Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (122)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Depinde de perioada sarcinii, probabil acum nu mai este contraindicat. Cred ca nu mi-l prescria medicul daca prezenta vre-un risc.

Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Andreea 37+
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

Myconal mi-a dat mie pt candidoza unul seara.
e eficient, nu a afost nevoie decat vreo 3 zile sa-mi pu si totul e ok acum
am venit pe la 6 de la munte a fost binisor.
o sa citesc din urma dupa ce culc fata, pupici

Mada 32+ ,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Pt candidoza am luat lomexin ovul doza unica de 600. De 2 saptamani sunt OK.

Mihaela 38+ Miruna
Gargarita lui mami
Pozele mele

AMR 2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Eli

Miercuri, 12 noiembrie va veni pe lume fetita mea prin cezariana.

Mihaela 38+ Miruna
Gargarita lui mami
Pozele mele

AMR 2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

!!!
Deci de luni avem foc continuu cu agitatele !

Citat:
citat din mesajul lui mamiseli_11

Eli

Miercuri, 12 noiembrie va veni pe lume fetita mea prin cezariana.

Mihaela 38+ Miruna
Gargarita lui mami
Pozele mele

AMR 2 saptamani

Mirtha mama de Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Lorellay, tinem pumnii strans si asteptam vesti cat poti tu de repede! Curaj, totul va fi bine!

Babyzapi, mie mi-a scos firele la 10 zile de la operatie. Daca ai un fir innodat, eu cred ca nu se resoarbe singur, trebuie scos. N-ai putea sa suni sa intrebi medicul?

Loren@, ma bucur ca totul merge bine, bafta sa renuntati cat mai repede la laptele praf.

Pt fetele care intrebau de buricel, eu i l-am curatat lui Darius numai cu alcool medicinal, n-am avut pb, din fericire.

Bertha 38+ si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Z_IULIA spune:

Citat:
citat din mesajul lui leeloo5979
Al meu sa va spun, pe langa bubitele astea, ma mai dispera cu ochisorii care tot secreta ca si cum ar fi conjuncyivita (dar nu mai e). Kanamicina nu mai da nici un rezultat, mi s-a recomandat Tobrex picaturi (1-2 picaturi in sacul conjuntival-pleoapa de jos) si am inceput de ieri, dar nu par sa apara imbunatatiri substamtiale cum speram.

Leeloo asta am patit si eu cu Claudiu. La o saptamana de cand ne-am externat au inceput sa-i curga ochisorii. Am sunat la doc de fam si mi-a zis(ca si cum a vazut despre ce e vorba ) ca e o usoara infectie luata din maternitate si ca se intalneste frecvent. A fost mama mea la el si ia dat reteta cu o solutie pe care mi-a preperat-o la farmacie. Nu stiu ce contine dar in cateva zile nu a mai avut nimic si nici probleme ulterioare nu a mai avut. Intreaba doc. tau si poate te ajuta. O sa incerc sa dau de reteta respectiva si atunci o sa scriu ce continea solutia.

Iulia lui Claudiu (23.04.2002) si Maria Clara DPN 23.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Babyzapi, mie mi-a scos doctorita firele la 12 zile de la operatie,stiu sigur ca era ziua mea.
Diana, si Anei i-a curs putin sange, s-a inchegat acolo in buricut nu l-am vazut curgand. Am stres-o in continuare cu betadina si baneocin pudra. Eu cu alcool nu am dat, acum am auzit si eu de alcool alb.

Pentru bubite pe fata nu se mai obisnuieste sa se faca tamponari cu alcool mentolat sau ceva de genul acesta?

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 36+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

seara buna fetele
diana sunt de acord cu fetele nu e nimic de ingrijorat..asculta la Mirtha are dreptate
mamiseli deci miercuri impartim agitatele..nu ma mai joc glumesc...ma bucur pt tine si mine

eliza mamica de inger Ionut Pavel
39+Dimitrie Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Hai Lorellay!

Hai Esaria!

Hai Malinas!

Chiar asa ce face Malinas, nu o fi plecat la spital?

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 36+
Pozele noastre

Mergi la inceput