Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (81)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Cristi, sper sa iti revii repede cu piciorul.

Edinutza, ce harnica ai fost in weekend! fain ca ai internet in apropiere, sa nu iti ducem lipsa prea mult!

Anuc, sanatate!

Roxana
, tu cum stai cu raceala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Citat:
citat din mesajul lui flowerbee
Fetele cu rh negativ, unde este institutul de hematologie din Bucuresti? Pe net nu gasesc adresa. Am trimitere sa fac si eu determinarea anticorpilor si am inteles ca doar la institut se face sin calitativ si cantitativ. Trebuie sa merg pe nemancate? Cam cat costa?

Bee28+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!

Institutul este exact in spatele maternitatii Filantropia. ( Victoriei spre 1 mai ). Poti intra in curte la Filantropia, o traversezi si iesi prin spate, o iei in stanga, mergi cateva zeci de metri, traversezi strada si gata, ai ajuns. e super simplu. Poti merge L- 8-14, Ma, Mi, joi-8-10, poti manca inainte si daca ai trimitere, nu platesti absolut nimic.

Mami de fetita si de baietel 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edinutza spune:

Yashy_daca vrei iti trimit eu ,cu ce iti place cu pui sau cu fructe de mare si scoici!o ajunge si la tine dhlul,nu?multumesc de urare,sper sa imi treaca cat mai curand!

Cadia_misto e patutul!mie una imi place f mult acea culoare!

noi in camera lui bb nu o sa incarcam cu multe!primele 3 luni va sta cu noi in dormitor,dupa aceea se muta in camera ei,unde o sa am asa:un pat,fotoliu meu de alaptat,patutul ei,un dulapior cu multe sertare,un covoras,masa de schimbat si jucari,dar nu multe asa cu gust si in rest mult spatiu liber!

Edina `de 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Bebelusi, cam asa arata perna de alaptat si suport spate. Eu am vazut si la Premaman si la Chicco, pretul fiind in jur de 2 mil. La un moment dat fetele din SUA au dat un link si am vazut o perna si mai faina, dar acum nu il mai gasesc.
http://cgi.ebay.fr/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=270274895165&indexURL=

Bee28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Cadia mie mi se pare teribil de scump patutul ala ptr un pat pliant. asta ptr ca sistemul de vibratii nu stiu cat de mult il folosesti iar masuta de infasat este cam instabila - tot una rigida e mai buna. eu am avut modelul asta la pat: www.bebecurier.ro/product_info.php/cPath/50_184/products_id/1129" target="_blank">contour roll a bed si inainte vorbeam de chicco www.chicco.ro/index.php?obj=front&action=produs_detalii&produs_id=165" target="_blank">caddy

edit: eu nu am avut pernuta de alaptat, am gasit www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=4024" target="_blank">asta pe buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

sal'tare la toata lumea!!!

remember me?

Finally putin mai lejera cu programul, am ceva zile de co, dupa care ft probabil voi intra in concediu prenatal.
Acum nu mi conteaza cand il iau avand in vedere ca oricum ne incadram in art acela de lege cu 85% din venituri de la 1 ianuarie.

Citat:
citat din mesajul lui andre_ea

Citat:
citat din mesajul lui Ciufik

Neata burtici!

Doamne , bine ca e soare afara, ca la ce lene am...de-abia astept sa intru in concediu.
Ma bucur ca toata lumea e bine.

Andre_ea, Badiu inca nu stia pe mana cui ne lasa, l-am intrebat unde pleaca in concediu , insa am cam dat cu bata in balta, ca s-ar putea sa ii moara soacra si nu mai pleaca in Germania, unde isi propusese..

Poate tocmai de aia nu avea Badiu inlocuitor, s-o fi gandit ca nu mai pleaca.

si eu cred ca voi naste de sarbatori... tocmai de aceea am ales sa-mi urmareasca sarcina doi medici - Badiu la CMU/Municipal si Parvu la Medsana/Elias.

