Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (81)
Raspunsuri - Pagina 17
stefanial spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui DarkBendis In sfarsit am reusit sa pun pozici: cu burticuta (eh, is de acum o luna da' pe astea le am ) http://s307.photobucket.com/albums/nn283/darkbendis/Huckleberry/ cu camera lui Huckleberry (ma rog, in ce stadiu e acum http://s307.photobucket.com/albums/nn283/darkbendis/Pretty%20Things%20for%20Huckleberry/ si in final... cu madamele ca doara si ele sunt ale noastre si le iubim mult http://s307.photobucket.com/albums/nn283/darkbendis/The%20Madams/ ![]() ![]() Dark Bendis 31+ cu "Huckleberry" Baby AMR 9 SAPTAMANI!!!!! http://bd.lilypie.com/gSJep1.png "Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law" |
Dark, merci de poze...frumos trusoul bebelinei tale!!! Mai ai de facut cumparaturi? ...se pare ca ai cam terminat, nu?
Eu inca nu am cumparat nimic de niciun fel, deoarece deocamdata stau in pat, dar mi-am propus ca in ultima saptamana cu cerclaj (36-37), cand totul este ok sa fac "aprovizionarea". In acest moment, trag cu ochiul la voi si imi fac listuta...

Stefania, 30+
andre_ea spune:
Multumesc pentru aprecieri, fetelor! Vaz ca burta mea de 41 sapt. si 2 zile nu v-a impresionat
.
| citat din mesajul lui stefanial Superbe poze Andreea! ...Este primul bebelus pe care il vad la o astfel de "varsta" si este foarte dragut! Am auzit atatea povesti despre aspectul lor ...merci. ![]() Stefania, 30+ ![]() |
Primele 2 poze sunt de la cateva minute de la nastere, cand vin asistentele si neonatoloaga si-l verifica pe toate partile.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
31+ am tot ce am visat
Delu Prichindelu'
Prichinduta
roxanaz spune:
buna dimineata tuturor
hihihi Andre_ea funnny amintirea de la drumul spre casa (acum cel putin
. iar pozele cu Tudor mic sunt mor-ta-le!! 
Edinutz spor la mutat si mare grija sa nu te obosesti, da?
Albinutz nu esti singura care bea cola si sa stii ca senzatia de indepartare a gretei e reala. daca nu bei in fiecare zi si multa nu te stresa suplimentar ca nu ai de ce.
Raluca, imi pare rau de sperietura ta, cel mai probabil ai avut o variatie de tensiune brusca.
Porumbita imi pare tare bine ca a disparut problema renala, asa si trebuia. te rog sa ai mare grija si sa eviti cu totul efortul, da? e ok ca streptococul B este sensibil la multe antibiotice, o sa primesti tratament si sa speram ca dispare.
Selene, suntem alaturi de tine.
Miere eu zic ca e ok glider-ul ala. mie mi-era comod intr-un fotoliu Poang de la Ikea, pe ala o sa il folosesc si acum.
Dark pai ceaiul vostru de uk e cam la fel de tare ca un espresso asa ca nu iti mai trebe cafea deloc
ce frumoase pozele cu mobila dar mai ales cu tine!!! (iar madamele imi plac de mor
)
Cristi, ai o usoara anemie de sarcina si mg sub limita dar in restul e totul ok. rezultatele nu arata alte probleme.
Stefania imi pare bine ca ai rezolvat cu injectiile.
Iris o zi mai usoara si tie, multumim de capuccino!
o zi buna tuturor!
Alina1976 spune:
Neata burtici 
Mi-a pacut subiectul cu ce am simtit dupa ce am nascut..eu nu m-am simtit mama decat dupa ce am vazut bebelusul si nici atunci nu am constientizat ca EU sunt mama!! Este un sentiment foarte ciudat...te uiti la el si parca nu-ti vine sa crezi ca e al tau, ca tu ai putut face asa ceva..sentimentele materne nu vin imediat la intensitate maxima, la inceput e ciudat...mai este si depresia care apare la unele mai intens, la altele mai putin, insa ea exista. Dupa ce te obisnuiesti cu noul statut, incepi sa devii dependenta de puiul tau si sentimentele cresc si cresc in intensitate. Acum dupa 2 ani de la nasterea iubitei mele simt ca nu am aer fara ea, ca nu as putea sa exist fara ea! O iubesc mai mult decat pot sa ma exprim.
Mi-e frica cateodata de sentimentele pentru bebelina 2...si ma rog sa fie la fel de intense.
Alinuk, nu ne-am intalnit inca...de fapt s-au intalnit Billy cu Porumbita la un curs la Spitalul Filantropia.. Imi pare rau dar pt mine Plaza este destul de departe :-(
Porumbita, ma bucur ca bebe este OK! Daca este mai mare cu o sapt-doua inseamna ca o sa nasti mai repede?! ![]()

