Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (122)
Raspunsuri - Pagina 19
leeloo5979 spune:
Anes sa iti traiasca bebe Remus!!!Doamne...mai e putin si sarbatorim si noi pe 13 o luna de viata...pe 12 sarbatoreste Ginye cu a ei minune...Frumos...frumos...
Julia16 pare ca nu mai e secretia atat de abundenta, e mult mai putin, continuam cu Tobrexul si speram ca trece.
Felicitari Malinas si Lorellay!
Leeloo
Lacra a lui Damian
http://good-times.webshots.com/album/562902143JedOlt?start=12
http://good-times.webshots.com/album/568202642FfNDvr
Olivia26 spune:
Wndy
Hera
MIKY_EA
FLOWERS
SIMONA
MAR_YSA
Malinas
Lorellay
Felicitari, mamici fericite!
Am ramas datoare cu date pt listuta, Apgar 9/10, 51,5 cm.
Azi am fost la dr pediatru si i-a luat sange din talpita pt analize, a scazut in greutate 40g cat am stat in spital, acum are 3440g. Suge cate o ora, e un fomiiiist, am niste rani la sani cu tot Garmastanul dar nu ma las.
Nu prea am timp sa intru ca acum e mai grelut la inceput, am noroc ca sotul mai poate lucra si de acasa dar suntem maxim de fericiti
Revin mai indata cu pozici cu falcosul.
Am descoperit azi ca mi s-au umflat picioarele f tare si imi fac griji, nu stiu daca e normal. Stiti cumva ce se poate face? A mai patit cineva?
Olivia
super happy de
www.flickr.com/photos/24386067@N08/" target="_blank">David smecheras - 5 noiembrie 2008 
Lucrusoare bebe
crismargrg spune:
Buna dragelor,
Intru si eu 2 min doar sa va anunt nasterea Biancai Alexandra pe 02 noiembrie, nastere naturala cu epidurala la 39 sapt, 3200 gr, 52 cm, apgar 8. Am trimis un sms la un nr al Otiliei notat in graba inainte de plecare dar probabil era gresit.
Acum suntem acasa si incercam sa ne obisnuim cu alaptatul, baita, etc.
Din pacate nu mai sunt la curent cu ce s-a intamplat la odisee dar tin sa felicit proaspetele mamici si sa le urez nastere cat mai usoara celorlalte. Este greu dar totul trece iar rezultatul este de nedescris in cuvinte. 
anes spune:
olivia,
umflarea picioarelor se pare ca este o reactie "normala"dupa nastere. Am experimentat-o si eu, desi in sarcina nu mi s-au umflast excesiv. Se desumfla in cateva zile. Stai linistita! Poti bea niste ceaiuri diuretice.
http://community.webshots.com/album/568105640OIVDLg
Remus
Olivia26 spune:
Crismargrg, felicitari!!! Sa fie sanatoasa Bianca si sa va bucure viata!!!
Anes
, multumesc mult pentru raspuns, m-ai linistit, ma sperisem pt ca nu-mi spusese nimeni ca e posibil sa se umfle mai ales ca si eu, la fel ca si tine nu am avut picioare asa umflate in sarcina.

Nebunica

Olivia
super happy de
www.flickr.com/photos/24386067@N08/" target="_blank">David smecheras - 5 noiembrie 2008 
Lucrusoare bebe
Ramo2007 spune:
Fetelor, burtica mea e mai mereu tare
am ajuns sa iau cate 4-5 no-spa pe zi si stau mai mult in pat.Daca stau in fund se intareste...si noaptea imi amorteste fundul ca dorm mai mult pe parti.
Sper sa mai stea bebelina pana pe 24 cand am urmatoarea progr la dr.
Nu am bagaj facut, sapt. asta vine mama sa spele hainutele bebelinei si ce iau eu la spital, tre sa cumpar epidurala si pe 21 am progr la epilat, manichiura si pedichiura...sper sa stea in burtica...
Sunt cam paranoica, mi se pare ca nu mai creste burtica...bebita e activa, ca de obicei, dar eu sunt cam nebuna
Ramo
35+
Sara Maria
Puiutul meu scump
elilov3 spune:
seara buna
crismarg si lorelay felicitari de cozonacei sa va traiasca si sa va bucurati de ei...refacere rapida si numai bine1!!! ![]()

eliza mamica de inger Ionut Pavel 
39+
Dimitrie Gabriel
babyzapi spune:
Crismarg sa-ti traiasca printesica Bianca. Astepam pozici si mai multe detalii despre printesica ta cand iti intri in ritm
.
Olivia si eu am avut picioarele umflate dupa ce am nascut si mi-a trecut dupa vreo 4-5 zile.
Isabela
lui
Raphael Nicolas 
Primul nostru 
Amalia spune:
Felicitari MALINA!!! Sa va traiasca bebe si sa fie sanatos! Refacere rapida, mamicuto, mult laptic si bebitul tau sa fie ferit de colici!

Lorellay sa-ti traiasca micuta Sorana si sa va bucurati de ea!
Multa sanatate si refacere rapida!
Otilia ma bucur mult ca ajuns in sfarsit mamica ta!
Esti un exemplu pentru mine cum ai reusit sa faci fata fara sa te plangi la toate!
Cred ca te-ai speriat ceva cu lichidul ala prin pat..![]()
Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si
Luca Gabriel
elilov3 spune:
mav off iubita eu pun biciul pe nenorocitii de h
na ca scot si artileria grea 
...cat despre vizite urmeaza sfatul lui Mirtha eu tot asa am sa procedez...cui nu-i place la anu si la multi ani!!....bubitele nush ce sa zic nu ne-am confruntat cu asa ceva la pavel...oricum recomandarea mea renunta la uleiul Johnson cateva zile....parrerea mea ca de la el se mentin...sanatate multa 

anes felicitari la mai multe luni sanatosi si voiosi ![]()

eliza mamica de inger Ionut Pavel 
39+
Dimitrie Gabriel