Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (81)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Neata fetelor,

Selene, ma bucur ca ai ajuns cu bine la Cluj si sunt alaturi de tine in aceste momente grele. Te inteleg perfect mai ales ca anul trecut, cam tot pe vremea asta si la vreo 2000 km distanta de orice suflet apropiat care sa ma aline, mi se naruise viata si tot ce cladisem de cativa ani incoace. Si stii ce? Cand deja aproape pierdusem speranta si incercam sa gasesc un alt drum, Dumnezeu m-a ajutat, mi-a dat putere, rabdare si intelepciune si am trecut de toate relele si greutatile. E greu, dar capul sus, speranta si credinta! Si toate se vor rezolva. Daca vrei sa discutam, da-mi un PM!

Cristi, si eu am avut cam acelasi valori ca si tine la analize. La gravide rezultatele analizelor sunt putin modificate, mai ales la leucocite. Eu tot 11.000 am avut si dr de fam mi-a spus ca e posibil sa am o infectie pe undeva. cred ca a avut dreptate pentru ca ma cam racaie o masea de ceva vreme. Sper ca problema cu piciorul sa treaca si sa nu ai nevoie de ghips.

Roxana, patut de lemn frumos finisat am vazut la Mobexpert si la Mothercare (finisaj natur).

Aseara am fost la un pui mic de o lunisoara, fumusel foc. Mami a lui mi-a vandut un pont: sa ii iau de la Mothercare sau de unde gasesc un patut cu vibratii sau daca nu gasesc patut cu vibratii un scaunel patut (nu stiu cum s aii zic - il caut si ii pun poza) cu vibratii. Bebe adoarme imediat si apoi il poti pune in patut.

Eu cred ca am mari probleme cu retentia de lichide pt ca nu fac pisu (desi beau destul), sunt si constipata si sunt si umflata. Si mare ca o balenuta. Offff.

Bee28+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andre_ea

Citat:
citat din mesajul lui Alina1976

Andre_ea, ce bebelus frumos era Tudor cand s-a nascut!! Se vede ca era dupa termen ca era bucalat si grasunel. Sa va dea D-zeu si acum un bebe cel putin la fel de frumos si sanatos.
Si burtica ta era frumoasa...pe masura celor 41 sapt si 2 zile.
Apropo, cat a avut Tudor la nastere?

3850g

Banuiam!

32+ cuADINA-IOANA
AMR 8 saptamani!

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Jasmi, saru'mana de pont . Ma duc fuguta sa ma uit.

CADIA, si alea de panza sunt OK, unele chiar foarte solide. Insa noi avem deja mobila de lemn in camera Anei si apoi eu patutul nu il iau pt cea mica ci pentru cea mare si imi trebuie unul din ala convertibil care se face patut de junior ca in maxim 1 an nu vreau sa o mai culc printre zabrele. Iar faza cu piciorul printre zabrele se rezolva cu aparatorile de pat pe care le pui de jur imprejur.

32+ cuADINA-IOANA
AMR 8 saptamani!

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Neata!

Mai fetelor, ce mica e lumea! Andre-ea, ma uit la pozele tale de vreo juma de ora si nu-mi vine sa cred! Pe langa Tudor care e rapitor de mic si burticosu tau, ce-mi vad ochii?? Pai eu sunt colega cu sotul tau! Lucram la aceeasi firma, e adevarat ca nu mai suntem in aceeasi locatie, dar ne stim. Daca nu ne vedem cu fetele, poate ne vedem la petrecerea de Craciun pentru copii.

Anuc cu Ioana mica si BB Filip din burtica (26S/27S?)

Mergi la inceput

Pentru fetele care vor perna de alaptat

www.babycomfort.ro/index.php?cmd=show_product&id=2045" target="_blank">http://www.babycomfort.ro/index.php?cmd=show_product&id=2045

au si varianta pe bleu...

32+ cuADINA-IOANA
AMR 8 saptamani!

