie...

Patricia - eu pe mobila respectiva (patut + dulap + comoda ) am dat aproape 3000ron. Sigur e bine cum ai calculat tu? Pe site la ei, sub poza, sunt afisate si preturile

Jasmi 26+ cu
way to go, BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

nu stiu de ce dureaza atata cu piciorul - eu nu am avut niciodata nici macar o entorsa. asa ca nu ma pricep. si cum nu pot merge la radiografie...

va trimit un banc asa, pt dimineata

Intr-o zi, Gheorgh iese in curte si il vede pe Ion jucand tenis cu Agassi. Il bate Ion pe Agassi de ii merg fulgii..
.Mirat, Gheorghe il intreaba pe Ion: -Cum faci mai sa fii asa de bun la tenis?
-Pai uite, in spatele curtii e o broscuta care iti va indeplini o dorinta...Dar ai grija ca e un pic cam surda.
Se duce Gheorghe si ii zice broastei tare si raspicat: -Eu vreau mult aur!
Se trezeste cu un taur in curte. Suparat, se duce la Ion:
-Pai bine mai Ioane, eu i-am cerut mult aur si ea imi da un taur!
-Si tu crezi ca eu am vrut sa fiu tare in tenis?

31+ cu T. Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

AMR 8 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Citat:
citat din mesajul lui Carmen_Marieta

Salutare burticutze,

Ciufik eu intrebam de vaccinul anti Rh. Tie ti-au iesit anticorpi? Eu am facut analiza sapt trecuta si nu mi-au iesit anticorpi, dr nu mi-a zis sa fac vaciin la 28 sapt, ci numai dupa nastere daca bb nu are Rh-. Vreau sa stiu cat mai multe ca sa nu stau asa...

Carmen nu mi-au iesit anticorpi. Asta e si ideea, se face vacc. NUMAI dc NU apar anticorpi, ca dc apar nu ai ce sa faci, doar se urmareste sarcina mai atent, se urmareste evolutia anticorpilor...
Nu este obligatoriu acest vacc. , nu te ingrijora, depinde de dr, al meu e mai "profilactic" asa.
majoritatea mamicilor cu rh-, fac vacc doar in primele 72h dupa nastere, asa ca relax. Eventual poti sa-i ceri parerea dr tau cu privire la efectuarea acestui vacc in sapt 28-30, ca si asa il faci pe banii tai.

Andreea 31+, cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

bebelusi am intrrat special sa vad cum se simte Stefanel.ma bucur ca e mai bine
cristi,imi mpare rau pt piciorul tau. refacere rapida
oare irina c,e cu sotul???sa se bucure din plin
inca o saptamana fetelor si punem AMR!!!!pot s apun AMR si pt cate zile mai lucrez??? ca sincera sa fiu,nu stiu cat mai pot,de abia m-am tezit si acum...mor de somn,as mai fi stat la caldurica...oooff fug la munca,vorbim mai incolo,o saptamana usoara sa aveti muuuaaa!

29S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Roxana, ce zici, acesta este OK?

http://www.bebecurier.ro/product_info.php/cPath/50_184/products_id/1119

Yashy, tu ai folosit patutul de la Graco si pe post de tarc?

Bee, la multi ani de onomastica.

Bebelusi si eu imi doresc mult spatiu de joaca pentru bebe, dar noi avem camerele f.mici, asa ca nu prea reusesc.
Eu i-am luat pentru camera: un dulap (sifonier) mai maricel, o comoda, un pat de o persoana (pe care sa nu le mai schimb pana pe la 7 anisori) si urmeaza sa-i luam patut/tarc.

28+cu CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Eu cred ca am un inceput de raceala. O sa iau osciloccoccinum...si parca n-as fi bagat vitamina C in mine cu caru', am baut la sucuri de portocale de cred ca sunt portocalie pe interior

Sa stiti ca si eu uit de la un mesaj la altul ce vreau sa va zic, parca sunt drogata..

A! Mai, eu nici la Ioana n-am facut vaccinul ala antitetanos...o sa-mi notez sa intreb medicul data viitoare. Dar parca vad ca o sa zica ca nu-i nevoie...ca asta al meu e asa de linistit...

Anuc cu Ioana mica si BB Filip din burtica (26S/27S?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Ciufik eu am discutat cu dr. cu care o sa nasc, mi-a spus ca daca acopilul are Rh- nu imi face vaccin dupa nastere, daca e Rh+ imi face, si sa nu-mi fac griji ca e gratuit si ca il are maternitatea. Acum o sa incerc sa stau linistita, deocamdata, voi merge la medicul de fam. sa intreb de antitetanos.

Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png

25+
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edinutza spune:

Salutare burticutelor!!!

Am reusit sa va citesc ,am avut ce recupera!Noi am avut un wekwnd f ocupat!Sambata am mers cu matusa mea la celalat apartament sa faca curatenie!vai ce bine e sa ai pe cineva pe care te poti baza!saraca am pus-o la munca...eu sunt maniaca si mai ales cand ma mut in casa noua vrea ca fiecare coltisor sa fie curatat!am ajuat-o si eu nu zic ,eu am facut dulapurile pe dinauntru,dar in rest ea tot!dupa aceea a urmat Radu ,a carat la lucruri...cand ma gandesc cate poti sa aduni si inca va veni inca o persoana in plus ,in fine, cu ocazia asta a mi-a vazut si sotul cutiile cu pantofi si gentile ,a incercat el sa faca o comaparatie cu cate are el,dar am schimbat subiectul repede!
Ieri la fel am fost de dimineata la biserica,dupa aceea fuga la o zi de nastere care nu putea fi amanata a fost ok si-a serbat-o la un gratar de peste si paella !
dupa care am carat din lucrurile care au mai ramas,asa ca joi deja numai dormim aici!abia astept!
ioi ca am scris o gramada numai despre mine !dar profit cum nu o sa mai am net..dar deja am gasit un net club la doua colturi de mine,asa ca am sa stau pe aproape!

Edina `de 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Cadia, e super patutul!

Stefanial, si eu voi naste tot la 36-37 sapt, cel putin asa mi-a spus dr, asta daca IR-urile nu coboara la normal. Insa nu mi-a spus nimic de injectii pt maturarea plamanilor lui bebe, ca cica daca intram in 37 sapt, e la termen. O sa intreb peste 2 sapt cand merg la consultatie.

Anuc, ai grija cu raceala, ca nu-i de glumit. Si eu beau suc de portocale, desi apoi am o aciditate...pap kiwi si fructe rosii de padure. Nu mai zic de struguri pentru ca pe aia ii mananc cu ladita (dar numai pe cei romanesti, strugurii de import nu imi plac, si cred ca nici lui bebe).

Fetele cu rh negativ, unde este institutul de hematologie din Bucuresti? Pe net nu gasesc adresa. Am trimitere sa fac si eu determinarea anticorpilor si am inteles ca doar la institut se face sin calitativ si cantitativ. Trebuie sa merg pe nemancate? Cam cat costa?

Bee28+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!

Mergi la inceput