Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (122)
Raspunsuri - Pagina 5
Otiliav spune:
Elilov
fata curajoasa si
. Ce mesaj de suflet ne-ai scris, ai uitat ca mai sunt si gravidute sensibile? Glumesc, stiu ca te pregatesti pentru marea intalnire.
Si mai vroiam sa iti spun ca am observat noua ta semnatura si te simt mai impacata acum.
Sa va aduca bb Dimitrie multa bucurie in casa, meritati din plin sa fiti parinti fericiti.
Malinas, tin pumnii, sigur se apropie nasterea, numai ca nu este un debut furtunos ci unul mai lent. Si daca bb se naste maine tot David ii puneti, sau odata cu schimbarea zilei treceti si la urmatorul din numele de la semnatura?
Si Ana a avut bubite, cred ca ii dadeam cu Bepanthen/Nidoflor nu mai stiu sigur. De la caldura nu erau, avea doar pe fata si mie mi s-a spus ca se datoreaza trecerii anumitor hormoni de la mama la copil.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
36+
Pozele noastre
alexutza_26 spune:
Eli- 
- ce mesaj
...dupa ce ca toata dimineata am plans asa din orice...acum stau si dau apa la soricei de se intreaba sotul ce-i cu mine
....desi poate nu am fost tot timpul prezenta printre voi, de citit v-am tot citit si de cate 3-4 ori/zi...ma impresionezi sincer cu taria de care dai dovada...asa ca fruntea sus si cu Dzeu inainte curajoaso
si sa-ti dea Dzeu inzecit in viata pt ca ai un suflet si o inima mare 
Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006) si
35+
Theodora
PRINTZUL
AMR 4 SAPTAMANI 
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
elilov3 spune:
fetele multumesc asa sa va ajute si pe voi Dumnezeu 

alexutza ai tu zi asa plangi, nush mai frate asa si eu...cred ca la mine isi face simtita prezenta stresul
...deh inca putin ![]()

eliza mamica de inger Ionut Pavel 
39+
Dimitrie Gabriel
criss703 spune:
Eli draga ma bucur ce ne-ai impartasit trairile tale 
.
Sigur ca va fi bine pana la capat , deja bebe Balacila/Dimitrie se aranjeaza , isi face frezuta sa dea bine la intalnirea cu mami si tati
.
Mav vai ce scumpi de baietei ai si ce ochi frumoooosi are grasunelul , cine stie poate chiar ramane asa 
Malinas curaaaaaaaj vine bebe imediat 
Criss
37
http://community.webshots.com/user/criss703
manumanu spune:
Elilov, 

! Iti doresc o nastere usoara si bb balacila sa va aduca bucuria pe care o meritati din plin amandoi!! Veti fi niste parinti minunati!!!
Cu ajutorul lui Dumnezeu, vom aduce toate cu bine pe lume minunile noastre pe care le-am ocrotit in burtici atatea saptamani si ne vom regasi mamici fericite!!
manu
34+
+ 
AMR 2-3 SAPTAMANI!!!
MissParker spune:
Sa va traiasca Scorpioneii si Sagetatorii si sa vina cat mai sanatosi toti pe lume!!!!
Toate cele bune, nasteri cat mai usoare, fetelor 
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David
malinas spune:
Otilia, am zis ca daca bebe se naste maine schimbam si numele, ca e clar ca David nu i-a placut.David e la oferta doar pt data de 9 Nov.
Dupa cum vedeti eu sunt tot aici. Contractiile nu sunt ritmice, unerori trece si jumatate de ora intre 2 contractii, alteori se succed la mai putin de 10 minute. Stam cumintei si asteptam sa se hotarasca bebe. Nici nu l-am sunat pe doctor, o sa-l sun cand frecventa contractiilor o sa fie la cateva minute si cand o sa fie regulate.
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
40s +
poate Vlad, poate David, poate Sergiu, poate Emanuel (dar mai negociem)
Otiliav spune:

Hai Malinas!

Imi place ideea voastra cu oferta zilei la nume
. Curaj mami ca se apropie momentul, taravaliu si nastere usoara!
MissParker multumim de urari
!
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
36+
Pozele noastre
malinas spune:
elilov, frumos mesajul tau
.Ma rog sa-ti dea DD un bebe sanatos, voinic si frumos, iar tie sanatate maxima si recuperare rapida.
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
40s +
poate Vlad, poate David, poate Sergiu, poate Emanuel (dar mai negociem)
Z_IULIA spune:
Eliza m-a emotionat f tare mesajul tau. De fapt m-a emotionat tot prin cate ai trecut. Esti o fata foarte curajoasa! Te
si stiu ca totul va fi bine cu bb Balacila. Sunt alaturi de tine si doar un semn din partea ta si incep galeria! Esti o fata remarcabila, cu o tarie de caracter extraordinara! 

Iulia
lui Claudiu
(23.04.2002) si Maria Clara
DPN 23.12.2008