La ultima consultatie Badiu mi-a spus ca e posibil sa fie plecat intr 22 dec si 7 ianuarie...dar ca mai vorbim la consultatia viitoare...adica final de noiembrie avem noi vesti

...pe de alta parte Parvu e chiar de garda in zilele de 24 si 26 decembrie, asa ca sunt relativ linistita.... cu el am nascut si acum doi ani..

Stefanial eu am nascut primul baietel la 36s si 3z... nu a fost declarat prematur, a respirat normal fara aparate, Apgar 9, cu 3200g/52cm. Eu zic ca daca se scoate firul de serclaj atunci nu e nevoie de terapie neaparat...asta insa trebuie evaluat la o echo anterioara.

Carmen Marieta si eu am Rh negativ. Badiu mi-a recomandat vaccin antirh in sapt 28-29. M-am informat din mai multe surse si am aflat ca el lucreaza dupa un protocol american care recomanda asta - insa justificarea nu am priceput-o ...dealtfel nici medicii cu care am mai discutat... si ca teoretic nu ai de ce sa il faci, e bine sa-ti faci dozarea anticorpilor antiRh (periodic cam la luna jumate mi-am dozat anticorpii).

Avand in vedere ca nici la sarcina anterioara nu am facut niciun vaccin, decat dupa nastere cand am depistat ca Teo avea Rh pozitiv... am ales sa merg pe aceeasi varianta si acum (sa nu ma spuneti lui Badiu )

Flowerbee mi-am dozat anticorpii Rh in lab Medsana. Nu stiu exact cat este (avem asig gratuita in pachetul de firma) ...insa gasesti pe site preturi

Bebelusi uite aici perna de gravi http://www.bebe lusultau.ro/detalii.php?cod=AR01 (scoti pauza de dupa bebe)

in rest despre noi:
eu si bebik suntem bine, crestem sanatosi voiosi ....activi amandoi
Teo a inceput sa vorbeasca, incepem sa ne intelegem...e un scump...
"mbau cafaua" ii zice dimineatza lui buni cand o vede cu cana de cafea...

depsre pregatiri... nu am ce sa va zic, nu am miscat un deget ...avem speranta in targul de bebi Kidexpo de la Romexpo din 20-23 nov...
(noi cam avem, patutz..alegerea noastra a fost din lemn cu sertare, carutzior..etc)

va pupik si vreau sa stiu daca v-ati intalnit...
daca nu.... cand??????????????????????????

Alinuk, Teo si minunea mica
nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Am si eu o curiozitate: mai exista cineva care bea cola si ice tea? Eu cand il vad pe sotulache ca bea, imi bag boticul si dau pe gat cate un paharel.

Bee28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

fetelor, cand ma gandesc ca mai am numai 49 de zile pana dau ochi in ochi cu bebe ... mi se face frica. nu stiu exact de ce - nastere, spital, bebe, dar mi se face frica. abia astept si totusi...

pe cele care aveti deja bebei - cand ati constientizat ca sunteti mamici cum a fost?

si eu mai beau uneori o gura de pepsi - da rar si putin.

31+ cu T. Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

AMR 7 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Fetelor, multumesc ptr urarile de sanatate! Am luat deja o doza de oscilo si mai iau diseara una. Ma pun pe ceaiuri si sucuri cu Vit C. Ma oftic rau daca racesc! Pai atata m-am ferit si ma dadeam grande ca ma simt perfect si acuma, na! Nu ma las!

Anuc cu Ioana mica si BB Filip din burtica (26S/27S?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Citat:

depsre pregatiri... nu am ce sa va zic, nu am miscat un deget ...avem speranta in targul de bebi Kidexpo de la Romexpo din 20-23 nov...
(noi cam avem, patutz..alegerea noastra a fost din lemn cu sertare, carutzior..etc)

va pupik si vreau sa stiu daca v-ati intalnit...
daca nu.... cand??????????????????????????

Alinuk, Teo si minunea mica
nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
Nimic nu-i intamplator!

Este targ la Romexpo pe 20-23 nov???In acelasi timp cu cel de la Polivalenta????

28+cu CLARA

Mergi la inceput