Bucurii de sept-oct 2006 (150)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Sunt plina de nervi, am fost pana la banca sa scot niste bani, nu mergea ATM-ul si nu va spun ca m-am certat cu alea inauntru din cauza unor neconcordante ....in fine, birocratia din Romanica. Nici nu mai stiu ce vroiam sa scriu.

Cristina sanatate multa lui Vladic.

Lili offf kkciosi astia mici.

adina eee asa invata si ei toate ganganiile daca poezioara e lunga.

Chiar ce poezii ii invatati pt Craciun....ceva cu mos,ca eu nu am in minte nicuna usoara.

Alta intrebare pt care m-am enervat....am primit pe tel mesaj de la Vodafone cum ca nu mai trimit prin posta facturi de luna asta...mi-am listat frumusel factura de pe net si m-am dus sa o platesc la banca......ti-ai gasit ca aia nu mi-au incasat-o pt ca nu avea cod de bare . Ati mai patit asa ceva?????

1 Anisor2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

eu la posta am patit-o cu codul de bare de pe factura
si tot la posta o functionara cretina mi-a zis ca nu pot sa platesc de pe o factura care are si o valoare restanta (adica 2 luni de plata), deci nu pot doar una din sume, ci neaparat pe amandoua, adica toata suma, ca ea incaseaza ce ii da codul de bare
alta data am nimerit alta functionara care m-a intrebat ce suma platesc, tot sau doar ultima factura. eu am intrebat-o "pai ce, se poate?" ea "sigur, bag de mana ce suma doriti dvs !!!" de aici am inteles ca cealalta era cretina

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

La Multi Ani, Cata! Sanatate multa si sa fii o mami fericita de gemenasi! Multi pupici!

Bine v-am regasit, fetelor! Va pup de multe ori si va multumesc din suflet pentru sustinere si pentru ca v-ati gandit ieri la noi! Sunteti toate de nota 10!

Imi cer scuze ca nu am putut intra mai devreme, dar abia de 2 ore am ajuns acasa, aseara dupa ce ne-am externat (pe la 6) am ramas in Bucuresti la sora mea, azi dimineata am fost la spital la consultatie si apoi am plecat spre casa. Acum am reusit sa il culc pe Rares, am desfacut bagajele, am bagat la spalat, am pus o supica la foc.

Astazi Rares este din nou baietelul meu cuminte si dulce si frumos, deci se simte cat se poate de bine, nu cred ca il mai doare pentru ca ar fi plans. Operatia este foarte bine, are cam 2 cm, este facuta pe burtica in partea dreapta jos si este ca o zgarietura.

Lilina , merci mult ca ai fost mesagerul meu ieri, nu aveam decat nr. de tel al tau si al Roxanei insa ea nu avea cum sa anunte fetele, asa ca te-am sms-uit pe tine!

Cu Roxana nu am reusit sa ma intalnesc ieri, am vorbit astazi la tel cu ea. Era foarte dezamagita de conditiile din spital.

La noi situatia a fost alta. La sectia de chirurgie s-au facut renovari si conditiile sunt bune. Salonul in care am stat avea 5 paturi, baie, tv, frigider, era curat si cu peretii pictati foarte frumos. Cu blocul operator insa este alta poveste, conditii din secolul trecut, destul de murdar si mobilier rupt si antic. Despre personalul medical: se stie ca pt orice trebuie sa dai ca sa fii tratat omeneste.

Si acum sa va scriu despre ziua de ieri: ne-am trezit la 5 dimineata, la 6 ne-am urcat in masina, la 8 eram la Budimex la Primiri Urgente unde ne-am intalnit cu pediatra lui Rares care l-a sunat pe chirurg sa il anunte ca am sosit. Am urcat la et. 3 la sectia de chirurgie si am vorbit cu dr. Ne-au bagat la salon pe la ora 9. Urma ca intr-o ora – o ora si jumatate sa intram in operatie, insa am intrat pe 12.30 – 13, dupa ce Rares isi epuizase toate resursele fizice, era nemancat de seara de la ora 9 si nebaut de la ora 5 dimineata; ii era si foarte somn pt ca pe drum in masina nu a vrut sa doarma deloc! Pana pe la 11 nu a cerut saracutul nici macar apa, desi vedea la ceilalti copii din salon si a fost destul de voios, astepta sa vada ce urmeaza probabil. Eu l-am tot pregatit inainte cu cateva zile, ca mergem la nenea dr, unde sunt multi copilasi cu care se va juca, ca va veni o doamna draguta sa il ia de la mami ca sa ii arate ursuletii, iepurasii , ca domnul dr ii va desena un fluturas pe burtica si apoi se va intoarce la mami.

Pe la 12 si-a pierdut si ultima picatura de rabdare si a inceput sa planga si nu s-a mai oprit decat in timpul operatiei si apoi abia seara. Initial s-a speriat de un copilas mai mare care astepta si el sa intre la operatie, se juca cu el si cand s-a intors cu spatele a vrut sa il ia pe Rares in brate brusc! Ei, de-aici nu am mai reusit sa il linistesc sub nicio forma, cred ca simtea tensiunea mea si ne-am pus amandoi pe plans pana a venit sa il ia asistenta in sala de operatie. Nu am putut sa ii mai zic nimic, decat l-am pupat. El intindea manutele sa vina inapoi la mine… A fost groaznica despartirea de iubitul mic. Pe mine m-au trimis pe un hol, la sectia de terapie intensiva, sa il astept pana se termina operatia; acolo era tati si m-a ajutat sa ies din starea aceea de disperare.

Operatia a tinut aproximativ o ora. L-au adus pe o targa mare, mare, iar el era atat de micut; dormea, avea bluzita ridicata si burtica goala pt ca asistenta care s-a ocupat de el nu a vazut acest lucru desi o “atentionasem “ inainte de operatie cu o oarecare suma.
L-au dus la terapie ca sa il trezeasca din anestezie, dupa 10 minute m-au strigat sa merg la el, asa faceau cu toti copilasii. Cand am intrat plangea foarte tare, era speriat si se agita, il auzeam de pe hol cum plange, erau mai multi copii care plangeau insa l-am recunoscut imediat. M-am dus la el, m-am aplecat sa il pup si s-a agatat de gatul meu si nu imi mai dadea drumul, si-a aruncat masca de oxigen de pe fata, tragea de perfuzie si ma tinea strans de tot. Asistentele strigau la mine sa il las culcat ca nu ii mai curge perfuzia, Rares nimic, era lipit pe mine si plangea de imi sfasia inima. Am mai stat putin acolo, dupa care ne-au dus la salon, liftul nu venea pt ca liftiera isi bea cafeaua, copilul plangea, pe hol era curent, o atmosfera tipica spitalelor noastre. A mai plans un timp, dupa care am inceput sa ii dau cate putina apa cu biberonul, in final a adormit. Cred ca a dormit in jur de o ora, s-a trezit plangand si nu se linistea deloc, avea si dureri de la taietura si usturimi la urinat (pe langa operatia de hidrocel, dr i-a facut si decalotare pt ca avea niste aderente). I-au mai facut un calmant si i-au scos branula din manuta. Pe la 5 seara a adomit din nou dupa nenumarate runde de plans, il plimbam pe hol, cand eu cand sotul. Pe la 6 am plecat acasa. Cum am iesit pe usa spitalului si-a mai revenit putin insa a mai plans si in masina. Ma tinea strans de gat si suspina. Cand am ajuns la sora mea, l-a asteptat surpriza promisa dinaintewww.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=5217" target="_blank">o masinuta. Era atat de ametit ca abia se putea tine pe picoioare, ar fi vrut sa se uite la masinuta insa a vomitat apa si ceaiul pe care le bause. L-am schimbat, l-am pansat din nou, i-am pus comprese cu rivanol si xilina pe putulica si pe oute. I-am dat sa pape niste supa strecurata, care cred ca l-a mai inviorat putin. S-a jucat cu verisoara lui si a mai uitat de durere. L-am culcat pe la 10 si s-a linistit, a dormit pana dimineata destul de bine.

Astazi, la ora 9 am fost la control, Rares a plans din nou cand a vazut ca il dezbrac; dr a fost multumit de evolutia lui. A zis ca azi poate papa orice si sa venim saptamana viitoare sa ii scoata firul.

Cam asta a fost experienta noastra, a fost greu, dar am trecut cu bine peste tot, iar voi toate ati avut o contributie destul de importanta!

Sper ca zilele astea sa recuperez si eu din urma, sa vad si pozele.

Va pup dulce si va multumesc!

Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006

RARES are...

Mergi la inceput

alina, ma bucur ca sunteti bine....sigur a plans si din cauza decalotarii pt.ca ustura foarte tare cand face pipi....bine ca i-a rezolvat si problema asta
si Vlad are la fel operatie de hernie inghinalo-scrotala, acum nici nu se mai vede, e chiar in cuta de sub burtica si e atat de fina ca nu se vede
multa sanatate

eu sunt cam ametita, ma doare si gatul si mi-e foame, cred ca o sa fac frisoane, simt cum ma molesesc, fug acasa sa ma bag in pat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor. Abia acum reusesc si eu sa intru, am avut o groaza de treaba.
Adina, imi pare rau ca te-ai simtit jignita, nu asta a fost intentia mea, eu am povestit doar ce am patit noi, sincer cred ca noi am inceput viata aici cu stangul. Ce pot sa spun, am fost de multe ori in Germania dar pana acum aproape numai in est si acolo n-am patit niciodata nimic neplacut. Am intalnit doar oameni minunati...Eu chiar am precizat ca am adunat experiente negaitve aici, in Trier, unde probabil ca oamenii sunt mai conservatori (si mai satui de straini ca e pliiin, fiind oras de granita). Nu stiu daca nemtii recunosc romana, si mie mi s-a intamplat sa fiu intrebata daca vorbesc italiana, insa am intrebat localnici si mi-au spus ca cine vrea sa reactioneze negativ la o limba straina, reactioneaza negativ la orice limba. Deci, inca o data, imi cer scuze daca te-am jignit, nu asta a fost intentia. Sunt sigura ca si tu te-ai fi simtit umilita daca ai fi fost data afara dintr-un loc doar pentru ca ccc copilul tau avea un balon cu heliu.
Princess ma bucur enorm ca Rares e vioi si se simte bine! Ai vazut ca ati trecut hopul?
Nu mai stiu ce vroiam sa zic, eu tot intr-o stare proasta sunt, asa ca ma retrag.
Aaa, uitam: Poze noi cu Maria in caz ca intereseaza pe cineva...

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Alina, bine ati revenit acasa! Pupici lui Rares, mititelul, bine ca ati trecut peste aceasta incercare. Faina si masinuta.
Lexi, e tare dragalasa Maria si are un perisor asa frumos Si Narcisei ii plac mult baloanele de sapun.
Moni, factura la vodafone o platesc direct de pe telefon, prin my banking , nu ma mai intereseaza cea scrisa, suma o aflu prin sms. O sa ma gandesc la niste poezii pentru Craciun, chiar mi-ai dat tema pentru acasa...
Cristina, sanatate lui Vladic!
Lilina, imi pare rau ca Vladone face iar scaune moi. Sanatate!

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Neata.

Alina bine ati revenit acasa. Ma bucur f tare ca ati scapat de problema asta. pt curajosul Rares.

Lexi vazut poze cu Maria cea frumoasa . Ciupicei ca ai ei folosim si noi prin casa, mi se par super. Mi-a placut tare si caruciorul de papusi, ma bate gandul sa ii mai oiau si eu unul in genul ala.

Lili si pe mine ma ustura gatul.

Vroiam sa va spun ca nu cred ca scaunele acela moi erau de la bioticscum credeam eu , ci de la lapte. Azi noapte s-a marait pana i-am dat lapte....imediat a facut kk. Deci pauza lapte cateva zile.

Ramo ieri am fost la cumparaturi pt sarbatori. Sa sti ca am vazut o casuta super draguta cu papusele din acelea mici + accesorii. Costa in jur de 80 ron. Banuiesc ca gasiti si pe la voi, tati mi-a spus ca a vazut si pe la Metro, Selgros etc. Imi pare rau ca nu am fotografiat-o cu tel sa o vezi ca idee.

1 Anisor2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimi! Poftiti la
Am intrat o fuga, sa va salut, si sa va doresc o sambata frumoasa. Eu-s cu treburile...
Moni, da-i cu Tantum verde.

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Buna ziua ,fetelor

NOi am revenit de pe meleaguri Moldovene,unde am stat 3 saptamani,fara calculator,am avut o prezentare acolo ptr colectia 2009,Matteo s-a simtit minunat,s-a recuperat perfect,l-am adus acasa perfect sanatos,am inceput sa-i dau ptr imunizare picatura Beres Drops,mi se pare ca-i merge de minune cu ea,mananca super bine,a recuperat din falcute,nu mai are cearcane,sper sa ramanem asa si in Bucuresti,noroc ca a dat frigu sa mai omoare din microbi.

Sanatate multa bucuriilor bolnavioare si insanatosire grabnica,revin can am mai mult timp.

Mergi la inceput

neatza, am intrat si eu tot pe fuga

pup sephora si matti, ma bucur ca sunteti bine. mai spune-mi te rog cateva detalii despre picaturile alea. de unde le iei, cum le dai, cat timp si cat costa...ma intereseaza si pe mine !!! dar nu am auzit de ele
si mai vreau ceva de la tine, poze cu colectia 2009 !!! sunt tare curioasa !!! apropo' daca vreau o tinuta mai speciala, imi faci si mie una ???

moniq, sanatate, eu ii dau cu nurofen raceala si gripa si tantum verde si deja sunt mai bine

lexi, vazut micuta frumushik, ce haioasa era cu baloanele alea, asa face si Vudutzu, e innebunit dupa ele

we placut, noi plecam la socrii la Telega, facem palink

Mergi la inceput