Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (122)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Eli emotionant mesaj! Mai e putin si-ti vei tine minunea in brate! Sunt absolut sigura ca totul va fi bine! Bb Balacila va va umple sufletul si viata de bucurie si implinire! Curaj, optimism si cu gandul la Cel de sus. Vom fi in continuare alaturi de tine!
Iti trimit o imbratisare calda!

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Malinas poate-poate se hotaraste azi bb al tau sa vina pe lume!

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Buna iubitelor!

Noi suntem bine, prichindelu meu papa si doarme si parca a mai si luat ceva in greutate. Azi nu am mai facut nimic, doar am lenevit si chiar am reusit sa dorm a pranz o ora...deh! s-a adunat oboseala.

Eliza iubita ai spus tu acum cateva saptamani ca ne pregatesti un mesaj de suflet...am nascut deja si am scapat de sensbilitatea acuta datorata graviditatii, dar tot mi-au dat lacrimile citind mesajul tau. Sunt fericita ca am avut ocazia sa te cunosc si personal chiar daca doar pt cateva minute...imi esti foarte draga...Si tu si sotul tau sunteti niste oameni minunati si va doresc tot binele din lume. Ati trecut prin multe incercari, iar acum se apropie momentul cand veti fi rasplatiti cu cel mai frumos cadou de la viata : bebe Dimitrie, un bebelus sanatos care va va umple casa si sufletele de bucurie. O sa fie totul bine! Te dulce cu mult drag. Sper sa-i placa lui bebe Dimitrie de mutra mea si cand o sa fie afara din burtica

Nature sunt sigura ca o sa fie foarte fericita Ilinca la vederea pianului.

Mav acum nu mai iei nici-n tratament pt nesuferitii de H? Am vazut si ingerasii tai ai 2 baieti superbi. Cum s-a adaptat Sebi cu bebe Antonio?

Otilia si cand te-ai trezit uda, primul gand nu a fost ca poate ti s-a rupt apa?

Mirtha, Andreyutza, Cherie voi ce mai ziceti iubitelor?

Isabela lui Rafael Nicolas

Primul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

fetele mele dragi va , o pentru voi
malinas hai ca esti tare cu oferta numelui ..poate poate vine pana deseara
babizapy asa va sa zica trasasi un pui de somn...ma bucur...ca la noapte iar ai program...cat despre balacila eu zic ca o sa ii placa de tine si dupa ce iese de la mami de la garsoniera
ginye iubita tu ce mai spui ce3 face stefanelul..te-am trecut ieri sti tu unde la doamne , Doamne

eliza mamica de inger Ionut Pavel
39+Dimitrie Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

eli, multumim pentru mesajul emotionant si plin de sinceritate. frumos.iti doresc sa ai o nastere usoara si sa iti tii bebelusul sanatos in brate.

38+ Victor
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

ELI

Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Andreea 37+
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Eli - da, cred ca si nerabdarea de a imi vedea mai repede printesa are de-a face cu starile astea ale mele tare schimbatoare si plangacioase....oooff, ca mult a fost putin a mai ramas!!!

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si 35+ Theodora
PRINTZUL

AMR 4 SAPTAMANI

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Fetelor care ati nascut prin cezariana, la cat timp dupa operatie vi s-au scos firele? Eu am uitat sa o intreb pe dr, cand m-am externat aveam deja o saptamana de la nastere, ea nu a zis nimic decat sa vin la control cand se fac 3 saptamani de la nastere. Dar parca e cam mult 3 saptamani nu?

Isabela lui Raphael Nicolas

Primul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

Eli

Maria 23+ Cassandra

vine bb!

Pozele noastre

Mergi la inceput

MariaK ce mai faci, cum te mai simti? Acum vad numele fetitei la semnatura, foarte frumos.

Isabela lui Raphael Nicolas

Primul nostru

Mergi la inceput