Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (81)
Raspunsuri - Pagina 5
roxanaz spune:
Cadia, patutul pliant trebuie sa aiba doua sisteme de blocare, unul jos, cand il deschizi, apoi cate unul pe cele doua laturi mari ale dreptunghiului. trebuie sa se deschida si sa se inchida usor, sa fie stabil. chicco caddy are oferta de ceva timp la vreo 200-230 lei, asa ca merita. eu am avut un Graco contour la Patrick, a fost bun si si-a meritat banii.
cristi_2003 spune:
astazi dau si eu comanda pt mocheta de la bebe si dupa incercam sa instalam patututl.
31+ cu T. Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
AMR 8 SAPTAMANI
flowerbee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Iris2002 Flowerbee, de ce au fumat prietenii in preajma ta? Puteau sa tina cont de faptul ca esti cu bebe in burtica. |
Iris, fetele astea, prietenele prietenilor sotului meu fumeaza de rup, tigara de la tigara, dar nici macar nu le pasa ca poate celor din jur le dauneaza. Culmea este ca prietenii lor nu fumeaza. Ma rog, eu le-am batut apropos-uri, insa nu s-a lipit nimic.
Abia astept sa se aplice si la noi legea care interzice fumatul in localuri si locuri publice. Se pare ca din iunie sau iulie 2009. Asa voi putea si eu sa merg la un restaurant si sa mananc linistita, fara sa fie vreo d-ra care si sufla fumul in toate partile, ca pe aere.
Iar la petrecerea la care am fost, toata lumea fuma, parca se intreceau care aprinde mai multe tigari pe minut.
Bee28+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!
flowerbee spune:
Mi s-a facut foame...si acasica am asa o papica buna...numai la asta ma gandesc...sarmalute, fripturica la cuptor...salata...Mmmmm....
Bee28+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!
andre_ea spune:
citat din mesajul lui Ciufik Neata burtici! Doamne , bine ca e soare afara, ca la ce lene am...de-abia astept sa intru in concediu. Ma bucur ca toata lumea e bine. Eu am fost vineri la gine si am intrebat care este faza cu vacc antitetanos, si mi-a spus ca se face in sarcina si sa il cer dr de familie, insa dr meu e un idiot asa ca... Mesaj pentru fetele care nasc la Municipal toate saloanele sunt renovate, de la A1 la A5. Andre_ea, Badiu inca nu stia pe mana cui ne lasa, l-am intrebat unde pleaca in concediu , insa am cam dat cu bata in balta, ca s-ar putea sa ii moara soacra si nu mai pleaca in Germania, unde isi propusese.. |
Antitetanos am facut si eu la Tudor. Nu mi-a fost clar de ce. Am inteles ca e valabil 10 ani asa ca acum nu-l mai fac.
Eu oricum prefer A2 pentru ca sunt mai putine mamici intr-un salon. Sa vedem daca iese.
Poate tocmai de aia nu avea Badiu inlocuitor, s-o fi gandit ca nu mai pleaca.
Eu tot mai sper ca nu nasc de sarbatori. Am zis ca de pe 22 de cand pleaca dr. pana pe 7 o sa stau mai mult in pat si cu no-spa, sa fiu sigura ca nu ma apuca nimic.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 31+ am tot ce am visat
Delu Prichindelu'
Prichinduta
cristi_2003 spune:
vai fetelor nu mai pot de somn
andreea eu stiu ca e valabil un an antitetanosul, nu 10
stie cineva cum sa imi fac piciorul cu fasa elastica? daca e strans cu aia nu doare?
