Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (81)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Ma declar purtatoare de !! Cat am visat eu si tati la o fetita cu fundite, dar DD ne pregatise altceva. Am vazut un cocosel si niste coite de toata frumusetea!! De atunci rad intr-una! La cele 26sapt si o zi are 880g, e dezvoltat foarte bine, fix pt 26sapt si 2 zile. Colul are 3,4cm.
Abia astept sa vad ce zice tati.

Nu am citit inca nimic, va pup dulce pe toate!!

Adina & Luka& bobita din burtica26+
obraznicatura lu' mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

gata - am venit de la doctori. se pare ca la picior a fost o fractura, dar acuma se vindeca si nu mi-a mai pus ghips. ma bucur ca as fi avut o viata mult mai grea cu el, da pe de alta parte ar fi fost si haios - ca io nu am avut niciodata nimic rupt. ca am fost copil ochelarist si nu am facut multe nazbatii. si am primit si vaccinul antitetanos - parca de data asta nu a durut cum tineam eu minte. doar cateva secunde

andreea - super dragut tudor. ce mare ii era pampersul. si arata ca un copil mai marisor, nu ca nou nascut. dulce de tot.

rox - multumesc, si dr de fam a zis ca sunt ok da nu mi-a explicat de ce sunt astea cateva in afara mediei.

31+ cu T. Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

AMR 7 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Naty

Daca vreti sa o vedeti si pe Ioana mica mica: la maternitate

M-am socat! Naty, Ioana ta este leita Ana mea la nastere!!! Ce chestie...
O sa caut si eu sa pun poze ca sa vezi.

32+ cuADINA-IOANA
AMR 8 saptamani!

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

De ce trebuie gravidele vaccinate antitetanos? Eu stiam ca sunt interzise vaccinurile in sarcina.

Bee28+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!

Mergi la inceput

Yashy, FELICITARI!!!!!! Sa-ti traiasca cocoselul! Sa se nasca sanatos si usor!!

Cristi, ce bineeee ca ai scapat de ghips! Era cam nasol si cu burta si cu ghips, chiar ca te miscai in reluare dupa aia.

32+ cuADINA-IOANA
AMR 8 saptamani!

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

yashi - felicitari pt baoetel, sa fie mare si sanatos.

31+ cu T. Carol

AMR 7 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui flowerbee

De ce trebuie gravidele vaccinate antitetanos? Eu stiam ca sunt interzise vaccinurile in sarcina.

Uite ce am gasit pe net:

"Vaccinul antitetanos la gravide:
'imunizare activa; a gravidelor cu ATPA (anatoxina; tetanica; purificata; si adsorbita;), fie imunizare completa; cu 2 doze de 0,5 ml la interval de o luna; si cu rapel la 1 si 5 ani la cele vaccinate; antecedente de vaccinare īn ultimii 10 ani, fie doar un rapel cu o doza; de 0,5 ml, la cele vaccinate, care se administreaza; la vārsta de 7,5 luni, a sarcinii'

1. Sursa de infectie

animale (bovine,cai, etc), care elimina; bacilul prin materiile fecale;

solul, bogat īn spori, mai ales īn mediul rural;

omul, poate elimina bacilul prin tractul digestiv.

2. Transmiterea

prin contact direct a unei solutii de continuitate cu solul sau cu obiecte contaminate cu materii fecale, care se poate realiza: traumatic, chirurgical, plaga; uterina;, ombilicala; sau criptogenetic (poarta; de intrare necunoscuta;).

3. Receptivitatea

generala;, īnca; din primele zile de la nastere, daca; mama nu are anticorpi īn titru protector (minim 0,01UAI/ml).

De ce se face?: "La nou-nascut tetanosul este deosebit de grav cu letalitate de 90-100%."

Acum, tinand cont de starea maternitatilor din Romania este mai mult decat indicat sa se faca; se face de catre medicul de familie"

32+ cuADINA-IOANA
AMR 8 saptamani!

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

yashy, felicitari pt baietel!

Jasmi 26+ cu
way to go, BB

Mergi la inceput

acuma ca l-am facut si a durut mult mai putin decat data trecuta si eu zic ca merita sa facem ATPul in sarcina - destule povesti despre conditiile din spitale, ate nesterile si altele s-au auzit in ultimul timp.

plus ca nu influenteaza bebelul

31+ cu T. Carol

AMR 7 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alina1976

Naty, am vazut ca Sling-ul Midnight Black este potrivit de la nastere....celalat, Premaxx, de la 4 luni.
O fi pe stoc si in Romania? Ma duc diseara pe la MC din Beller sa vad.
Si Ana s-a nascut tot intr-o octombrie calduroasa...si tu ai dreptate, ia sa ma uit eu la haiutele de iarna ale Anei sa vad cat de mari sunt...HMMM
Si eu trebuie sa cumpar sterilizator si biberoane si suzete...chestii consumabile dar in general hainute am destule..si oricum o sa primeasca cea mica si la nastere si la botez nu mai zic cate....

32+ cuADINA-IOANA
AMR 8 saptamani!

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

alina si premaxxul e potrivit de la nastere. De la 4 luni se poate folosi si ca scaunel, cu suport pentru spate. Se exprima ei cam neclar pe site. Oricum, la magazinul din beller le au pe ambele.
Cosnumabile trebuie sa iau si eu - biberoane, tetine, suzete, cosmeticale (uite ca de astea uitasem )

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 30+ cu Nadia - Ana
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput