Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (81)
Raspunsuri - Pagina 3
bebelusi spune:
Neata fetelor, Stefanelu se pare ca a avut perfuzii toata noaptea si acum e mai bine, cere de mancare, asta e un semn bun. Astept sa vad ce mai face, cat papa si daca mai face diaree.
27+ Vlad Mihai
bebelusi spune:
Iris asta e linkul doar ca e pe alb
http://www.babydesign.ro/mobilier.php?selid=41
Inca nu am luat-o dar cred ca pe-asta o luam
27+ Vlad Mihai
Anuc spune:
Neata fetelor!
Eu nu ma prea simt bine...Ma doare capul de ieri dupa-amiaza (mai mult in zona fruntii, parca sinuzita ceva, si ma doare daca misc capul, daca stau linistita, ma lasa). Dimineata, pe langa durerea asta surda si enervanta, mi s-a facur rau in autobuz, desi stateam pe scaun. Nu e prima oara. Ma ia cu calduri, transpiratie, cascat si un fel de lesin. Azi parca-mi era si greata. Imi venea sa cobor si sa fac drum intors acasa. Eu zic ca e anemie, desi mananc dimineata si iau si fier. Vitaminele nu le iau regulat...of, nu stiu ce sa zic, dar nu sunt in apele mele. Ma tot gandesc sa nu fie simptome de nastere prematura, numai asta am in cap. La eco ma duc abia saptamana viitoare..
Bebelusi, multa sanatate piticului. Ii trebuie hidratare si regim. Am trecut prin asta chiar in vara si nu e simplu, dar o sa se faca bine.
Anuc cu Ioana mica si BB Filip din burtica (26S/27S?)
Alina1976 spune:
Neata,
Bebelusi, ma bucur ca Stefanel e mai bine! O sa-i treaca repede stai linistita...Acum e pe maini bune.
IRINA C, azi e ziua cea MARE!!! Sa ne povestesti ce ti-a adus tatii.
Anuc, OFFFF. Stai linistita macar o zi! Ai grija de tine.
32+ cuADINA-IOANA
AMR 8 saptamani!
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
stefanial spune:
Fetele, am nevoie de un sfat...
Trebuie sa fac zilele astea niste injectii cu dexamethasone(ceva pentru maturarea preventiva a plamanilor bebelusului meu). Cum si unde pot gasi o asistenta medicala care sa imi faca injectiile acasa (contracost, bineinteles)? Ar trebui acasa pentru ca eu am cerclaj si nu prea ma pot deplasa, cu atat mai mult nu pot astepta la usile cabinetelor medicale din policlinici/spitale. Este vorba de 2 injectii la 12 ore care trebuiesc repetate la interval de 7 zile (ma gandeam ca poate e importanta si frecventa lor...).
Merci de sfaturi anticipat, va pup pe toate.
Stefania, 30+
bebelusi spune:
Fetelor de unde se poate cumpara perna de-aia smechera de gravide? vreau si eu si nu vad nicaieri
Irina asteptam vesti despre puiu tau
Anuc linisteste-te, ca iti fac rau gandurile rele
27+ Vlad Mihai
dya-dy spune:
Dragele mele,
Am reusit sa citesc aproape tot ........ma simt de parca am primit o marire de salariu!
Vreau sa adaug cateva lucruri:
Aici in Israel nu se recomanda masajul femeilor insarcinate decat de cineva specialiat in asta, pt ca poate provoca contractii, asa ca aveti grija unde va duceti sa faceti. Cel mai mult am observat ca se recomanda reflexologia.
Aveti idee daca e normal la ultimele teste sa-mi iasa trigiliceridele foarte mari?
Voi unde verificati greutatea copilului? ca as vrea as stiu daca a luat in greutate...precis doctoritza mea o sa-mi zica ca si ultima data: Ah, nu era in plan sa-ti fac ecografie....de parca ma duc in fiecare zi la ea la cabinet! dar de data asta o sa insist.
Am vazut ca ati vorbit mult de mancare, si v-as putea recomanda si eu catva retete simple de pe aici:
Salata de avocado: aveti nevoie de 2 bucati avocado (secretul e sa fie moi..deci cuparati-le de la super si puneti-le langa un cartof de exemplu, si in 2 zile e gata moale) un ou fiert tare , putina lamaie si sare.Se decojeste avocado si se piseaza cu chestia aceea de facut piure se adauga oul taiat marunt, lamaia si sarea dupa gust. Iese superrrrrrrrrrrrr! eu numai asta as manca! e cam gras, deci sa nu mancati mult, dar e macar sanatos!
Reteta de pui cu sare grunjoasa: Se pun in tava de la cuptor copane de pui si se imprejoara cu sare gema (grunjoasa)-sa nu se atinga puiul cu sarea. Se lasa 45 de min la cuptor si se serveste.