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Neata!

andreea ce dulce era Tudor! Mi-au dat lacrimile cand am recunsocut patutul de spital si cordorul cu desene. Si sa sti ca eu am remarcat si burtica si mamicuta draguta.

dark bendis frumoase poze!

alina, cadia au 2 tipuri de sling la Mothercare. Intrati pe site-ul lor si dati la car seats - baby carriers. Cele doua modele sunt BabaSling pe care eu am vrut initial sa il iau, dupa ce vazusem poza, dar la fata locului mi s-a parut cam incomod, e doar o bucatica de panza nu foarte tare, ma gandesc ca nu sta bebe tocmai OK si in plus cred ca as avea permanent senzatia ca-mi cade. Asta costa vreo 2 milioane si ceva. Celalalt, pe care mi l-am luat e mai scum, 3 mil si ceva dar mai solid, are intarituri, e modelul Premaxx Baby Bag.

alina si eu am pastrat hainutele Ioanei, tocmai de asta acum am luat doar cateva lucrusoare. Ideea e ca Ioana s-a nascut intr-un octombrie calduros si saculetul de iesit afara era subtirel, i-am luat haina groasa de abia pe la 2 luni si e masura 3-6 luni (si chiar e maricica). In plus, la pantalonasi le-am taiat botoseii si i i-am dat si cand a mai crescut asa ca am luat altii. Si nu mai gasesc decat un cosmonaut, nu stiu unde au disparut celelalte (de aia am mai luat inca 4). Am mai cumparat cateva lucruri - nu multe - de care nu aveam nevoie neaparat, doar pentru ca mi-au placut .
Aaaa si am luat sterilizator si slingul fiindca la Ioana nu am avut.
Dar am si eu ideea asta cu "lasa ca le poarta pe ale Ioanei" si imi pare oarecum rau de beblusha ca nu o sa aiba decat putine lucrusoare noi dar daca tot le am si, vorba ta, sunt dragute, nu vad de ce as da alti bani. Cred ca asta e situatia tuturor bebeilor nr. 2 de acelasi sex cu primul.

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 30+ cu Nadia - Ana
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

cadia am uitat ... poti sa folosesti sling-ul de la nastere, atat prin casa cat si afara.

Daca vreti sa o vedeti si pe Ioana mica mica: la maternitate

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 30+ cu Nadia - Ana
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anuc

Neata!

Mai fetelor, ce mica e lumea! Andre-ea, ma uit la pozele tale de vreo juma de ora si nu-mi vine sa cred! Pe langa Tudor care e rapitor de mic si burticosu tau, ce-mi vad ochii?? Pai eu sunt colega cu sotul tau! Lucram la aceeasi firma, e adevarat ca nu mai suntem in aceeasi locatie, dar ne stim. Daca nu ne vedem cu fetele, poate ne vedem la petrecerea de Craciun pentru copii.

Hihi! Tare faza! Da ceva detalii sa te "parasc" la sot. Eventual pe PM. Sigur ne vedem de Craciun, ca-mi place sa duc copilul la Mos. Firma mea nu organizeaza petreceri pentru copii, asa ca sigur vin la voi.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 31+ am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Naty, am vazut ca Sling-ul Midnight Black este potrivit de la nastere....celalat, Premaxx, de la 4 luni.
O fi pe stoc si in Romania? Ma duc diseara pe la MC din Beller sa vad.
Si Ana s-a nascut tot intr-o octombrie calduroasa...si tu ai dreptate, ia sa ma uit eu la haiutele de iarna ale Anei sa vad cat de mari sunt...HMMM
Si eu trebuie sa cumpar sterilizator si biberoane si suzete...chestii consumabile dar in general hainute am destule..si oricum o sa primeasca cea mica si la nastere si la botez nu mai zic cate....

32+ cuADINA-IOANA
AMR 8 saptamani!

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Andre_ea, ti-am dat PM.

Mergi la inceput