Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (122)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Diana pe mine m-a avertizat medicul pediatru ca in decurs de citeva zile dupa caderea buricutului s-ar putea sa apara usoare singerari. Mi s-a spus ca e noramal pt. ca acolo mai sunt unele vase care pot genera usoare singerari. Din fericire nu a fost cazul pt. ca Evei i-a cazut buricutul fara sngerari dar si daca se intimpla fusesem avertizata. Eu zic sa nu intri in panica. Am folosit pt. buricut exact ce sugerasei tu : baneocin pudra (asata a sfost de altfel recomandarea neonatoloagei la iesirtea din spital dar si a medicului pediatru)si alternativ betadina.

Mirtha mama de Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Buna fetelor,
Nu am apucat sa citesc nimic din urma..nu am timp.Trebuie sa-i fac baie lui Codrin si toata ziua am fost stresata si inca sunt.Am reusit sa ma mai calmez...
MAine dimineatza la 6 jumate plec la spital...Am facut o dexametazona acum si mai fac una la 6 dimineatza.Cica pentru maturarea plamanilor fatului.
Sper maine la ora asta sa fiu in salon deja...sa scap...ca mi-e groaznic de frica.
Va pup si sa-mi tineti pumnii.
ESARIA sper ca nu esti la fel de speriata ca mine!

Sorana 37+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
Poate va place poza mea...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=13" target="_blank">sunt...lo1.Se poate un vot?Multumim!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Multa , multa bafta !
Numai ganduri bune si va tinem pumnii !

Citat:
citat din mesajul lui lorellay

Buna fetelor,
Nu am apucat sa citesc nimic din urma..nu am timp.Trebuie sa-i fac baie lui Codrin si toata ziua am fost stresata si inca sunt.Am reusit sa ma mai calmez...
MAine dimineatza la 6 jumate plec la spital...Am facut o dexametazona acum si mai fac una la 6 dimineatza.Cica pentru maturarea plamanilor fatului.
Sper maine la ora asta sa fiu in salon deja...sa scap...ca mi-e groaznic de frica.
Va pup si sa-mi tineti pumnii.
ESARIA sper ca nu esti la fel de speriata ca mine!

Poate va place poza mea...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=13" target="_blank">sunt...lo1.Se poate un vot?Multumim!!

Mirtha mama de Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Saru-mana.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Buna gravidute si mamici...imi cer scuze ca nu am timp deloc sa intru si sa mai scriu si eu, abia azi reusesc..
Felicitari noilor bb..sa fie sanatosi si papaciosi!
Eu sunt la capitolul muls...am inca furia laptelui..am inceput sa am cam 100 ml lapte/masa..exact cam cit papa woody! Slava cerului ca e mare papacioasa si e relativ cuminte, dare eu inca nu mi-am revenit cu somnul...m-am speriat si cu taietura de jos, tot am crezut ca e desfacuta cusatura, dar acum cred ca fiind vorba de faptul ca m-am rupt cusatura e mai urita decit la Bia!Lohii aproape nu mai am deloc..e normal, asa de repede?
Diana nici buricul Larisei nu e chiar ok, nu singeram dar abia astept sa o vada marti doctorul sa ma linistesc si eu..Ii dau cu baneocin alternativ cu alcool medical! Issa are pielea sensibila si e cam rosiatica!
Au inceput sa imi treaca ranile de la sin si am inceput sa o pun mai des...cam 80% din mesele ei constau in lapte de la mine, mai mult muls, si in ultimile 24 de ore a avut numai o masa de praf...incet incet scapam noi de parful asta!

Bianca Andreea si Larisa Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Am o problema urata.De ieri a inceput sa ma manance rau fofo ...candidoza.Medicul meu a plecat ieri seara din tara si lipseste o saptamana.Gynozol nu se gaseste.... cica e retras temporar de pe piata .La help net apare in lista ..dar zic ca nu au ..dobitoacele... si alte ovule nu stiu care sa fie ok in sarcina .ma tot dau cu crema de galbenele ca mai putin si torn inauntru tot tubul ...

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 5 saptamani pana vine Cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

Am o problema urata.De ieri a inceput sa ma manance rau fofo ...candidoza.Medicul meu a plecat ieri seara din tara si lipseste o saptamana.Gynozol nu se gaseste.... cica e retras temporar de pe piata .La help net apare in lista ..dar zic ca nu au ..dobitoacele... si alte ovule nu stiu care sa fie ok in sarcina .ma tot dau cu crema de galbenele ca mai putin si torn inauntru tot tubul ...

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 5 saptamani pana vine Cecilia

Eu am folosit cu succes ovule clotrimazol luate 2 pe zi (1 dim si 1 seara)timp de trei zile sau una pe zi timp de 6 zile.Si mie dr mi-a scris alte ovule dar pe prospect scriau ca sunt contraindicate in sarcina ,iar sotul a venit cu clotrimazol de la farmacie si a fost foarte bun.Insanatosire grabnica!

Criss 37
http://community.webshots.com/user/criss703

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Ank iti recomand ca pana vine dr. sau faci rost de ovule sa faci spalaturi (cat mai des) cu hipermanganat de potasiu; se gaseste la farmacii(eu am de anul trecut )sunt niste crsitale mici si se pun cateva in apa de spalat si apa se coloreaza intr-un rosu/ movuliu puternic; nu ai de ce sa iti faci griji caci asta este de fapt un dezinfectant si atenueaza bine mancarimile;

Noi suntem acasa, am contractii care uneori vad ca nu trec la o simpla administrare de no- spa, asa ca ajung sa iau doua deodata (2*pastila de 0.4), dar nu am depasit pana in prezent 5 pe zi, in conditiile in care mi s-a spua ca am voie maxim 6.

Bebele meu este miscacios, il simt cum se intinde prin burtica, cum isi schimba pozitia si imi cam spune ca nu are loc, ca a devenit garsoniera cam neincapatoare;
Am insomnii la greu, cele mai multe sunt de la ora 4 spre dimineata, cu dus la Wc la ore fixe (rade sotul de ceasul cu cul din burtica, caci ma duc fix la cate o ora si jumatate la Wc, adica 11 noaptea, 12.30,3,4.30 si apoi nu mai adorm decat dupa ora 8 cand pleca Andrei la gradi)

Kitacu fulgulet +36-37s si Andrei (10.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Mie mi-a dat ovule Macmiror complex, ca a spus ca s-ar putea sa fac o candidoza spre sfarsit. Asta se intampla cum 2 saptamani, cand i-am spus ca am scurgeri abundente. Acum a inceput sa ma manance si pe mine fofo de fro doua zile. In seara asta o sa iau ce mi-a spus dr.

Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Andreea 37+
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza

Mie mi-a dat ovule Macmiror complex, ca a spus ca s-ar putea sa fac o candidoza spre sfarsit. Asta se intampla cum 2 saptamani, cand i-am spus ca am scurgeri abundente. Acum a inceput sa ma manance si pe mine fofo de fro doua zile. In seara asta o sa iau ce mi-a spus dr.

Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Andreea 37+
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Tot Macmiror mi-a prescris si mie dr. dar am citit prospectul si este nerecomandat in sarcina ...asa ca eu am renuntat si am luat Clotrimazol care este recomandat in sarcina. Acum cine ii mai intelege si pe dr. poate ca e eficient si macmirorul !

Criss 37
http://community.webshots.com/user/criss703

Mergi la inceput