Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (81)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

naty si ioana ta a fost tare dulce la nastere

da tu de ce aveai bratara albastra?

31+ cu T. Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

AMR 7 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

yashy felicitari pentru baietel!

cristi fractura? Offf

alina pune repede pozici, sunt chiar curioasa

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 30+ cu Nadia - Ana
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

yashy
pentru cocosel.

Bee, noi patutzul asta am vrea sa-l luam (este si tarc, are si vibratii luminite).Ne gandim.
http://www.bebecurier.ro/product_info.php/cPath/50_184/products_id/1119

Alina, am inteles cum e cu patutzul.Prietena mea pusese aparatori dar zgaiba de baietel tot se descurca sa-si prinda vreo mana sau vreun picior.

Naty, multzam pentru precizari.
Ce bucalata era Ioana!!!!

Alina, Naty, Anuc, Roxana si mamicile de bb2, voi ce ma sfatuiti:pat de lemn sau pat pliant (tarc)?????
Asta-i marea mea intrebare.

28+cu CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Adina (yashy) sa fiti sanatosi si voi si baiatul numarul 2... Luka a aflat? ce a zis?? sunt tare curioasa
Raluca, ce dulceata mica era Ioana!
Albinutz nu sunt interzise vaccinurile in sarcina. iar asta se face pentru a evita orice greseala de sterilizare a instrumentarului de nastere.

Mergi la inceput

cristi merci. Sa sti ca si eu m-am tot intrebat de ce era albastra bratara mea dar nu am gasit raspuns... cred ca asa aveau mamicile, albastre, indiferent daca aveau fetite sau baietei.

Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Naty

cristi merci. Sa sti ca si eu m-am tot intrebat de ce era albastra bratara mea dar nu am gasit raspuns... cred ca asa aveau mamicile, albastre, indiferent daca aveau fetite sau baietei.

da, asa e, si la noi toate mamicile aveau aceeasi bratara indiferent de sexul copilului.

Mergi la inceput

cadia, rox merci

cadia noi am avut patut pliant si am fost foarte multumiti. In primul rand, l-am putut lua in concedii cu noi. In al doilea rand nu a trebuit sa pun aparatori si fata ma vedea tot timpul din patutul ei si nici nu am avut vreo grija ca se loveste cu capul de pat sau ca isi prinde manutele/picioarele. Singura parte nasoala e ca trebuie sa scoti copilul pe sus. Mie mi-a parut rau ca nu am putut sa il lipesc de patul meu, sa-i las marginea in jos si fata sa poata sa treaca dintr-un pat in altul. Ma rog, cand a mai crescut a inceput sa desfaca fermoarul de pe laterala si iesea pe acolo. Oricum, eu as opta oricand pentru pat pliant. Cel ales de tine mi se pare super OK.

Ioana la 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

nu ne aratati poze cu voi la 2-3 saptamani de la nastere?

ca io acuma sunt foarte optimista - nasa mea a slabit in primele 3 saptamani 20 din kilogramele adunate (28)

31+ cu T. Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

AMR 7 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristi_2003

nu ne aratati poze cu voi la 2-3 saptamani de la nastere?

NU.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 31+ am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

capitolul 82

Mergi la inceput