Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (81)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

faine poze dark.feliciatri,esti o frumoasa viitoare mamaica
asa si eu,voi astepta pana ajung acolo si vad cat pot duce,daca doare prea tare ii bat de nu imi dau epidurala.
irina,imi pare bine pt tine...enjoy!!!
selene,conteaza ca esti bine si bb la fel. superstitiile lasa-le. oricum,daca mergi din timp la un preot din cluj,sa ii zic ca vrei sa ti se faca slijba mai repede,ti-o va face,deci nu iti fa griji. eu una,cred ca l tau te va cauta,curand si va venii dupa tine sa te duca acasa si ......happy ending
cristi,mbaftoc cu piciorul. oricum o sa fi o gravidutza sexi cu piciorul in ghips...aaa...si unica!
ar trebui s ama uit si eu dupa un scaun din ala,ca tare bine mi-ar sta in el.
merg sa imi fca ceva bun.revin

29S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

DarkBendis am vizionat pozicile, foarte draguta camera bebelinei si tu arati f bine, vad ca inca mai porti blugi normali!
Da' nu ti se pare ca ai uitat ceva? pai ne-ai aratat poze cu tine, cu camera, cu madamele.....da' sotzu', unde e?

www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Buna dimineata!

Selene, imi pare bine ca ai ajuns cu bine la Cluj. Ai grija de tine si de bb.
Dark, am vazut burtica frumoasa! Mey ce-mi plac lucrusoarele fetei!
Alinuk, da' de ce esti tu asa convinsa ca o sa nasti in decembrie?

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 31+ am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Si pentru ca tot m-am trezit devreme, m-am straduit sa gasesc pozele facute in spital la nasterea lui Tudor.
http://flickr.com/photos/11155096@N04/sets/72157601310194547/
Din pacate nu mi-a dat prin cap sa pozez si salonul.
Gasiti acolo si o poza facuta cu o zi inainte de nastere, sa vedeti ce burtica mare aveam.

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

asa, buna dimineata

am zis ca va dau ce nu a iesit bine in analize

magneziu seric - 1.70 (1.9-2.5)
uree serica - 13.5 (15-40) asta nu stiu ce e

la urina
nitrite pozitiv (trebuia negativ)

hemoleucograma
nr total de celule albe - 11.200 (4.6-10.2)
nr tot neutrofile 8.800 (2.0-6.9)
HCT 36.800 (37.7-53.7)
RDW 14.9 (11.6-14.8)

astea nici una nu stiu ce inseamna

si am pus punct in loc de virgula peste tot

31+ cu T. Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

AMR 7 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Buna fetele,

Porumbita si Cristi, imi pare rau ca nu v-au iesit perfect analizele, dar important e ce zic doctorii, nu? daca ei spun ca e ok, nu cred ca trebuie sa va stresati. Aveti incredere ca va fi bine!

Fetele, eu va las ca ma striga munca.

O zi frumoasa si un cappuccino va ofer!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Neatza.

Dark,am vazut o burtik frumoasa foc.Inca te incap blugii normali?Sunt invidioasa

Selene,ma bucur ca ai ajuns cu bine la Cluj.Multa putere si sanatate iti doresc.Imi pare rau ca treci prin atatea tocmai acum.Pacat...

Cristi,ai grija cu piciorul ala..refacere rapida si usoara iti doresc.

Andreea,ce dulce era Tudor...M-am topit cand am vazut pozica aia in care doarme pe burtica cu piciorusele alea mici si dulcele adunate,ca o broscuta...

Porumbita nu te speria de streptoccoc.L-am avut si eu.Foarte multe gravide il au in sarcina.Cu un tratament adecvat se duce.

Minunica mea
31+ cu David Christian sau David Gabriel

AMR- CEL MULT 9 SAPT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

,Neata buna

Multumesc de aprecieri la pozici fetelor . Miere, sa stii ca aia nu-s blugi normali, ci maternity jeans cu "elastice" laterale (de la Next). Mi-ar place mie sa mai incap in nadragi normali da' de mult nu se mai poate. Taticul e si el pe-acolo... el face pozele... prin albumele de pe photobucket sunt poze si cu el (pe-acolo pe undeva )...o sa-i spun ca data viitoare cand facem photo-session neaparat il pozam si pe el

Ufff... o noua zi de servici mama lui de servici

O zi frumoasa sa aveti

Dark Bendis

31+ cu "Huckleberry" Baby

AMR 9 SAPTAMANI!!!!!

http://bd.lilypie.com/gSJep1.png

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

Neata!

Andre_ea , superbe pozele cu Tudor micut. Foooarte scump M-am uitat la mai multe poze si ii atata de dulcee
Cristi, sorry, da' nu ma pricep deloc la cititul analizelor
DarkBendis, suuper pozele, ai o burtik ff frumoasa. Si madamele sunt foarte fotogenice, iar dintre hainute, mi-a placut mult sacul de dormit

Selene, ma bucur ca ai ajuns cu bine

Jasmi 26+ cu
way to go, BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefanial spune:

Citat:
citat din mesajul lui andre_ea

Si pentru ca tot m-am trezit devreme, m-am straduit sa gasesc pozele facute in spital la nasterea lui Tudor.
http://flickr.com/photos/11155096@N04/sets/72157601310194547/
Din pacate nu mi-a dat prin cap sa pozez si salonul.
Gasiti acolo si o poza facuta cu o zi inainte de nastere, sa vedeti ce burtica mare aveam.

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Buna dimineata Burticutze!

In primul rand, va multumesc pentru sfaturi in privinta "achizitionarii" unei asistente care sa faca tratament ambulatoriu... Se pare ca a dat roade, in mod special, sfatul Roxanei de a trece pe la un cabinet medical. Ei bine, aseara mi-am rugat sotul sa treaca pe la policlinica de copii din Drumul Taberei si sa inerce sa vorbeasca cu cineva... Nu o sa va vina sa credeti cine l-a ajutat...portarul!!! Acesta stia de la orarul asistentelor, preturi practicate "la liber", domiciliul fiecareia (in functie de adresa solicitantului/pacientului), numarul de telefon al asistentei etc. Mai mult, a si sunat-o pe doamna asistenta sa o intrebe daca este disponibila... Altfel, daca aveti nevoie de asa ceva si nu cunoasteti pe nimeni, in acst sens, apelati fara grija la personalul de acolo si, nu neaparat medica...poate fi administrativ, in speta. Deci, aseara am facut prima injectie, dimineata a doua si...am scapat pe saptamana asta!!!

Superbe poze Andreea! ...Este primul bebelus pe care il vad la o astfel de "varsta" si este foarte dragut! Am auzit atatea povesti despre aspectul lor ...merci.

Stefania, 30+

Mergi la inceput