Copilasi din 2002 (52 )

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

esti tare draguta cu casuta din cearceaf!!
Si noi avem microscopu' si telescopu', achizitii recente, ca era foarte hotarat sa devina om de stiinta, doar ca acum zac pe dulap si le umple prafu'.

cristina si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Vine iarna si pe la noi. S-au anuntat temperaturi cu minus si ninsoare, gata, ne-am echipat cu bocanci si manusi
Ce-si pun copiii pe cap cand e frig, mai ales baietii? Anii trecuti era mai simplu, ii luam o caciula gen cosmonaut, ca am fixul sa-i acopar urechile, sau o caciula care se prinde sub barbie. Acum nu mai vrea nici una, nici alta, asa ca i-am luat un fes mai gros care sper sa-i stea pe urechi cat se joaca la gradinita.

ps. Foarte greu scriu, tastatura mea pierde unele litere, cred ca trebuie s-o schimb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Azi sunt suparata tare, Stefan a fost depistat cu alergie la praf/acarieni.

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devoska spune:

fetelor. Ce mai faceti?
Nicoleta, imi pare rau ca Stefan are alergie. Si Sara are alergie la 3 antibiotice. Dar doctorul mi-a zis ca analiza trebuie repetata in fiecare an. Ei sunt copii organismul poate "lupta" cu alergiile si in vreo 3 ani sa dispara. Nu m-am informat prea mult vis a vis de asta, dar doctorul asta facea cercetare in alergologie, deci l-am luat de bun.

Unde-i Ninocika???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Nicoleta, hai nu fii asa suparata, cred ca trece mai incolo, are dreptate devoska, poate trece pana ajunge mare.. Oricum, se poate trai cu asta, cred ca si eu am ca imediat ce dau cu nasul de praf incep stranutul, nu ma opresc pana nu ma spal..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Of, as vrea sa nu o mai iau chiar asa in tragic... DAR el are mai mereu nasul infundat... muci... si uite care era cauza! Este vorba de praful de casa, ce cu acarieni! De care nu scapam in totalitate indiferent ce am face!

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

nicoleta si eu am .... alergi la mult mai multe decat Stefan, dar se pot tine sub control.
Aspirat zilnic daca ai mocheta sau covor, in loc de mocheta si carpet sa ai parchet. Umidificator cu abur rece in fiecare seara in casa, solutie salina dimineata si seara in nasuc, suflat nasu de cate ori simnti ca e ceva acolo, baitia seara inainte de culcare si stat in abur 15 - 20 de min sa cureti caile respiratorii. Daca nu are rabdare la infuzie de musetel, merge si doar la baie la abur.

eu am reusit sa le tin sub control asa ... dar pe mine ma seaca focurile din perioada asta si cenusa din aer.. polenul, praful, florile, iarba, detergentii, porumbul, pomii cu orice floare si palmierii ... sunt zile in care efectiv nu pot respira deloc ... din cauza ca se nimereste cate 3 - 4 o data in aceeas zi :))... si la mine se manifesta ca si astm, nu doar nas infundat... dar iti spun ca totul e controlabil... capul sus ... pup si sanatate

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Muzica pt copii "Ro & Eng"
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Nicoleta, se amelioreaza cu varsta...sotu a avut astm in copilarie, si acu e ditamai omu...sanatos tun (exceptie cele 2 otite din ultima luna)

Si la noi e frig...
Azi la inot (piscina e in aer liber, dar incalzita) nu prea a ascultat de antrenoare (care nu a intrat in apa ) ca cica ii era frig ...asa ca a iesit cu 10 min inainte din apa (nu erau si alti copii, de obicei sunt 4 in grupa)...hihihi..si au facut teorie

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

Cristina din Oradea am nevoie putin de ajutorul tau.da-mi si mie ceva detalii daca stii de magazinul verbena.i-am contactat pe mail dar nu mi-au raspuns inca.ai apelat vreodata la ei?vreau si eu o rochita de la ei!!
azi noapte am avut rolul de zana maseluta. .dimineata la 7 Mariuca era deja treaza si a exclamat "in sfarsit a venit si la mine!!"La gradi e printre cei mai mici si suferea ca nu e si ea stirba.aseara a dat telefoane sa anunte vestea cea mare. i-am pus sub perna si un mesaj educativ si mirata m-a intrebat "dar zana maseluta stie sa scrie??"
va pup de la mic la mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

care a fost mesajul crig?
Julian face 6 ani si e in cls I, toti sunt stirbi si cu dinti noi la el in clasa, iar a lui nici nu se misca macar :)).

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Muzica pt copii "Ro & Eng"
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput