Bucurii de sept-oct 2006 (150)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

La multi ani Cata, pentru ieri, sarcina usoara si sa te bucuri de copiii tai!
Sephora, bine ati revenit! Ma bucur ca Matti e perfect sanatos!
Xandrutza, Monique, Lilina, multumim de complimente!
Lilina, iar pleci sa te imbeti? Distractie placuta!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleņia spune:

salutae
lilino soro eu nu ma supar ca nu ma strigati la catalog
asta se intampla si din cauza ca intru fff rar
imi pare bine ca reusit operatia lui rares dulce sa nu il doara
sephora ma bucur ca matty se simte mai bine si bine ati revenit
fetele cu dureri de gat sanatate multa
lexi vazut papusica cea scumpa si frumoasa
va pupez si va doresc we super alaturi de cei dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Buna dimineata....

In sfarsit am si eu din nou internet acasa....a fost o perioada tare urata deoarece acasa nu am mai avut internet...iar la servici slabe sanse sa mai pot intra....de cand sa racit vremea clientii stau la coada k sa plece acasa cu masinile echipate de iarna

Am citit si eu ultimul capitol...imi pare rau pentru bucuriile bolnavioare.Eu multumesc lui Dumnezeu nu am probleme cu Sebi....o data a racit putin, vineri a facut o alergie si cam atat. Mananca tot, doarme, se joaca.Sa obisnuit, doar ca dimineata inca mai plange dupa mine, dar se calmeaza repede.

Sunt foarte multumita si de ingrijotoare...se vede ca au grija de copilasi.Au inceput sa le orneze grupa pt Craciun...e foarte frumos.

Cu urechea nu am mai reusit sa ajung....o sa merg poate anul viitor sa facem probelele auditive.Nu mai cred in nimic si am incredere in Sebi..il vad cum incepe sa vorbeasca, este atent la orice miscare...si nu vreau sa il mai chinui prin spitale, cel putin nu acum.

Am vazut si pozele cu bucuriile... frumusei si frumusele de iti vine sa le papi.
Cata iti tin pumnii sa fie bine in continuare....
Princess, Alina...bine ca totul sa terminat cu bine.

Lexi, Gety,Sephora,lilina,Xandrutza si restu mamicilor..va pupp dulce si sa stiti ca nu v-am uitat

Merg sa imi fac o cafeluta si Revin.

, mamica de Sebastian-Mihai

_
Un copil poate sa invete oricand un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce isi doreste. (Paulo Coelho)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Sa intrat in post...nu mai bea nimeni luta duminica dimineata???

, mamica de Sebastian-Mihai

_
Un copil poate sa invete oricand un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce isi doreste. (Paulo Coelho)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Citat:
citat din mesajul lui mexxa

Sa intrat in post...nu mai bea nimeni luta duminica dimineata???

Andreea, mamica de Sebastian-Mihai

_

Vin si eu, ca mi-am facut un capuccino cu lapte, bun, bunutz.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Mexxa, e bine ca aveti clienti la servici.
Eu am 3 saptamani de cand n-am mai dus-o pe Maria la cresa. Mi-e teama sa nu se imbolnaveasca din nou. Si cred ca o sa o duc dupa 5 ianuarie.

Tot asa sper si eu ca Sephora, sa mai "inghete" si microbii astia si sa nu mi se mai imbolnaveasca fata.

Lexi, am vazut poze cu Mariuca ta. Mi-a placut ce frumos i-a crescut parul. De la cine a mostenit ochii aia frumosi, albastri?

Sephora, m-am bucurat sa citesc vesti bune despre voi. Pupam dulce pe Matti de la Iasi.

Princess, mai da-ne vesti despre recuperarea lui Rares.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Mexxa, Sebicu e la cresa de langa Scoala nr. 16 (fosta)?
Tot incercam sa descalcesc misterele imbolnavirilor Mariei:
1. Ori nu le da caldura ziua (ori nu le dadea).
2. Ori intra intra in contact cu alti copii bolnavi.
3. Ori transpira pe spate si nu era schimbata la timp.

Sau toate 3 la un loc.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimi, vin si eu la cafea.
Gety, e posibil sa fie toate 3 combinate, si de asta sa racaeasca Maria asa des.
Andreea, nici noi nu v-am uitat, ma bucur sa citesc cate ceva despre voi.
Elenia, te asteptam aici, cat poti tu de des.
Sephora, bine ati revenit. Ma bucur ca Matti e ok.
Lilina, eu am gasit prin reviste reclame la picatura aceea. Totusi, mai multe detalii cred ca iti poate da Sephora.

