Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (81)
Raspunsuri - Pagina 10
Anuc spune:
Flowerbee, Cristi e "de vina" ca a intrebat
, ca si eu am lacrimat iar cand mi-am adus aminte de clipele alea...fericire in stare pura!
Anuc cu Ioana mica si BB Filip din burtica (26S/27S?)
alinuk spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Anuc Cristi, eu o sa fiu ptr a doua oara mamica si tot mi-e teama de momentul intalnirii cu bebe 2. Nu-mi doresc decat sa fie sanatos si sa fie totul in regula, se sa continue visul asta frumos pe care-l traiesc acum. Vrei sa-ti spun cand am simtit eu ptr prima oara ca sunt "mama" si ca viata noastra s-a schimbat cu 180 grade? Cand ne-a scos sotul din spital pe mine si pe Ioana. Pana atunci era totul vraiste in capul meu, nastere, spital, nebunie...nu realizasem prea mult ce mi se intampla. Dar in masina, in drum spre casa, doar eu, Florin si Ioana ...a fost un sentiment fantastic, am plans tot drumul de fericire ca urma sa fim o familie. Si masina noastra veche mi se parea diferita, Bucurestiul, totul era altfel decat fusese cu 3 zile inainte. Duceam acasa cel mai pretios lucru pe care-l tinusem vreodata in brate. Si sunt convinsa ca asa voi trai si fericirea celui de-al doilea nascut. De abia astept! |
fetelor...tineti minte ca acest episod al reintoarcerii acasa...dupa nastere ...e absolut unic!!!
asta scriam eu (similar cu ce spune si Anuc mai sus) despre momentele respective:
Dragelor vreau sa va spun ca la iesirea din spital am avut asa un sentiment inedit...superb, de implinire si mandrie pe de o parte amestecat cu o noutate absoluta pe de alta . Parca veneam din alt film... Erau lucruri pe care parca le uitasem: mi se pareau bizare masinile, tramvaiul, traficul, bucurestii cu oamenii lui... (cu care dealtfel credeam ca's asa de obisnuita). De miercuri pana sambata mintea mea a refuzat sa mai gandeasca altceva decat bb si refacere .... Parca ma intorceam dupa o mie de ani intr-un loc in care incepeam sa redescopar lucruri (noroc ca pe acasa in frigider am gasit mancare inceputa de mine si lasata pe acolo), un alt sens al lor si al vietii... eram ACASA - toti trei, cu tati care ducea mandru bebe in cosuletz.
Alinuk,
Teo si minunea mica nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
bebelusi spune:
Anuc, asa m-ai facut sa plang cu ce ai scris despre iesirea ta din spital cu Ioana

m-ai emotionat de nu mai pot
sper sa nu vina seful sa ma intrebe ceva in urmatoarele 10 minute.
Apropo de bauturi, nici eu nu beam apoa minerala inainte si acum aproape ca numai asta beau. Si inca ceva...nu suportam fanta de portocale si acum imi place
. Mie imi venea sa vomit de la ea inainte....cica nu suntem ciudate noi gravidele
27+
Vlad Mihai
CADIA spune:
| citat din mesajul lui Anuc Sa stiti ca si eu poftesc la cola...sa va zic alta si mai si. Eu de cand ma stiu beau numai apa plata ptr ca aia minerala imi provoaca balonare....e, nu va zic cu ce pofta beau apa minerala, de zici ca e cine stie ce elixir ![]() Cristi, eu o sa fiu ptr a doua oara mamica si tot mi-e teama de momentul intalnirii cu bebe 2. Nu-mi doresc decat sa fie sanatos si sa fie totul in regula, se sa continue visul asta frumos pe care-l traiesc acum. Vrei sa-ti spun cand am simtit eu ptr prima oara ca sunt "mama" si ca viata noastra s-a schimbat cu 180 grade? Cand ne-a scos sotul din spital pe mine si pe Ioana. Pana atunci era totul vraiste in capul meu, nastere, spital, nebunie...nu realizasem prea mult ce mi se intampla. Dar in masina, in drum spre casa, doar eu, Florin si Ioana ...a fost un sentiment fantastic, am plans tot drumul de fericire ca urma sa fim o familie. Si masina noastra veche mi se parea diferita, Bucurestiul, totul era altfel decat fusese cu 3 zile inainte. Duceam acasa cel mai pretios lucru pe care-l tinusem vreodata in brate. Si sunt convinsa ca asa voi trai si fericirea celui de-al doilea nascut. De abia astept! Anuc cu Ioana mica si BB Filip din burtica (26S/27S?) |
Mie mi-au dat lacrimile cand am citit.

