Copilasi din 2002 (52 )
Raspunsuri - Pagina 5
sinzi_ana spune:
Adriana, si noi avem Big Lots...o sa caut si eu pe aici sa vedem ce au!!!! Buuuna oferta!!!!
Gabb, multam pentru link..orice sfat imi e de ajutor!!! Voi ce legume ati plantat cu succes??? Cumperi pamant? Aici pamantul este tare nisipos, si un stiu cum o sa mearga...
Nicoleta, frumos scaunul...imi place!!!
Noi sambata am fost la NASCAR...David era in al 9-lea cer, si eu am murit de plictiseala in timpul celor 200 de ture pe care le=au facut masinile alea...plus o galagie infernala... Am zis ca la anu nu ma mai prind baietii pe acolo
Dar mi-am scos "parleala" vineri seara, am fost la party=ul Marei (3 luni) si am beut cu fetele pana la loc comanda...nu am mai fost in stare sa conduc acasa Doar o data face pruncu 3 luni, nu???
Si baietii au fost la meci de hockey (mare pasiune pentru ei!!! avem cu toti, inclusiv eu, tricouri si tot felul de accesorii - sotu nr de masina cu echipa miami - panthers :D)
Am ceva poze aici
http://good-times.webshots.com/album/568435902zBerAJ?start=24
Si filme de la tenis
http://good-times.webshots.com/video/3053427240087737923wLLIJS
si de la nascar
http://good-times.webshots.com/video/3027514760087737923WQkpJV
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze,
adriana spune:
Sanzi, m-am uitat mai bine pe CD-ul ala, e super..
Are o multime de lucruri, povesteste despre tornade, nori, curent electric, animale, dinti, orice
Daca-l gasesti la Big Lots, ieftin, ia-l.. M-am uitat mai bine, fu 6 dol, ca e dublu(are 2 CD-uri)..
Acum ma plang putin de fi-miu ca nu stiu ce are, zici ca e cu funduletul in sus, nimic nu-i convine.. De fapt, cred ca n0-are cu cine sa se joace, fetele nu vor sabii si lupte Zice sa ma joc eu cu el. Ai vostrii au prieteni de varsta lor? Se inteleg bine cu ei? Le lipsesc daca nu se vad o zi doua?
Noi suntem si cam singuri pe aici, n-avem alti romani... Nu stiu ce sa ma fac cu el. O fi doar o faza?
Gabbriela spune:
nicoleta, misto scaunul... sa il folositi sanatosi.
sinzi, daca ai un colt si vrei sa arate mai mare si mai inverzit... construieste din caramizi, dar nu le lipesti cu ciment, doar una peste alta, ca in scari cumva, cateva trepte, sus la ultimul etaj pui capsuni, ca aia stau verde mult mult timp si mai dau si roade bune , si dupaia pe restul treptilor in jos pui ice plant, si o lasi sa coboare in jos sa acopere toti trepti si sa stea verde permanent.
Noi in gradina avem asa: ardei gras romanesc, ardei conic, ardei capia, ardei gogosar, ardei de umplut, ardei unguresc - toate semintele aduse din ro. Avem si ceva ardei baban cumparat de aici de la home depot. Vinete, rosii de vreo 4 - 5 feluri, leustean, patranjel, marar, hrean, cimbru. Capsuni, zmeura si tot felu de berry ...
Toat ce am plantat s-a facut tare bine la mine.
Pamant cumpar de la home depot, inainte sa plantez rasadurile si amestec pe straturi cu el si dupaia pun rasadurile. Cumpar dela gainat de gaina, e ff bun si e organic, putin mai scump dar se merita. Cand pun semintele pt rasaduri cumpar de la home depot, covatele mici si pamant special "seed starter", si in alea plantez semintele si le ud zilnic, si noaptea le acopar cu ligheane. Ianuarie incep si plantez seminte pt rasaduri.
Gradina are sistem automat de udare, si cand eu nu sunt acasa se uda singura, seara dupa ce apunse soarele si dimineata devreme pe la 6 am. Daca mai plantezi ceva, prima data pune sistemul de irigare, trebuie sapat putin si pus tevile, si dupaia timer-ul in casa si dupaia nu mai ai treaba cu gradina.
La iarba sa stea verde si nice tot timpul ii dau o data la 2 -3 sapatmani Miracle Gro
Adriana si al meu se mai plange ca nu sunt copii pe strada si ca vrea sa plece la scoala la 6 PM sa poata sa se joace cu cineva. Asta e , ma pun jos si ma joc cu el sa ii treaca plictisul. Isi face prieteneni de toate soiurile, in general mai mari ca el - fete .
