Copilasi din 2002 (52 )

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Sanzi, pai chiar erau reali, erau pilgrimii.. i-am invatat la examenul de cetatenie.. Probabil c-a invatat la scoala despre ei
Eu am gasit un CD ff bun cu multe povesti, uite aici www.weeklyreader.com/estore/p-1295-mastering-elementary-school.aspx" target="_blank">CD-ul si in ala am vazut ca le povesteste despre de toate: geografie, istorie, mitologie..

Gabbriela, ce cuvinte le dau la sppeling test?
Fetele din America, vine ziua balerine(face 5 ani) si nu stiu unde sa-i fac ziua.. Imi dati si mie idei? (ceva nu ff scump)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Adriana, da, le-a citit la scoala dintr-o carte!! M-a impresionat cu cate amanunte a retinut si ce frumos a redat!!! hihi...
Cred ca e pt prima data cand re-povesteste asa frumos...si ceva care a auzit o singura data!!!!
Si despre istorie, stie ca sunt povesti "adevarate"...dar el mereu mentioneaza asta, sa nu cumva sa credem ca inventeaza el

E bun cd-ul acela?? L-am vazut si eu in Target, si chiar ma gandeam cat de folositor este!!!

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze,

Mergi la inceput

Aaa... am inteles..
Eu l-am gasit la reduse, am dat 3$ pe el.. Mi s-a parut bun, mai ales ca povestea despre sarbatorile astea Thanksgiving, despre presedinti, mitologie.. mai multe n-am reusit sa vad ca mi s-a blocat.. Avea si la mate ceva bun...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

de unde l-ai luat cu 3$?

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

:
varsta, poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

daca mergi pe spellingcity.com si pui unsername Gabbriela, o sa iti dea toate listele de cuvinte de la inceput de an scolar pana in prezent.. in fiecare saptamana adaug lista noua de cuvinte.

Sinzi o s ama uit prin poze si de gasesc si cu planta aia alba os a pun si cu aia...
Clima e cam si la voi, si da rezista si la voi astea urcatoare... maine promit ca revin cu poze...
Pomii la noi infloresc ... super sunt.

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Muzica pt copii "Ro & Eng"
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sinzi_ana

de unde l-ai luat cu 3$?

:
varsta, poze,

De la Big Lots.. nu stiu daca e pe la voi, am gasit o tona de DVD-uri la preturi din astea..

Mersi Gabbriela, sa vad daca gasesc unde sa pun numele tau, nu ma descurc pe site-ul ala

Mergi la inceput

Ah, le-am gasit.. Sunt fata desteapta, hihi
Mersi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Vorbaretelor!

Sinzi, i-am luat Chicco, asa http://www.chicco.com/seggiolino-key2-3/viaggio/dalla-socializzazione/scheda_prodotto.asp?menu=on&art=05.060885.220.000&idfascia=24&idsezione=15 Nu este grozav, dar l-am gasit la noi in oras si asta e, sotul se saturase de dilemele mele... La Matei nu ma las asa usor, desi sunt foarte debusolata... sa-i iau 9-18 kg sau 0-18??

As mai scrie, dar mai bine ma duc la nani, ca ii ies dintii astuia mic... si am noptile varza...

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

esti totala .

La voi al scoala cate cuvinte au saptamanal?

Citat:
citat din mesajul lui adriana

Ah, le-am gasit.. Sunt fata desteapta, hihi
Mersi

Trei bucurii: Codrin-02, Olguta-03 si Cornelia-06

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

sinzi ... nu am poze cu ale mele plante, dar ma gasit pe net...
www.flickr.com/photos/pipwilson/1848424283/" target="_blank">jacaranda tree - destia o sa plantam si noi in primavara de jur in prejur la noua casa
www.flickr.com/photos/mondomuse/2690094471/" target="_blank">jasmine madagascar, superbe florile, e planta urcatoare si imbraca ff frumos paretii, sau gardul :).
cealalta stiu doar ca ii zice ice plant, dar nu ii stiu numele exact din magazin... cand am luat casa aceasta planta era acolo, si o dat ace am inceput sa ud regulat s-a intins dupa cum ai vazut in poza. Primavara o gasesti la home depot... e verde si daca strangi o frunzulita in mana e apoasa si grosuta, nu ca o frunza normala.

Sanatate si numai bine

Mergi la inceput