IRINA C, asteptam DETALII...picante! ![]()

Naty, saru'mana de pont-ul pentru sling. O sa ma duc sa ma uit.
Auzi? Tu nu ai pastrat hainute de la Ioana? Si alte chestii...ca eu nu m-am indurat sa le dau pe ale Anei si acum mi se intampla un fenomen ciudat. De cate ori vad ceva dragut pt bebe si vreau sa cumpar ceva ma opreste si-mi zice "Pai nu ai de la Ana...si e asa frumos...de ce sa mai iei altul". Pe de alta parte vreau sa iau si pt bebelina 2 ca vreau sa aiba si ea lucruri noi...nu stiu cum sa fac.
Fetelor, de unde iau un patut DE LEMN, frumos, rezistent si sa fie si pe stoc? Aveti idee?
32+ cu
ADINA-IOANA
AMR 8 saptamani!
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
alinuk spune:
| citat din mesajul lui andre_ea Buna dimineata! Alinuk, da' de ce esti tu asa convinsa ca o sa nasti in decembrie? Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 31+ am tot ce am visat![]() Delu Prichindelu' Prichinduta |
Andre_ea nu's chiar asa convinsa...dar mi-as dori..cumva "m-am programat" pentru asta... prima nastere a fost la 36 saptamani si 3 zile (cu bb normal dezv, la 3.200 si 52cm) ... natural cu peridurala
apropos Miere nu mi's tocmai clare 'neplacerile' periduralei. Eu nu as naste (decat in caz de forta majora) fara. Am trait o furmoasa experienta a nasterii...si nu stiu de ce m-as chinui
.
Am 'gustat' din placerile contractiilor 'live' aprx jumatate de ora (am ajuns la spital la dilatatie 4 fara membrane rupte), si zau ca nu am fost deloc incantata. Daca ar fi durat mai mult cred ca nu m-as mai fi putut concentra pe sentimentele si trairile minunate din clipele acelea.
Imi amintesc ca mergeam cu peridurala pusa si perfuzia in mana din salonul de nastere (unde eram singura) in camera unde era Mi (sotul meu)sa ii povestesc cum mai e, cum e bebe la monitorizare ...samd. Era bietul clar mai speriat decat mine.
Pur si simplu nu simteam durere (in spital am ajuns la 8 dimineatza, la tuseul vaginal mi s-au rupt membranele - la 9 mi s-a montat peridurala si la 11 jumatate am nascut... la ora 13h30-14 mergeam pe de colo colo), puteam sa merg, ma uitam pe geam ..era o zi friguroasa cu mult soare ...imi amintesc cu placere fiecare clipa.
Mi s-a facut si epiziotomie... (care s-a vindecat relativ rpd). La fiecare spalare ma tamponam cu ceai de pelin, nu se pun unsori, creme, etc pt ca tine locul umed, ceea ce nu stimuleaza inchiderea ranii.
Am inteles ca fara epizio risti sa ti se rupa frumusetea in mai multe locuri/directii si atunci ai parte de mai multe cusaturi
Nu stiu in realitate care e adevarul.ceea ce v-am scris mai sus sunt parte din experienta mea si nu adevaruri general valabile

pupik mandrelor
Azi avem prg de joaca cu puciul Teo la bilutze in Plaza..daca vien cineva pe acolo sunt reperabila dupa dimensiunea de elefantzel

