Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (122)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

babyzapi felicitari inca o data pt printisor
eu sunt acum foarte bine. incep doar sa ma "intalnesc" cu gafaitul si miscatul mai greu, plus ca m-am si "umflat" putin in rest, nici o problema.
gongutzica mea creste, joi cand am fost la medic avea deja 600 gr are program artistic zilnic in burtica la mami ei , iar eu ma topesc de drag numar zilele pana o sa o am in brate (se pare ca va veni in jurul datei de 15-20 febr)

Maria 23+ Cassandra

vine bb!

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Elilov, m-ai facut sa plang, emotionant mesajul tau. Hai ca o sa fie bine, fata curajoasa !!! Da-mi si mie sms cand nasti pt ca eu nu prea apuc sa le mai fac fetelor galerie pe forum! Intru destul de rar si incerc sa va prind din urma, insa nu reusesc, nu mi-am revenit cu somnul. Oricum, sa stiti ca ma gandesc zilnic la voi !

................

Lui bebe ii curge sange din buric, i-a cazut la cinci zile si a inceput sa sangereze dupa o saptamana. Dr lui zice ca e normal, insa eu tot ma stresez/. Ii dau cu alcool alb de 70 gr. si cu baneocin. Ce sa mai fac altceva?

Lauramiron
, iti scriu mai incolo cum face fiica-mea cu gradi, ba vrea, ba nu mai vrea niciodata , a mai stat si acasa in [perioada asta pt ca nu am vrut s-o stresez.

MissParker, , ce-ti mai face flacaul?

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel si a bebelushului Tudorel
[b]Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

Elilov...multi pupici, imbratisari si plecaciuni la una din cele mai curajoase femei ce mi-a fost dat sa cunosc!
Mav...eu sunt pe culmile disperarii cu bubitele alea. Initial au aparut de la caldura, dar vad ca persista. Cele de pe frunte i-au trecut cu pudra de copii de la Nivea, cele de pe obraz se indaratnicesc sa treaca (are cateva)si le-am dat si cu Baneocin pudra...si degeaba. Pe barbita sunt mai multe si mai rele si din cauza suzetei (nu adoarme fara aia, si acum imi pare rau ca l-am invatat la "amanta" cum o numesc eu). In nici un caz nu voi umbla la ele...si te sfatuiesc la fel, sa nu umblii.
Malinas, mult curaj, capat de calatorie fericit si plin de bucurii cand ai sa iti tii in brate minunea!

Al meu sa va spun, pe langa bubitele astea, ma mai dispera cu ochisorii care tot secreta ca si cum ar fi conjuncyivita (dar nu mai e). Kanamicina nu mai da nici un rezultat, mi s-a recomandat Tobrex picaturi (1-2 picaturi in sacul conjuntival-pleoapa de jos) si am inceput de ieri, dar nu par sa apara imbunatatiri substamtiale cum speram.
In al treilea rand...Damian facuse pe buzite ca niste basicute albe, initial una, apoi alta, apoi pe toata buzita de jos, apoi si pe cea de sus, am vazut ca are si pe limbuta...intrat in panica, sunat sefa mea care e pediatra si imi spune sa stau linistita, alea nu dor si nu ii creaza vreun disconfort decat sa ma alarmeze pe mine. Bebele in burtica sta cel mai bine, odata iesit in lumea cruda si rea, se "loveste" de diferiti factori de mediu neprielnici, si par predispusi spre micoze,ciupercute, dermatite...etc. Pentru aceste micoze din gurita (care nu se fac de la lapte, cum auzisem initial) se cumpara glicerina cu nistatina, sau glicerina simpla si doua comprimate de nistatina (comprimatele vor fi curatate de colorantul de pe ele) zdorbite si puse in glicerina, si de 2-3 ori pe zi, se pune pe deget doua foite de tifon steril, se impregneaza bine cu glicerina cu nistatina si se curata usor buzitele, limba si cerul gurii. Se curata f bine (pe incercate) buzitele si varful limbii, pentru restul e mai greu, dar puteti face urmatoare smecherie - inveliti suzeta in tifon ca pe deget, puneti glicerina si ii dati la bebe sa suga cam 2-3 minutele...si gata curatenia!

Leeloo
Lacra a lui Damian

http://good-times.webshots.com/album/562902143JedOlt?start=12
http://good-times.webshots.com/album/568202642FfNDvr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Babyzapi, mie nu mi-a scos firele la cezarina, pentru ca am avut din cele care se resorb. Probabil e si cazul tau, de asta nu ti-a spus nimic.

Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Andreea 37+
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Mie mi le-a scos in a 10 a zi dupa operatie. Cred ca e putin cam mult 3 saptamani...mai bine mergi sa ti le scoata

Citat:
citat din mesajul lui babyzapi

Fetelor care ati nascut prin cezariana, la cat timp dupa operatie vi s-au scos firele? Eu am uitat sa o intreb pe dr, cand m-am externat aveam deja o saptamana de la nastere, ea nu a zis nimic decat sa vin la control cand se fac 3 saptamani de la nastere. Dar parca e cam mult 3 saptamani nu?

Isabela lui Raphael Nicolas

Primul nostru

Laura, mamica de Rebeca Mara(16.09.2005) si gravidutza 35+ cu Caterina Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

MariaK ma bucur ca sunteti bine amandoua . Printesica ta o sa se nasca in preajma Zilei Indragostitilor, frumos cadou o sa-i faci sotului.

Leeloo in legatura cu igiena guritei la bebelusi, eu in fiecare seara dupa baita ii curat gurita cu tifon infasurat pe deget si glicerina si sta bebitza fara probleme, chiar ma ajuta sugandu-mi degetelu' si vad ca a dat rezultate cu "basicutele" de pe buze. Ochisorii ii curat cu tifon si ser fiziologic si in nasuc ii pun cate o picatura de ser fiziologic si doar cand vad ca e fornait aspir nasucul cu pompita.

Primul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Lauramiron, Madutza mersi pt raspuns . Nu stiu daca sunt fire care se duc singure...in partea dreapta in capatul operatiei am o fundita de ata. Aia sigur cred ca trebuie scoasa...vineri ma duc la control cu bebitzu si sper sa dau si de dr mea pe acolo, poate ma rezolva si pe mine.

Primul nostru

Mergi la inceput

Diana, multumesc pentru raspuns Astept detalii cand ai timp, chiar ma preocupa tare aspectul asta, vreau sa fac tot posibilul ca Rebeca sa nu simta gelozie si stres, sa poata accepta surioara cat mai bine cu putinta

Imi pare rau ca nu te pot ajuta cu buricul, nu ni s-a intamplat. dar ma gandesc ca doctorul stie ce spune, deci o fi normal. Sper ca fetele sa stie ceva

Citat:
citat din mesajul lui diana21[/i
Lui bebe ii curge sange din buric, i-a cazut la cinci zile si a inceput sa sangereze dupa o saptamana. Dr lui zice ca e normal, insa eu tot ma stresez/. Ii dau cu alcool alb de 70 gr. si cu baneocin. Ce sa mai fac altceva?

Lauramiron
, iti scriu mai incolo cum face fiica-mea cu gradi, ba vrea, ba nu mai vrea niciodata , a mai stat si acasa in [perioada asta pt ca nu am vrut s-o stresez.

MissParker, , ce-ti mai face flacaul?

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel si a bebelushului Tudorel
[b]Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Eu fac asa : !

Eli !

Ma bucur ca si voi sunteti bine si va doresc sa o tineti tot asa.

Citat:
citat din mesajul lui babyzapi

Buna iubitelor!

Mirtha, Andreyutza, Cherie voi ce mai ziceti iubitelor?

Isabela lui Rafael Nicolas

Primul nostru

Mirtha mama de Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Mergi la inceput

Glicerina cu nistatin este foarte eficienta, intr-adevar. Asa am tratat-o pe Rebeca de stomatita aftoasa.....doar ca e atat de amaraaaa, mi-e mila de bietii bebelusi

Mergi la inceput