Supa de porumb:2 cutii de porumb, 2 linguri de amidon, sos soia , supa de pui : Se mixeaza continutul uneia dintre cutii de porumb, se pune in oala, se adauga cea de-a 2-a cutie, se pun cele 2 linguri de amidon, se adauga supa de pui (sau apa cu concentrat de pui) se adauga soia si se lasa pana la primul fiert. Consistenta trebuie sa iasa -nici prea apoaa, nici prea cremoasa.Eu sincer, adaug un pic de zahar, ca imi place mai dulce, ca la restaurantul chinezesc.
Cam atat cu retetele, sper sa le incercati- eu sunt adepta retetelor simple, ca nu am rabdare.
Irina_C: sorry ca te certi cu mama ta, daca sotul meu ar fi vazut pe cineva lovind o pisica, cred ca facea crima de om- deci mama ta are noroc cu tine.
Bebelusi- insanatosire grabnica baietelului.
Va pup pe toate,
Dya 24+
" Esti inteligent daca nu crezi decat jumatate din ceea ce auzi; esti intelept daca stii care jumatate!"
Ciufik spune:
Neata burtici!
Doamne , bine ca e soare afara, ca la ce lene am...de-abia astept sa intru in concediu.
Ma bucur ca toata lumea e bine.
Eu am fost vineri la gine si am intrebat care este faza cu vacc antitetanos, si mi-a spus ca se face in sarcina si sa il cer dr de familie, insa dr meu e un idiot asa ca...
Mesaj pentru fetele care nasc la Municipal
toate saloanele sunt renovate, de la A1 la A5.
Andre_ea, Badiu inca nu stia pe mana cui ne lasa, l-am intrebat unde pleaca in concediu , insa am cam dat cu bata in balta, ca s-ar putea sa ii moara soacra si nu mai pleaca in Germania, unde isi propusese..
In rest, mi-a explicat de ce se face vacc de rh la 28-30 sapt (nu mai stiu cine intreba), pt ca dupa aceasta varsta a fatului, riscul ca hematii de la mama sa treaca la fat sunt mai mari si acest vacc. le neutralizeaza.
Mia vroiam sa va zic ceva, dar am uitat.
Pup,
Andreea 31+, cu Andrei
CADIA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebelusi Iris asta e linkul doar ca e pe alb http://www.babydesign.ro/mobilier.php?selid=41 Inca nu am luat-o dar cred ca pe-asta o luam 27+ Vlad Mihai |
Bebelusi, sa sti ca eu am vazut "live" mobila asta si este foarte dragutza.Cat platesti pe ea?Iti iei toate piesele?
Mie insa mi s-a parut mai putin rezistenta, pentru ce am vrut noi.
28+cu CLARA
Iris2002 spune:
Bebelusi, ma bucur ca e bine Stefanelu! E frumoasa mobila, imi place!
Cadia, si noi avem saltea cu alge pentru Francesca, ne-au recomandat-o ca fiind si antialergica.
Daiopri, stiu si eu ca femeia o fi fost un pic derutata si probabil e nepriceputa, dar I am a drama queen.... Tu cum mai esti, ce face motanul?
Edinutza, ce mai faci, pe cand mutarea?
Fetele,cand va aud povestind despre zacusca si toate alea... si mama vine doar pe 28 decembrie!
Lisa, si eu vroiam sa vad filmul, dar cunoscand istoria fetelor Boleyn nu prea imi venea.... eu vreau in perioada asta filme romantice, de Craciun, cu dragoste multa, copilasi si cu final fericit!
Veronica, chiar in Bruxelles locuiesti? Nu suntem chiar departe una de alta, eu sunt in Haga.
Irina, iti vine azi sotiorul, nu?
Ce e cu mama ta, de ce te supara asa? Nu pricep ce o fi in capul ei.
Cadia, ma intrebai ce i-am cumparat Francescai de Sf. Nicolae. Deocamdata un set de oale care arata ca si oalele adevarate. Pentru ca ziua ei e pe 7 decembrie mai cautam ceva, si nu ne-am hotarit. Trebuie sa spun ca noi nu cumparam saptaminal, nici lunar macar, cadouri, Francesca primeste din cand in cand de la prieteni, si citeodata de la noi, dar nu e invatata sa primeasca des cadouri. I-as cumpara tot magazinul, insa nu mi se pare ca e bine pentru copil sa fie prea multe cadouri, vad asta la nepotelul meu care are camera plina si nu stie cu ce sa se joace, si o jucarie noua o lasa dupa cinci minute, e plictisit. E obisnuit ca in fiecare saptamina sa primeasca o "surpriza" si cere surprize de la bunici, de cite ori vin la el. Eu rulez jucariile, la 2-3 saptamini jumatate le duc sus si jos vine jucariile cu care nu s-a jucat in ultima luna. Inafara de preferatele ei cu care doarme, Minnie Mouse, Donald si o maimuta.
Oricum am observat ca in Romania se dau cadouri mult mai scumpe decit aici. Pt nepotei aici, de ziua lor sau de mos, eu dau cadouri de 15-20 euro, nepotelul meu din Ro primeste cadouri de un milion si mai mult. (si eu ii cumpar cadouri scumpe, dar merg in Ro o data sau de doua ori pe an, e altfel, nu?) Na, o sa ziceti ca nu degeaba sunt olandezii renumiti de zgarciti!