28+cu
CLARA
flowerbee spune:
Gata, acum chiar plang si daca intra cineva in birou o sa spuna ca am innebunit sau ca nu imi mai pot gestiona hormonii.
Bee
28+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!
roxanaz spune:
eu am realizat ca Patrick e al meu.. la vreo cateva zile de la venitul acasa. sa zic ca aveam vreo 2 saptamani de viata. si stateam langa el pe canapea, dormea... si am realizat (practic) ca e cel care a stat in mine 9 luni si l-am nascut, etc. a fost ceva extrem de ciudat.
stefanial spune:
| citat din mesajul lui Anuc Sa stiti ca si eu poftesc la cola...sa va zic alta si mai si. Eu de cand ma stiu beau numai apa plata ptr ca aia minerala imi provoaca balonare....e, nu va zic cu ce pofta beau apa minerala, de zici ca e cine stie ce elixir ![]() Cristi, eu o sa fiu ptr a doua oara mamica si tot mi-e teama de momentul intalnirii cu bebe 2. Nu-mi doresc decat sa fie sanatos si sa fie totul in regula, se sa continue visul asta frumos pe care-l traiesc acum. Vrei sa-ti spun cand am simtit eu ptr prima oara ca sunt "mama" si ca viata noastra s-a schimbat cu 180 grade? Cand ne-a scos sotul din spital pe mine si pe Ioana. Pana atunci era totul vraiste in capul meu, nastere, spital, nebunie...nu realizasem prea mult ce mi se intampla. Dar in masina, in drum spre casa, doar eu, Florin si Ioana ...a fost un sentiment fantastic, am plans tot drumul de fericire ca urma sa fim o familie. Si masina noastra veche mi se parea diferita, Bucurestiul, totul era altfel decat fusese cu 3 zile inainte. Duceam acasa cel mai pretios lucru pe care-l tinusem vreodata in brate. Si sunt convinsa ca asa voi trai si fericirea celui de-al doilea nascut. De abia astept! Anuc cu Ioana mica si BB Filip din burtica (26S/27S?) |
superb raspuns...extraordinar sentimentul...multumim.

Stefania, 30+
cristi_2003 spune:
deci nu-s io anormala ca inca pt mine bebele e ceva abstract? adica e bebele din burta - pe asta il cunosc si e super. si va fi bebele care iese afara - nu stiu la ce sa ma astept...
rox, anuc si alinuk - multumesc
31+ cu
T. Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
AMR 7 SAPTAMANI

edinutza spune:

Anuc_minunat!

bine ca sunt singura acasa!Doamne ce ne iubeste Dumnezeu ca ne da bucuria de a fi mame!
Edina `
de 25+
andre_ea spune:
Mey, eu am alte amintiri despre drumul spre casa. Poate n-ar trebui sa scriu asta, dar scriu pentru fetele care fac cezariana la cerere.
Eu n-am putut sa-mi tin baiatul in brate din cauza operatiei (l-a tinut soacra), si, desi sotul a mers foarte incet, cel mai bine imi amintesc trecerea peste linia de tramvai de la Razoare cand am zis ca mor de durere de la zdruncinatura.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
31+ am tot ce am visat
Delu Prichindelu'
Prichinduta