Bucurii de sept-oct 2006 (150)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Tanima, sunt curioasa cum va reactiona Rares cand isi va vedea surioara.
In timpul sarcinii sistemul imunitar este scazut. Cred ca de asta le iei in piept pe toate. Multa sanatate iti urez si sa te faci bine cat mai repede ca sa te bucuri in liniste de perioada "cu burtica".

Roxana01, ce mai face Daria? Mai bine? Raspunde la tratament?

Tuturor un linistit.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Gety, sper sa-i dati de capat pana la urma, si sa nu mai raceasca Maria asa des; nu a intrat in contact cu colegi bolnavi? E clar ca nu acasa e problema. Mi-ar place sa aud numai de bine. Sanatate multa!
Tanima, si tie iti doresc multa sanatate! Ai grija de tine!

Va doresc somnic usor tuturor!

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Buna seara, raspund si eu la apel, multzam de strigare. Va citesc aproape tot timpul, dar nu prea am multe de spus.

Am citit cu emotie ce a scris princess despre operatie, ne asteapta si pe noi una joi dimineata ( polipii si aeratoare in ureche). Sper sa fie bine, eu intru in panica atunci cand e vorba de anestezie generala.

Noi muncim mult la casa in care ne-am mutat in vara asta. Am daramat baia cu spor si acum nu prea mai stim cum sa facem alta :-)) Sper sa reusim pana la Craciun. Eu m-am inscris si la niste cursuri, dar nu prea gasesc timp sa invat ...

Vladimir face progrese in ritmul lui ... un ritm mai special ... astept sa vina si zile mai bune.

Urez multa sanatate puiutzilor bolnaviori si sarcina usoara viitoarelor mamici de bb2 !!!

Sibylle

Nasterea ariciului junior *****POZE ***** Cum a intrat Anna in viata mea

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">SONIA ARE NEVOIE DE AJUTOR! UN CONT PAYPAL VA STA LA DISPOZITIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

www.traveldeal-s.com/admin/images/Coffee-Croissant.jpg" target="_blank">neatza, haideti la
noi am fost in we la socrii la casa de vacanta, au facut palink si noi fetele am stat cu Vladuztu, a fost ok, vineri seara chiar ma simteam f.rau si ma hotarasem sa nu mai merg eu si Vlad, dar sambata cand m-am trezit eram mai bine si am plecat pana la urma

mexxa, sibylle, ma bucur ca ati dat de veste

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zina spune:

Princess, insanatosire grabnica, ma bucur ca totul este bine!

Tanima, cum de-ai scapat asa de repede de pampersi? Si cum de nu face noaptea pe el? Ca Rares al meu are 2 ani dar nu vrea nici macar pe olita sa stea.

Pupici la toate,

Zina si Rares (26.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Buna dimineata!

Am intrat sa va scriu despre Rares doua vorbe: este foarte bine, n-are nicio treaba, nici nu zici ca este operat; topaie, alearga, se joaca; noi am incercat pe cat posibil sa il tinem cat mai linistit, dar tot ne mai scapa din ochi cate o clipa; noaptea, in schimb, este foarte agitat, cred ca inca este speriat, s-ar putea sa mai aiba si dureri; taietura arata frumos, insa dupa ce se agita se inroseste putin; putulica, la fel, este foarte bine, de usturat nu il mai ustura.

Sibylle, succes si voua la operatie! Copiii se refac foarte repede, iar cu anestezia generala nu iti mai face probleme ca nu este chiar asa de rea, adica da o oarecare agitatie, dar trece. Spor la demolat!

Lilina, ma bucur ca esti mai bine si ca te-ai chefuit in weekend!

Lexi, am vazut-o pe frumusica ta, are o fatuca de papusica, cu ochisorii aia frumosi!

Tanima, multa sanatate, ai grija de burtica!

Sephora, imi pare bine ca Matti are o evolutie buna; ma intereseaza si pe mine detalii despre Picatura Beres Drops, daca ai timp! Felicitari pentru colectie!

Sper sa revin mai tarziu.
Va pup pe toate si pe copilasi, la fel!
O zi frumoasa!

Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006

RARES are...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Lilina merci de cafea! Azi sunt libera si stau cu copilu, nici nu stiti ce bine ma simt!

elenia bine ai revenit!

Adina tare simpatic Fabi!

Monica super faza cu Mosul si barbieritul!

Lexi am vazut Maria cea frumoasa, tare mult imi place de ea!

