Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (81)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anuc

Andre_ea, am trecut de la lacrimi la ras in hohote cu lacrimi :)). Ai fost mortala cu zdruncinatura de la Razoare. .

Nu rade mey, ca n-a fost deloc usor. Fiecare denivelare o simteam in uter. A fost rau de tot drumul ala. Si nu stau departe de Municipal.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 31+ am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

irina a venit sotiorul?

bebelusi multa sanatate nepotelului!

bee si eu mai beau ice-tea. Cola nu, ca nu-mi place, nu am baut niciodata.

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 29+ cu Nadia - Ana
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

maine iarasi trebuie sa ma duc la ortopedie

acuma intrebarea este - ghips sau nu ghips?

oare cum as arata cu o burta cat casa si un picior in ghips?

31+ cu T. Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

AMR 7 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

nu citisem tot ... vad ca a venit, irina

anuc multa sanatate!

andreea ce-am ras la faza cu sina de tramvai . Eu una nu imi aduc aminte drumul spre casa de la maternitate, dar stiu ca ma astepta tata (tatal meu) cu multe flori si ca m-a auzit zicandu-i Ioanei "ce e, mami?" si i-au dat lacrimile, a fost singura data in viata cand l-am vazut cu lacrimi in ochi.

Va pup, fug acasica!

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 29+ cu Nadia - Ana
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

irina - felicitari. ma gandesc ca astazi nu te mai primdem pe aici

sa vina cristi sa va dau rezultatele de la sange ca is cateva chestii pe care nu le inteleg.

31+ cu T. Carol

AMR 7 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorella spune:

buna fetelor!
vreau sa va salut pe toate si sa stiti ca am reusit sa citesc aproape toate capitolele.
imi este foarte greu sa stau la calc. pt ca ma ia durerea de spate si incerc sa ma odihnesc cat mai mult in pat.(mai ales dupa ce mi-a zis doctora ca am colul de 2 cm).
va pupik si aveti grija de voi!
30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

am pus si io o intrebare aici..

si nu ma aude nimeni?????

hai sa o spun cu voce tare, ca poate am noroc de o reactie

fetele din Bucuresti....ati facut vreo intalneala?

Eu maine spre ex, merg cu puciul Teo la bilutze in Plaza (locul de joaca pentru pitici de acolo de unde's magazinasele pt copii: Miniblu, Mothercare, Zet, Kid's Planet etc...)

Alinuk, Teo si minunea mica
nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

cine are tummy tub imi poate zice si mie dimensiunile - cat e de inalt si cat e de mare gura?

31+ cu T. Carol

AMR 7 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

azi am fost sa mai facem o ecografie - am gasit loc la sanador la dr Ivanov Alina (pt ca de miecuri incoace cum va ziceam nu m-am simtit prea grozav, se intarea burta, plus cateva contractii desi iau tratament la greu, sambata am stat toata ziua in pat etc)

bb e foarte bine, s-a pozitionat deja cu capul in jos, e cu vreo sapt jumata- doua mai mare,
NU SE MAI vede nici o problema la rinichi si totul arata in parametri normali;

si la mine pare totul in regula, colul nu se poate masura pt ca bb e prea jos, dar s-a vazut clar ca e perfect inchis; trebuie sa renunt complet la orice fel de efort fizic, prostioare cu sotu sau ridicat de greutati pt ca s-au vazut si la ecograf contractii mici si pt ca bb e asa de jos pozitionat...

am vb si cu doctora mea si o sa maresc doza la unu din medicamente, la gynipral...
se pare ca aceste contractii au aparut pt ca bb s-a intors cu capul in jos sapt asta (desi in mod normal pe la 30-32 de sapt se intorc) si fiind mai maricel s-au simtit "repercursiunile"...
adica asa a zis medicul ecografist...

da una peste alta ne-a revenit moralul ca e totul in regula;
dc totul merge bine pana la sf saptamanii ar trebui sa ma simt iar f bine si sa nu mai fie contractii (sau ma rog, sa fie in limite normale); dc nu o sa trebuiasca sa ma mai duc la un control sapt viitoare;

va pup si ma duc sa citesc din urma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Citat:
citat din mesajul lui flowerbee

Am si eu o curiozitate: mai exista cineva care bea cola si ice tea? Eu cand il vad pe sotulache ca bea, imi bag boticul si dau pe gat cate un paharel.

Bee28+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!

guilty

Mergi la inceput