Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (81)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Edinutza ma bucur ca intrii si ne tii la curent.Tort nu am facut,de fapt puteam face blatul in ceva rotund,dar am facut prajitura asa cum e in reteta.Si nu a mai ramas nimic.Si nici din cosulete.(astea au iesit putine,probabil trebuia sa iau mai mult aluat)Stii tu,cand faci ceva bun se duce repede :)))Reteta cu pui a Izei nu am mai apucat s-o fac ca nu m-am simtit nici bine cu bb mutandu-mi coastele toata ziua.:))

Stefania,bb la 37 de sapt nu e prematur.Nu vad de ce ti-a dat sa faci dexa,mai ales ca eu stiu ca efectul tine doar o sapt si avand in vedere ca ai si cerclaj si scoate firul abia in sapt 37 cand bb e ok, nu vad rostul acestor injectii..dar ma rog..

Multa sanatate fetelor bolnavioare.

Minunica mea
31+ cu David Christian sau David Gabriel

AMR- CEL MULT 9 SAPT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edinutza spune:

Flo_eu una nestea,beau,nu des dar beau ca nu ma prea omor dupa ceaiuri!
cola iara cand beau fara cofeina,dar crede ma cand am acasa asa ceva nu ma las pana nu o beau!si asa Radu numai vrea sa imi cumpere ca o zis ca in ritmul asta o sa imi puna perfuzie de cola!
cam o data la saptamana beau,dar fara cofeina!

Edina `de 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristi_2003

deci nu-s io anormala ca inca pt mine bebele e ceva abstract? adica e bebele din burta - pe asta il cunosc si e super. si va fi bebele care iese afara - nu stiu la ce sa ma astept...

rox, anuc si alinuk - multumesc

31+ cu T. Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

AMR 7 SAPTAMANI

Stai linistita. Si la mine sentimentul a venit mai tarziu. Dupa ce au trecut grijile cu laptele, in primul rand. Imi aduc aminte ca atunci cand l-a scos pe Tudor, apucasem sa-l aud, dar nu mi-l aratese inca, io m-am intrebat: "gata? sunt mamica?" ca zau ca nu ma simteam.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 31+ am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Si eu beau cola ocazional. Si nu-mi fac procese de constiinta.
Beau si cafea zilnic.
Dr. meu mi-a zis doar de tonic sa nu beau, si cand am cerut clarificare, de ce nu tonic mi-a zis "v-am zis eu ceva de fanta sau cola?". Deci: liber!!!
Tonicul cica nu e bun pt. ca contine chinina, care da contractii si poate duce chiar la avort.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 31+ am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Bun, deci sa recapitulam: nu sunt singura care bea cola. M-am mai linistit pt ca imi faceam mari procese de constiinta. E f ciudat, dar mie cola imi taie greata, poate poate e doar o impresie. E sfarsitul programului si fug la Mothercare si Miniblu sa iau cadou unui pui mic.

Pupici.

Bee28+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Fetelor a venit Raduuuu sunt in extaz nici nu stiu ce ati scris...ma duc sa-l savurez.Va mai scriu cand imi revin din extazMultumesc pt sustinere!!!!!!!!

bb mic

POZE
29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Andre_ea, am trecut de la lacrimi la ras in hohote cu lacrimi :)). Ai fost mortala cu zdruncinatura de la Razoare. .

Cristi, e normal ce simti mai. Si ptr mine al doilea copil e inca "virtual". Chiar ma gandesc ce ciudat o sa fie si daca o sa-l iubesc la fel de tare cum o iubesc pe Ioana care a fost pana acum centrul universului. Sigur ca asa o sa fie, dar mi se pare tare ciudat ca o sa fiu mamica si pustiului asta care-mi da suturi si care si-a bagat nasucul in familia noastra. :)

Anuc cu Ioana mica si BB Filip din burtica (26S/27S?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

IrinaC, ai grija cu emotiile si sa nu-l sufoci pe Radu, ca va fi tata de copil, mai ai nevoie de el!

Anuc cu Ioana mica si BB Filip din burtica (26S/27S?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Hello fetelor, iar ati scris mult de nu mai stiu cui sa raspund.

Cola si eu beau, dar fara cofeina, cam un pahar pe zi. O chestie interesanta pe care mi-a spus-o doctorul, sa nu bem diet drinks, cu indulcitori, pt ca impiedica absorbtia calciului . Sa nu mancam iaurt sau lapte si imediat sa bem cafea sau bauturi care contin cafeina, pt ca se impiedica absorbtia calciului. Ideal ar fi sa lasam cateva ore intre ele.
Cafeluta beau una pe zi, dimineata.

Eu de abia ieri am realizat ca bebe chiar o sa vina, cand am vazut camerele alea de spital si m-am vizualizat acolo. Moasa ne-a spus ca ar tb sa incepem cu bagajul de saptamana viitoare, ca nu se stie ce se poate intampla, unii bebei vin mai devreme, altii mai tarziu...

Tetanosul si eu stiam ca are perioada de valabilitate 10 ani, eu l-am facut cu vreo 9 ani in urma.

Va urez o zi cat mai buna, eu am de corectat o gramada de lucrari si nu am nici un chef.

www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Buna!

Eu am tras o sperietura azi. Stateam linsitita la birou si deodata am inceput sa nu mai vad bine, parca vedeam in ceata,exact ca atunci cand ametesti, numai ca eu nu amteisem de loc si in plus m-a tinut vreo 10-15 minute. M-am cam panicat. Noroc ca nu mi-am anulat programarea de miercuri de la doctor (o am facuta de mult dar cum am fost sambata trecuta pe nepusa masa din cauza contractiilor vroiam sa o anulez pe asta).

In rest, am avut un weekend plin.
Samabata dimineata am fost al cumparaturi pentru bebelina, la Happy Baby, Miniblu si Mothercare si am lasat vreo 15 milioane ( e drept ca am luat cateva lucruri si pentru Ioana si inca o bluza de gravi pentru mine).
Pentru bebelina am luat hainuta groasa de care sunt tare incantata, am gasit asa cum vroiam, gen sac, fara picioare, cativa pantalonasi, cateva camasute, 4 costumase cosmonaut dragute tare, o caciulita pentru afara, un set de 5 perechi de sosete (nu am putut sa ma abtin desi mai am nenumarate de la Ioana, dar erau asa de dragute ...) si mult visatul sling pe care am dat o gramada de bani dar de care sunt tare mandra.
Apropos, Alina si celelate fete interesate de sling, au 2 tipuri la Mothercare.

Sambata la pranz am fost la ziua mamei (ziua ei e pe 12 dar e si Mihaela si a serbat atunci) unde a fost agitatie mare.
Iar duminica am fost la botezul fetitei unui coleg, a fost frumos de tot, apropae ca am plans la slujba de emotii. Si mititica era asa de dulce si cuminte ...

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 29+ cu Nadia - Ana
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput