Copilasi din 2002 (52 )

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Gabbriela, sper sa scape, nu sa o tinem doar sub control... :(. Ma gandesc la diverse solutii, vaccin, homeopatie... Of, ce greu imi e! Tu ce fel de aspirator folosesti? Cu apa (filtrare in apa/cu spalare), cu abur, cu multiple filtre? Ne trebuie clar un aspirator nou!

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Nicoleta, trebuie sa-i treaca in timp. Bine ca exista vaccinul ala (am citit celalalt subiect deschis de tine). Medicul la care mergi acum e alergolog?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Cristina, am mers la pneumolog care ne-a trimis la alergolog. Orelistul la care am mers intre timp a zis ca e alergie, noi ne.am tot codit sa-i facem testele... si iata ca e alergic, eu as vrea sa ma duc si la un homeopat, macar sa incerc, sa vad insa daca pot merge in paralel cu homeopatele de imunizare si cu tratamentul cu antihistaminice. UF!

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

vor fi tot mai usr de controlat in timp.... depinde.. ale mele de la an la an sunt mai severe sau mai multe ... nu te speria acuma.. conteaza ff mult si sistemul imunitar al copilului... incearca si vaccin si homeopade.

Am un aspirator normal si unul cu care spal si mochetul o data pe saptamana sau dupa cum am chef ... recunosc in ultimul timp nu prea am mai curata ca un maniac ...

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Muzica pt copii "Ro & Eng"
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Crig-cunosc magazinul si inchiriez de la ei tot timplu. Acum doua minute am vorbit la telefon cu d-na care se ocupa si mi-a spus ca, abia fac fata clientilor, sunt foarte aglomerati, mail-urile nu si le-a citit, insa cum reuseste sa o faca te suna, pt ca vorbeste personal cu fiecare client. Oricum eu iti dau nr doamnei: 0745107665. Sun-o linistita.Daca te pot ajuta cu ceva, spune-mi.
Si noi avem nevoie de costum de Anul Nou.

Revin ca sunt foarte ocupata.

cristina si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Fetelor, nu m-am inzapezit(poate in weekend ), ci am fost fara net la serviciu, iar de acasa nici gand sa pot intra din lipsa de timp.
Dar diseara, ca tot este multa publicitate() la "dansez pentru tine", aper sa ne "vedem" pe aici.
Cristina din Oradea(zic si eu, ca si Cristina de la C-ta., ), cu ce esti ocupata ? Organizezi vreo petrecere cumva ?
Nicole, tu, la fel ?
devoska, si pentru grija ta !
Pe diseara !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Nina-m-ai prins!In seara asta e cea de-a treia.

cristina si Andrei

Mergi la inceput

La multi ani, Andrei !
Petrecere super faina in continuare si multe cadouri !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Mergi la inceput

Si pentru ca luni mai avem un aniversat care, cred ca are petrecerea in weekend,

La multi ani, Julian !

Petrecere super faina si multe surprize placute !

Asteptam pooozeleeee !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

La multi ani ANDREI!!!!!

La multi ani JULIAN!!!!!

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze,

Mergi la inceput