Alinuk,
Teo si minunea mica nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
Alina1976 spune:
Andre_ea, ce bebelus frumos era Tudor cand s-a nascut!! 
Se vede ca era dupa termen ca era bucalat si grasunel. Sa va dea D-zeu si acum un bebe cel putin la fel de frumos si sanatos.
Si burtica ta era frumoasa...pe masura celor 41 sapt si 2 zile.
Apropo, cat a avut Tudor la nastere?
Selene, ma bucur ca ai net si ca o sa mai vorbim...Te rog sa ne tii la curent cu ce se intampla cu tine. Si eu am rude la Cluj (2 matusi, 2 veri...
) Poti sa-mi spui unde stai in Cluj?
32+ cu
ADINA-IOANA
AMR 8 saptamani!
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
andre_ea spune:
| citat din mesajul lui Alina1976 Andre_ea, ce bebelus frumos era Tudor cand s-a nascut!! ![]() ![]() Si burtica ta era frumoasa...pe masura celor 41 sapt si 2 zile. Apropo, cat a avut Tudor la nastere? |

3850g
Alinuk, la ce ora?
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
31+ am tot ce am visat
Delu Prichindelu'
Prichinduta
jasmi spune:
| citat din mesajul lui Alina1976 Fetelor, de unde iau un patut DE LEMN, frumos, rezistent si sa fie si pe stoc? Aveti idee? 32+ cu ADINA-IOANA![]() AMR 8 saptamani!![]() Mami de printesa BB2 e pe drum Bebe din burtica |
Pe mykids ro - sunt 3 pagini cu patuturi de lemn, iar printre ele sunt cateva modele chiar dragute si accesibile ca pret

Jasmi
26+ cu 
way to go, BB
CADIA spune:
Neatza!!!!
Naty, am inteles ca ti-ai luat Sling.As vrea sa te intreb (dar sa nu razi de mine
) cand il putem folosi? Adica prin casa, sau pe afara, de la ce "varsta"?

Alinuk, avand in vedere ca din 2 dec, intru in prenatal, pot da o fuga oricand la Plaza.Deci...tinem legatura.
Porumbita, cand ti-ai facut analiza de STREPTOCOC B si in ce consta, pentru ca nu mi-am facut-o?

Si la mine bebelina este mai mare cu o saptamana.Tu cam cand ar tr. sa nasti?
Selene, ma bucur ca ai ajuns cu bine la Cluj (fizic macar) si ca ne poti tine la curent macar din cand in cand cu ce faci/simti.Ai mare grija de tine, si desi tu poate acum nu crezi, Dzeu are pentru tine (voi) un plan la care poate nici nu te astepti.

Andre_ea, ce baiat frumos Tudor al tau, de mic!!!
are si cu cine sa semene.![]()
![]()
![]()
Alina, nu stiu sa-ti spun de unde sa iei un pat de lemn solid, dar as vrea sa te intreb, nu este mai bun cel dian panza pliabil? O prietena de-a mea mereu se plangea ca bebe isi prinde piciorusele si manutzele printre zabrele, chiar daca pusese aparatoare.
28+cu
CLARA
bebelusi spune:
Vai fetelor ce mult ati scris.
Stefanelul ieri tot nu a prea mancat nimic. Azi noapte i-au bagat iar perfuzie si a cazut din pat
ca a adormit si sora-mea la un moment dat ca nu mai putea era nedormita de trei nopti. Nu a patit nimic, doar s-au speriat amandoi. Azi dimineata a mancat un covrig mare si o banana si parea vesel, oricum e mult mai bine...
Dark super faine pozele, si burtica, si pisicile (sotul meu e innebunit dupa pisici) si lucrurile - asa de multe ai cumparat....
Imi plac la nebunie explicatiile voastre de pe la cursuri....as vrea si eu...
Selene, asa ma bucur ca ne-ai scris....ai grija de tine ca e bine ca o ai pe matusa ta acolo..

Andre_ea sunt super pozele, sunteti asa dulcici, radiati de fericire...

Eu de doua nopti nu mai pot dormiii

ma dispera, am nasul infundat toata noaptea, desi nu sunt racita, nu pot respira, si dimineata cand imi suflu nasul am sange (putin). Oare sa am aerul uscat in camera de la caldura???Am zis ca la noapte o sa incerc sa pun apa pe calorifere.
Fetele care aveti perna de-aia smechera de somn, o masurati putin ca lungime si latime, ca vreau sa o pun pe maica-mea sa imi faca ca are masina de cusut acasa. Si daca puteti faceti-mi si niste poze sa o vad exact cum arata, ca pe net nu mi-am dat seama exact...

27+
Vlad Mihai