Vreau si eu CD-ul ala, pui o poza cu el sa vad exact despre ce e vorba .
Nina , pe unde esti?
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
sinzi_ana spune:
Gabb, super ideea cu scarile!!! Chiar am sa o folosesc...am si multe caramizi in curte care imi ocupa loc degeaba!!! Am sa incerc si eu cu capsuni si zmeura...
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze,
adriana spune:
Gabbriela, super explicatii... O sa ma folosesc si eu candva, de ele.
Mai ales cu sistemul de irigatie, asa e si pe aici.. Desi e desert sunt parcuri cu vegetati impresionante.
Si caramizile alea cred ca arata fff bine..
Uite linkul cu CD-ul www.weeklyreader.com/estore/p-1295-mastering-elementary-school.aspx" target="_blank">aici
Nicoleta spune:
Salut.
Adriana, cum te descurci cu 3 copii? Imi place la nebunie numele Codrin, cand eram mica vroiam sa imi botez copiii (un bait si o fata) Codrin si Stejara! Sotul meu nu ar fi fost de acord in veci cu numele astea... Insa eu am ramas cu o nostalgie...
Sunt singura cu ei in noaptea asta, sper sa treaca repede si cu bine. Stefan are nasul infundat iar... Matei e marait...
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
adriana spune:
Nicoleta, wow, ce nume frumos, Stejara!! Chiar imi place, dar in combinatie cu Codrin..
Sa stii ca la inceput, cand aveam 2 mi se parea ff dificil, dar apoi, din mers, m-am obisnuit cu ei.. Nu mi se pare deloc dificil, poate doar daca au crize toti deodata(ceea ce se intampla ff rar, din ce in ce mai rar pe masura ce cresc). Mai greu mi se pare cu unul.. acum de ex. se joaca toti in gradina, de-a piknicul..
Eu am pauza de computer..
Gabbriela spune:
Sinzi, www.wayraycontracting.com/images/upload/1176844461Retaining%20wall%20with%20steps3.jpg" target="_blank">uite, dar poti sa faci cu mai multe scari , nu gasesc o poza mai buna... Si al meu nu e gata inca, ca acuma munceste sotul la el
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
cristina22 spune:
Salutare!
Nicole-ce bine arata!! Super idee!Insa la noi a venit frigul si cine mai are chef de amenajari prin curte.Eu am santier, acum, in casa ca abia am schimbat scara de interior.
Ce frumos ca la voi e cald!
Nina-sunteti inzapeziti?Am vazut la tv ca deja ati trecut la bulgareala si sanius! Yupiiii!
Nico-cum a trecut noaptea?
Andriana-mi se pare minunat sa ai trei comori!
Noah, cum stati cu cadourile si listele pentru barbosi?
cristina si Andrei
devoska spune:
'Neata, fetelor! Ce gradina dotata ai, gabbriela! Bravo! Voi vorbiti de gradini, si flori, si caldura... Puneti poze cu piscine si alte cele...ce frumos, vreau si eu... Mie imi scartie balamalele de la frig. Afara e soare si frumos, dar e un frigggggggggggggg. Ziceau ca o sa ninga. Ma indoiesc, la cat de frig e si nici urma de norisor.
Fetelor cu mai multi copilasi , toata stima mea. Si mie mi-ar fi placut sa avem mai multi, dar ne-am trezit cam tarziu sa facem copilasi si cred ca nu ma mai tin balamalele...
La noi doleantele pentru Mos sunt dupa cum urmeaza:
-casuta in copac - stam la bloc , dar "poate o face mosul la bunicu".
-casuta in casa - in care sa intre mandra plus tot arselalul de papusi - cica casa poate sa fie si din carton . Si i-am zis, nu vrei tu, mama, sa-ti atarn un cearceaf de lustra, il prind spre colturile camerei si gata casuta? Cred ca stiu ce vrea de fapt. Cand era mai mica a avut un fel de cub/casuta in care se juca. Din cele care se strang si se fac mici... Aici a vazut un fel de castel mai mare, tot pe sistemul asta.
-un telescop
-un microscop
Ma bucur ca nu mai vrea papusi. Face colectie de papusi de ceramica. Iar aici sunt niste papusi de ceramica superbe. Unele cred ca au peste un metru - si pretul pe masura.
si sa aveti o zi superba. Si sanatate multa la copilasi!