Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (122)
Raspunsuri - Pagina 20
elilov3 spune:
Mirtha mi-am dat eu seama ca Eva e problema 
..si tu ziceai sa mai vin de pe 9 la craiova vezi aia mai lipsea eu pe capul vostru....am vb cu doca maine ma asteapta...
...iti doresc putere sa ai pt Eva ![]()

Otilia ma bucur ca esti cu mama ta...in rest no comment un exemplu pt noi astea mai linistite...ai muncit tu si pt noi ![]()

eliza mamica de inger Ionut Pavel 
39+
Dimitrie Gabriel
Mirtha spune:
Sa nu te lasi , sa nu te lasi. Am experimentat aceeasi prpblema cu ranile destul de pronuntate(pina la singerari) si pe mamelon si pe areola. Dar am dat cu cea am avut si cu ce n-am avut : garmastan , bephanten , lapte de mama , bai de aer. Treptat , treptat au disparut , m-a ajutat si folosirea mamelonului de cauciuc iar acum nu mai am rani iar durerile de mamelon din timpul suptului au devenit din ce in ce mai suportabile.
| Citat: |
| citat din mesajul lui Olivia26 [Azi am fost la dr pediatru si i-a luat sange din talpita pt analize, a scazut in greutate 40g cat am stat in spital, acum are 3440g. Suge cate o ora, e un fomiiiist, am niste rani la sani cu tot Garmastanul dar nu ma las. ![]() Nu prea am timp sa intru ca acum e mai grelut la inceput, am noroc ca sotul mai poate lucra si de acasa dar suntem maxim de fericiti Revin mai indata cu pozici cu falcosul. Olivia super happy de www.flickr.com/photos/24386067@N08/" target="_blank">David smecheras - 5 noiembrie 2008 ![]() Lucrusoare bebe |
Mirtha mama de Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
Ank83 spune:
Fetelor va multumesc mult pentru raspunsurile date in legatura cu candidoza... dar surpriza azi am mers la o farmacie ...No NAME si a reaparut gynozol de 200
.. Ce bineee ..yuhuu.Acum stau linistita![]()
..fara mancarimi prin zone rusinoase 
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 5 saptamani pana vine
Cecilia
elilov3 spune:
olivia eu zic ca fetele au dreptate cu picioarele, deocamdata relax, sanatate mmulta 
ramo vrei nitel bici sa treaca paranoia
...acuma cat e la oferta ca de maine postul ramane fara angajat ![]()
...va fi bine hai calm iubita
39+
Dimitrie Gabriel
Z_IULIA spune:
Malina si Lorellay sa va traiasca copilasii,sa va aduca numai bucurii si refacere usoara ! 

Julia nu te mai gandi(cu toate ca e greu) numai acolo. De data asta sigur o sa fie bine ! 

Otilia ma bucur ca acum o ai pe mama ta lamga tine! Nu stiu cum reusesti sa ai atat de multa vitalitate! 

La multi ani! primuli cozonacel din odiseea noastra. Anes sa-ti traiasca si mereu sa ne aduci vesti bune! 
Crismargrg sa-ti traiasca puiutul si sa iti lumineze viata!
Si pentru ca nu am apucat sa iti facem galerie
asa, cu intarziere.
Azi am fost la doc. si am venit plina de nervi. Nu m-a incurajat deloc, chiar mi-a zis ca analizele mele sunt de speriat! Mi-a dat o reteta "necompensata" ca ce, doar sunt gravida nu bolnava! De nervi nici nu m-am uitat sa vad ce mi-a trecut pe ea. Atat stiu ca mi-a dat si augumentin. Tr sa ma duc la ginec si o sa-i arat si reteta sa vad ce zice de analize si ce ma sfatuieste.
Iulia
lui Claudiu
(23.04.2002) si Maria Clara
DPN 23.12.2008
elilov3 spune:
ank bravo ma bucur ca ai reusit sa intri in posesia medicamentului...acum sa treaca cat mai fuga...alea alea ![]()

bravegirl deci stam cumintica...la orizontala si totul va fi bine...hai inca putin curaj luptatoareo 

alexa
,...sa nu nasti pana nu ies din spital vreau saiti fac galerie ![]()

eu gata am tras ultima curatenie....tot tot cu spalat, calcat, smotru si alte cele....bagaj facut eu 'coafata' nu imi ramane decat sa treaca orele si sa ajung la Craiova....deh vb aia pe cai ca se filmeaza...a si inca ceva sper sa reuseasca sotul sa va scrie un mesaj aici pe forum eu i-a facut instructajul
...daca nu reuseste cu sms-ul ![]()

39+
Dimitrie Gabriel
Z_IULIA spune:
ELI esti o dulce. Iti tin pumnii!

Iulia
lui Claudiu
(23.04.2002) si Maria Clara
DPN 23.12.2008
Ank83 spune:
elilov ..multumesc....
Imi pare rau ca nu am timp nici azi sa recuperez din urma ...dar am o gramada de invatat... si nu as vrea sa raman cu prea multe in urma ca vine si bebita ...si mai e si Raul si va fi vai de capul meu cu scoala...Dar le fac eu pe toate.... ca deh.... sunt descurcareata ![]()
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 5 saptamani pana vine
Cecilia
criss703 spune:
FELICITARI CRISMARG MAMICO !REFACERE RAPIDA SI BEBE SANATOS SI PAPACIOS ...ASTEPTAM POZEEEE ![]()

BEBE REMUS La multi ani !
Sa cresti mare si frumos 
Criss
37
http://community.webshots.com/user/criss703
Mirtha spune:
Maine adica pe 11.11 ?
Pai si de ce nu ai venit mai fato de azi ?
Eva isi facea turele independent de voi. Mai chiar ma superi , zau. Nu o sa iti fie usor daca maine vii maine te operezi.
Maninc un pic si te sunt pe mobil.
| Citat: |
| citat din mesajul lui elilov3 Mirtha mi-am dat eu seama ca Eva e problema ![]() ..si tu ziceai sa mai vin de pe 9 la craiova vezi aia mai lipsea eu pe capul vostru....am vb cu doca maine ma asteapta... ...iti doresc putere sa ai pt Eva ![]() ![]() Otilia ma bucur ca esti cu mama ta...in rest no comment un exemplu pt noi astea mai linistite...ai muncit tu si pt noi ![]() ![]() eliza mamica de inger Ionut Pavel ![]() 39+ Dimitrie Gabriel |
Mirtha mama de Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0