Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (122)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

lorellay hai curaj
esarria
babizapy firele le-am scos la cca 2 sapt dupa ce m-am operat...deci am mers la spital la noi la urgente si am solicitan inlaturarea lor...nu mi sa spus cand sa le scot am presupus ca in 2 sapt e suficient

eliza mamica de inger Ionut Pavel
39+Dimitrie Gabriel

Mergi la inceput

leeloo si sora mea a patit cu printesa ei la fel cu ochisori, i-au dat antibiotic, picaturi toate minunile...pana cand intr-o zi sora ia zis cumnatului 'prepara si tu solutia aia'....si da la fata...nestiind ca trebuie sa impreune apa cu pulberea ia dat fetei la ochi decat cu serul ala fiziologic si uite asa sa curata frumos fata si a scapat..pana sa prins sora ca nu pusese si pulberea...hehe ii trecuse printesei...eu sper ca totul va fi bine si bb va scapa usor de problema ...sanatate multa
ank pt candidoza stiu de ovulele cu clotrimazol...cele mai eficiente....

39+Dimitrie Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

CURAAAAAAAJ FETELE !!!

HAIDE LORELLAAAAAY

HAIDE ESARIAAAAAAA

HAIDE MALINAAAAAAS

Criss 37
http://community.webshots.com/user/criss703

Mergi la inceput

loren@ ma bucur ca sunteti bine si pai ai productie mai mami...poate, poate reusesti si cu lapticul praf
Mirtha mama tu ce patisi??? pitika te kilareste..ha zi

39+Dimitrie Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Ank - pt candicoza am folosit Canesten, ovule cu clotrimazol 6 buc in 6 seri.

Otilia - daca ai intrebat asa de Malina, e clar ca ai tu un feeling ca-i la spital ca deja le-ai cam ghicit pana acum

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si 35+ Theodora
PRINTZUL

AMR 4 SAPTAMANI

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Lorena- imi dau seama ca e destul de solicitant acum, bine ca te mulgi ca sa ai productie proprie de laptic pt printesa, poate totusi scapati de completarea aia de lapte praf...ia zi-mi cum a reactionat Bia, cum se comporta....tare sunt curioasa ca e cam de-o varsta aproximativ cu grasanu meu....sunt curioasa ce le trece prin capuasorul ala mic

Fetele de Ancaoradea mai stie careva ceva???Ma uitam prin listuta..si mi-am da seama ca a trecut cam multisor de cand nu a mai dat vreun semn....

PRINTZUL

AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

HAIDE LORELLAY

HAIDE ESARIA

HAIDE MALINAS

Mihaela 38+ Miruna
Gargarita lui mami
Pozele mele

AMR 2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Feelinguri am eu multe, dar de data aceasta se bazeaza pe ce ne-a povestit Malinas de dimineata ca avea deja contractii si nu putine.

Ca asa si pe Alexa o dau disparuta, plsu ca i-am zis ca naste pe 10 sa nu mai fie suparata cu majoretele . Ups si maine este 10 ce ma fac?
Lorena, ma bucur ca a venit lapticul si asa cantitate. Sunteti pe drumul cel bun.

Eu revin mai tarziu, acum merg sa o iau pe mama de la aeroport, si este o vreme asa nasoala, ca niciodata tuna si fulgera, fenomen rar intalnit, pe aici de obicei ploua incet si mult timp.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 36+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Deci maine avem o zi fierbinte asa cum se anunta cam toata saptamana.

LORELLAY
ESARIA
MALINA

Otilia - sa te vad maine daca e asa cum ai zis tu...pe unde scoti camasa!!!!

PRINTZUL

AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Waw Otilia deci din seara asta esti fericita cu mamica langa tine , ma bucur pt. tine chiar aveai nevoie . A fost haios cand ai scris de dimineata despre lichidul caldut al Anei

Chiar pe unde sunteti Alexa , Cherie ?

Criss 37
http://community.webshots.com/user/criss703

Mergi la inceput