Sephora ma bucur ca sunteti bine si ca v-ati recuperat, am citit mai tarziu prin ce ati trecut.

Gety dupa parerea mea colectivitatea e de vina, se poate si diferenta mare de temperatura sa fie cauza racelilor.

Tanima sanatate multa va doresc!

Sybille va tinem pumnii la operatie.

Scriu de dimineata mesajul asta si nu ma lasa fi-miu, zice sa inchid cacatolu'.

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Multumim pentru complimente!
Gety, Maria mosteneste o matusa la culoarea ochilor (una din surorile sotului). Ma bucur mult ca Maria ta se simte bine acum. Doamne ajuta s-o tina tot asa!
Tanima, multa, multa sanatate si ai grija de tine!
Elenia, sunt convinsa ca iti este teribil de greu, te asteptam de fiecare data cand simti nevoia sa te descarci!
Mexxa, chiar sambata ma gandeam la voi, ce mai faceti si cum mai e Sebi! ma bucur muuult de tot ca ne dai vesti bune.
Sibylle, mult succes la operatie joi. Ma voi gandi la voi si o sa va tin pumnii! Sunt sigura ca totul va fi bine!
Lilina, ce bine ca ati avut un week-end asa frumos! Si zici ca nu te-ai imbatat?
Sephora, mai asteptam vesti de la voi! La fel si de la voi, Andra!
Princess, ce bine ca Rares e asa vioi, inseamna ca se simte perfect! Si din tonul mesajului tau imi dau seama ca si tu te-ai linistit, deci ati depasit hopul complet!
Noi in week-end n-am facut nimic special, am gatit, am facut curat si cam atat.
Xandrutza, pls, mai da-mi idei de mancare gatita (cu carne neaparat, ca asa vrea Cristi) ca am intrat in pana de idei!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Am reusit sa mai citesc din urma putin:

Monicut, cum este Cosmi azi? In loc de laptic normal nu accepta din cel fara lactoza? Eu i-am dat lui Rares Milupa HN25 cand am avut probleme cu el in vara si chiar i-a placut! Si combinatia ceai de menta cu Smecta i-a facut bine! Pup fetita sa se faca bine!Foarte simpatica la faza cu Mosu' barbos!

Ramo, mai da' ce plimbareata mai esti, ba in Franta, ba in Germania, sper ca am citit corect!Oricum, bravo! Te invidiez!

Lilina, apropo de cum se exprima Vladone "nu-ti place ousor", si Rares tot asa vorbeste la persoana a doua: nu vrei, nu bei, nu papi etc.

Vroiam sa va intreb daca ai vostri copilasi il pronunta pe "R". Rares vad ca incearca, rrr-ie prin casa tot timpul, si incepe sa zica "r" in loc de "l" in cuvinte.

Mai citesc si sper sa revin.

RARES are...

Mergi la inceput

Am culcat baietelul, am mai citit putin, acum sa raspund si eu la intrebari:

Rares face nani in body cu maneca lunga si pantalonasi de pijama, sosete nu suporta, invelit nu suporta, ma trezesc tot timpul si il invelesc cu paturica.Are si pernuta in patut, dar el se foieste in somn, deci nu prea doarme pe ea.

Ou nu papa, decat bagat prin mancarica, de 1-2 ori pe saptamana.

Iar m-am emotionat citind din urma... Cat de dragute ati fost ca ne-ati sustinut cu operatia asta! Bine ca a trecut!

Adina, ce baietei hazlii ai! Este distractie la voi in casa tot timpul!

Xandrutza, creste nepotica noastra, se uita deja la carusel, e fetita mare! Imi pare rau pt ca are dermatita, sucees sa rezolvati cu tratamentul dat de dr!

Elenia, scrie-ne mai des! Asta incerc si eu sa fac, nu prea reusesc si atunci ramane de recuperat si este mai greu sa cuprinzi totul intr-un singur mesaj!

Festina, daca Raducu tau pare slab la 12.5 kg, de Rares ce sa mai zic la 11? Important este sa ii avem sanatosi!

Cata, imi pare rau pentru pierderea suferita, ma gandesc ca o sarcina cu tripleti nu ar fi fost una usor de dus, probabil ca DD stie ce face! Bafta si sarcina usoara in continuare!

Monicut, pt rau de masina este bun Ghimbirul, dar nu stiu daca merge la copilasi!

RARES are...

Mergi la inceput