31+ cu T. Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
AMR 8 SAPTAMANI
stefanial spune:
citat din mesajul lui flowerbee Buna burtici, Va scriu de la serviciu pentru ca mi s-a terminat concediul medical. Nu va spun cat de greu mi-a fost sa ma urnesc de acasa. Am avut un weekend plin, cu petreceri si aniversari iar bebelinei nu i-a placut deloc. Ei ii place linistea si odihna, nu fumul de tigara si muzica puternica. Ieri am avut noi invitati la masa pentru a fost si onomastica mea sambata si ne-am simtit tare bine, desi am mancat ca niste porcisori. Seara nu am mai fost in stare sa merg si la cinematograf, ca bebe impungea pe unde putea, chiar prin locuri nebanuite, de exemple pe sub coaste. Oricum, mai bine sa impunga decat sa nu o simt, ca intru intr-o panica... Stefanial, de ce ai nevoie deja de injectii pentru maturarea plamanilor lui bebe? Ai doar 30 sapt. Ai vreun risc de nastere prematura sau asa se face dupa sau inainte de cerclaj? Bebelusi, m-a impresionat nepotelul tau, ca ebolnavior dar tot zice ham ham. Puiul mic. Cadia, sambata a venit mama ca sa definitiveze mutarea pentru noi suntem cu 2/3 lucruri in noul apartament si 1/3 in vechiul apartament. Oricum, nu ne da nimeni afara pt ca e apartamentul socrilor, dar tot trebuie sa terminam la un moment dat. De 2 sapt eu nu am mai facut nimic infara de a pune la spalat si a impacheta haine iar sotul munceste zi lumina pentru ca sa avem banuti de nastere si alte chestii pentru bebe. Citesc ce ati mai scris si revin. Bee28+ http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi! |
Bee, la cerclaj, firul cu care este legat colul (ca la punguta cu 2 bani) se scoate undeva prin saptamana 36-37. Din acest moment, bebe poate iesi oricand...nastere prematura. Medicul meu, deja, a inceput sa il pregateasca cu vitamine, fier si...dexametazona pentru plamani.
Sincer, prefer sa fac eu orice fel de tratament decat sa il chinui pe el cu eventuale ventilatii la terapie intensiva.
Mai mult, asa cum ziceam intr-un mesaj anterior, Euroclinc-ul nu prea este dotat pentru nasteri premature sau complicatii, iar, in acest caz, as ajunge la Polizu... si nu mai vreau! Am stat acolo 7 zile pentru cerclaj si m-am ingrozit - de la conditiile de spitalizarea pana la atitudinea personalului medical... Dar, in caz de nevoie...sper sa nu!!!
Stefania, 30+
Iris2002 spune:
Flowerbee, urat din partea fetelor. Eu as fi plecat de acolo, dar sunt mai impulsiva, asa... noi avem putini prieteni care fumeaza (doi cred) si pe cumnata, sora sotului, dar la noi in casa nu se fumeaza, si nici la ei in casa...vrea cineva sa fumeze, sa iasa in curte. Si din fericire acum nici in resto, baruri, etc nu se mai fumeaza aici, poti sa iesi oriunde si graviduta si cu bebe.
Fetele, Paul si cu mine ne luam vineri liber, sa avem iarasi o zi doar pentru noi (e zi de cresa pentru Francesca). De data asta fara iesiri, cred, acasa, si romantic... oricum joi l-am invitat pe Pa la resto, mergem cu Francesca cu tot, devreme, ca e ziua lui Pa!
andre_ea spune:
citat din mesajul lui cristi_2003 andreea eu stiu ca e valabil un an antitetanosul, nu 10 |
Cristi, mi-a confirmat si Roxana, e valabil undeva intre 7-10 ani. Sigur nu e doar 1 an.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 31+ am tot ce am visat
Delu Prichindelu'
Prichinduta
Carmen_Marieta spune:
Salutare burticutze,
Ciufik eu intrebam de vaccinul anti Rh. Tie ti-au iesit anticorpi? Eu am facut analiza sapt trecuta si nu mi-au iesit anticorpi, dr nu mi-a zis sa fac vaciin la 28 sapt, ci numai dupa nastere daca bb nu are Rh-. Vreau sa stiu cat mai multe ca sa nu stau asa...
Bebelusi eu la chicco am vazut perna pt gravide.
Irinaasteptam versti de la tine, sa ne spui ce ai primit.
Bee imi pare rau ca a trebuit sa stai in fum, stiu ce inseamna, astfel de specimene. Cum te mai simti??
Roxana cum te simti? ti-a mai trecut guturaiul?
Restul fetelor sunteti bine??
Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png
25+
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.