Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (81)
Raspunsuri - Pagina 4
Iris2002 spune:
Dya, reteta cu avocado e superbuna! Si noi o facem des, si Francescai ii place la nebunie!
roxanaz spune:
buna dimineata tuturor
la multi ani sarbatoritilor din week end si pentru Angellique, sa fiti fericiti, sanatosi, iubiti!
Irina, azi vnie Radu, nu?
Patricia imi pare bine ca nepotelul tau e mai ok dupa perfuzii. din pacate enterocolita e o boala tare pacatoasa prin stilul de manifestare si prin pericolul de deshidratare la varste mici. noroc ca trece mai rapid. cauta perna de gravide pe la magazinele online, parca am vazut pe undeva dar nu tin minte bine pe unde.
Iris, si eu vreau sa ii iau lui Patrick un set mic de oale de la Ikea ca ma innebuneste cu el . cat despre valoarea cadourilor.. un milion de lei inseamna 25 de eur deci diferenta nu e chair ata de mare. plus ca jucariile in romania sunt tare scumpe.
Miere imi pare bine ca ai vizionat maternitatea si este atat de frumoasa, sa fie totul ok iti doresc!
Dark sa stapaneasca huckleberry sanatoasa mobilierul, nu ii faci poze sa il vedem?
Stefania, nu ai vreo clinica sau cabinet medical prin apropiere? poate poti vorbi acolo cu una dintre asistente sa vina pana la tine sa iti faca injectiile de dexametazona.
o zi frumoasa tuturor si o saptamana usoara!
CADIA spune:
Roxana (ca stiu ca esti mai experimentata ), te rog, sfatuieste-ma si pe mine intr-o probl:
-vrem sa-i luam bebelinei in camera ei, un pat pe care sa-l luam si in deplasari si care la nevoie sa fie si tarc. Sunt o groaza pe net, dar nu stiu care este bun.
Nu conteaza pretul pentru ca vrem sa-l "forjam" la maxim.Important este sa fie de f. buna calitate.
Multzam frumos
28+cu CLARA
cristi_2003 spune:
neatza fetelor
aici catelusul schiop. pe bune, merg din ce in ce mai rau. nu s-a mai umflat sau invinetit da tot nu pot sa calc decat cu talpa perfect dreapta.
astept rezultatele de la sange astazi - sper sa fie ok
31+ cu T. Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
AMR 8 SAPTAMANI
Anuc spune:
Ciufika, ce veste buna cu Municipalul! O sa-l linistesc si pe al meu care m-a zapacit de o luna incoace sa nasc la Euroclinic, ca a nascut nevasta unui coleg si a fost ff bine. Sincera sa fiu nu-mi suradea ideea de a schimba macazul acum, pe ultima suta. Nu stiu niciun medic acolo si nu vreau s-o iau de la capat.
Iris, si la mine cadoul ptr Ioana e f problematic ptr ca noi am gresit cumparandu-i o mie de chestii si de jucarii, iar acum nu mai stim ce sa-i luam, are cam de toate. Si vine Sf Nicolae, Mos Craciun, ziua ei pe 10 ian, Sf Ion...vrem ceva mai consistent. Eu ma gandeam la o bucatarie dintr-aia mare cu aragaz, oale si tot felul de seturi de bucatarie, cred ca i-ar placea f mult, dar ma tot gandesc, unde o s-o mai pun si pe aia, ca si asa toata casa e full de jucarii...sau mai degraba un set de ustensile de pictat (pensule, sevalet, acuarele, etc), ca am vazut-o interesata, dar mi-e mila de cat o sa am eu de curatat dupa ce-si incheie operele. Poate sa-i fac un colt in bucatarie si la vara pe balcon
Anuc cu Ioana mica si BB Filip din burtica (26S/27S?)
yashy spune:
Cristi, ai grija de tine... La dr. ce ti-a spus? Cer scuze daca ai spus deja...
Cadia, eu am folosit la Luka patutul de la Graco. Sunt tare multumita de el si o sa-l folosesc si acum.
Adina & Luka& bobita din burtica25+
obraznicatura lu' mami
flowerbee spune:
Buna burtici,
Va scriu de la serviciu pentru ca mi s-a terminat concediul medical. Nu va spun cat de greu mi-a fost sa ma urnesc de acasa.
Am avut un weekend plin, cu petreceri si aniversari iar bebelinei nu i-a placut deloc. Ei ii place linistea si odihna, nu fumul de tigara si muzica puternica. Ieri am avut noi invitati la masa pentru a fost si onomastica mea sambata si ne-am simtit tare bine, desi am mancat ca niste porcisori. Seara nu am mai fost in stare sa merg si la cinematograf, ca bebe impungea pe unde putea, chiar prin locuri nebanuite, de exemple pe sub coaste. Oricum, mai bine sa impunga decat sa nu o simt, ca intru intr-o panica...
Stefanial, de ce ai nevoie deja de injectii pentru maturarea plamanilor lui bebe? Ai doar 30 sapt. Ai vreun risc de nastere prematura sau asa se face dupa sau inainte de cerclaj?
Bebelusi, m-a impresionat nepotelul tau, ca ebolnavior dar tot zice ham ham. Puiul mic.
Cadia, sambata a venit mama ca sa definitiveze mutarea pentru noi suntem cu 2/3 lucruri in noul apartament si 1/3 in vechiul apartament. Oricum, nu ne da nimeni afara pt ca e apartamentul socrilor, dar tot trebuie sa terminam la un moment dat. De 2 sapt eu nu am mai facut nimic infara de a pune la spalat si a impacheta haine iar sotul munceste zi lumina pentru ca sa avem banuti de nastere si alte chestii pentru bebe.
Citesc ce ati mai scris si revin.
Bee28+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!
Iris2002 spune:
Roxana, eu ramasesem pe un milion e € 35,--! Oricum setul asta de oale pt Francesca a fost € 10,--
E totusi mult raportat la venituri, insa ai dreptate, totul e scump raportat la venituri in Ro.
Anuc, si eu am vazut pe aici bucatarii, etc, dar sunt toate cu parti mici si scrie pe ele de la 3 ani in sus...am mai vazut un cal superb, roz, care sustine pina la 100 kg, insa e tot de la 3 ani in sus... mie- frica sa nu cada Francesca de pe el, la cat e de zvapaiata nu o vad stand frumos. Si Paul vrea un miniscooter, asta ca si cadou mare, de ziua ei, ca sunt scumpe. Papusi are, si oricum le dezbraca pe toate la pielea goala asa ca toate hainutele nu o intereseaza. Mai spuneti si voi ce cumparati, poate imi dati idei!
bebelusi spune:
Cadia mobila e vreo 1900 si include patut, dulap si comoda. De calitate nu stiu ce sa iti zic, nu am prea analizat-o inca. In schimb, am vazut una superba in Ambient, cu dulap cu trei usi, birou cu scaunel, pat de 120/200 maricel maricel, cuier si noptieruta cu 2500. Era superba, si calitatea este super buna, dar la mine in camera lui bebe nu intra, adica intra dar nu mai ramane spatiu deloc
si eu vreau o camera libera sa se poata juca, nu una aglomerata
27+ Vlad Mihai
Iris2002 spune:
Flowerbee, de ce au fumat prietenii in preajma ta? Puteau sa tina cont de faptul ca esti cu bebe in burtica.