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Salutare dragi mamici.
Am reusit sa citesc si eu in mare viteza despre voi. Imi pare rau sa aud de atatia copilasi bolnavi. Ne incadram si noi in aceasta categorie cu intreaga familie. Rares este cel mai sanatos din casa. El se lupta cu maselutele de 2 ani, a mai facut si temperatura. Are o tuse urata de ceva timp si ptr ca acum mai bine de o luna i-am descoperit un stafilococ in gat si nu tratasem corespunzator pe antibiotic i-l du acum ca sa fiu sigura ca acea tuse nu e cauzata de el.
Eu sunt la pamant, de 3 sapt bolnava. De vreo 10 zile fff rau, cu dureri imense de cap, ochi, masele. M-am dus la dentist si mi-am scos 3 plombe care le aveam pe stanga ca nu le mai suportam in gura. Am facut o sinuzita complexa, pe toate cele trei tipuri de sinusuri:frontal, ocular, maxilar. Am sinusurile obturate si puroiul nu poate drena, asa ca il simt cum imi circula in tot capul. Iau tratam cu antibiotic, fac aerosoli si infiltratii la spital zilnic. Viata mea e un cosmar. Tusesc ingroziror si nu imi mai pot controla vezica drept ptr care Rares rade de mine toata ziua ca ud pantalonii. Ieri de dim s-a trezit si s-a dezbracat si cand si-a luat chiloteii pe el s-a blocat cu picioarele pe un crac si nu a mai putut sa vina in camera noastra sa\spuna ca face pis si a dat drumul pe el. Tati l-a certat f tare dar eu nu am putut sa ii spun nimic in sit in care ma gasesc eu. Sunt f multumita ca am scapat de scutec si zi si noapte de aproape o luna, nu mai face deloc pe el, se tine pana se trezeste.
In rest aceleasi prostii ca toate bucuriile: aruncam jucarii in toti peretii, scuipam, ne catara peste tot, zgariem parchet/pereti ;la greu, nu mai avem stare la masa, ce sa mai, vandalism pe fata. Cresa are partea ei buna dar si multe rele, a venit cu multe prostii de acolo.
As vrea sa va pomenesc pe toate in mesajul meu dar pur si simplu nu ma pot concentra de durere de cap.
Refacere usoara dupa op ptr Rares. Ma bucur ca ti trecut cu bine de ea, dupa decalotare si la noi a fost greu 1q+2 sapt, il ustura si plangea la pipi si nu ma lasa sa+l spal.
Insanatosire grabnica Dariei si nervi de otel Roxanei sa reziste in spitalele-ghetou din Ro.
Insanatosire grabnica si lui Vladut. Cristina am toata stima ptr tine cum reusesti tu sa ai grija de doi puiuti. Am uitat sa iti spun ca am vayut ultimele poye cu Daria si am ramas socata de cat de mare s+a facut. Cum mai trece timpul....
Elena sa sti ca nu te uitam niciodata si iti intelegem greutatea din suflet. Este ingrozitor sa nu iti poti tine puiul in brate in fiecare seara, iar Spania nu este asa aproape.
Sephora va uram sa o tineti tot asa, tot pe drumul cel bun, sanatosi si voiosi.
Monica multi pupici Cosminutei. Eu prefer ecoflorina byoticsului, mi se pare f buna dar si f scumpa. Ptr voma cateva pic de metrocopramid si saruri de rehidratare.
Cata sarcina usoara in continuare. si nu mai fi suparata, natura stie mai bine ce ganduri are. Celor trei puiuti poate ca le-ar fi fost greu in burtica la tine, asa ca unul s-a sacrificat ptr ceilalti doi. Doamne-ajuta sa fie bine de acum in colo.
offf, deja am uitat ce mai vroiam sa spun.
Va pup dulce si promit sa revin cand voi fi mai in forma.

Mamica lui Rares (15 oct 2006) am 2 ani poze ,

Mergi la inceput

Xandrutza, pai cum sa nu ma intreb, daca de cand sta acasa Mariuca mea e bine, sanatoasa, fara febra, muci, tuse sau rosu in gat. Si mai iese si afara, iar la tatal meu mai sta si in curte si "vorbeste" cu animalele.

Dar regret si faptul ca nu vede copiii la cresa si alte activitati pe care le fac ei acolo.

Mi s-a trezit printesa. Merg sa-i dau de mancare si revin.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput