Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (122)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

lorellay- felicitari! bebe sorana, bine ai venit pe lume. sa fii sanatoasa.

anes- asa e. am ajuns la final. si cand te gandesti ca n-aveam sanse.... luni nasc....daca nu ma apuca pana atunci.
sa-ti traiasca baiatul la 4 saptamani de viata si la cat mai multa kg.

bravegirl- zici ca te-ai hotarat sa nasti luni. pai e cam mare inghesuiala.
nu esti singura cu dureri. mie imi vine sa o iau pe carari de durere.

38+ Victor
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

HAIDE ELIIIIIIII !!

Tinem pumnii sa fie rapid si usor iar sotul/taticul sa ne dea repede vestea cea buna

Criss 37
http://community.webshots.com/user/criss703

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Pina nu le vede ginecul nu intra in panica si incearca sa nu te enervezi prea atre ca nu se merita. Sa nu iei nici antibioticul Parerea mea. Am intilnit multi medici de familie tembeli pina sa dau de unul cu capul pe umeri. Al tau pare-mi-se face parte din pria categorie.

Citat:
citat din mesajul lui Z_IULIA[/i
Azi am fost la doc. si am venit plina de nervi. Nu m-a incurajat deloc, chiar mi-a zis ca analizele mele sunt de speriat! Mi-a dat o reteta "necompensata" ca ce, doar sunt gravida nu bolnava! De nervi nici nu m-am uitat sa vad ce mi-a trecut pe ea. Atat stiu ca mi-a dat si augumentin. Tr sa ma duc la ginec si o sa-i arat si reteta sa vad ce zice de analize si ce ma sfatuieste.

Iulia lui Claudiu (23.04.2002) si Maria Clara DPN 23.12.2008

Mirtha mama de Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Ia ghiciti ce facui eu azi? Iaca muream si eu de curiozitate cum e cand alaptezi, sa-l simti pe bebe asa la pieptul tau...asa ca l-am pus si eu pe bebe la sanul meu mic si fara lapte...Doamne ce senzatie, cum mi s-a umplut sufletul de fericire (ca atunci cand a miscat prima oara in burtica) si cat mi-era de drag sa-l vad cum se "chinuie" el sa "pape"...super tare! Maine repet experienta! Apropo nu l-am tinut pe bebe la san decat 2 minutele ca am zis ca nu are rost sa obosesc copilasul degeaba.

Iulia sper sa ai mai mult noroc cu ginecu

Eli iubita, drum bun la Craiova. Ai stabilit cumva cu dr si la ce ora o sa nasti miercuri?

Isabela lui Raphael Nicolas

Primul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Babyzapi ...emotionant ce ai descris tu

Criss 37
http://community.webshots.com/user/criss703

Mergi la inceput

Corina , Carmendu fetelor va tin pumnii !

Mirtha mama de Eva

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crismargrg
Intru si eu 2 min doar sa va anunt nasterea Biancai Alexandra pe 02 noiembrie, nastere naturala cu epidurala la 39 sapt, 3200 gr, 52 cm, apgar 8.

crismargrg, feliciari. bianca alexandra bine ai venit pe lume!

38+ Victor
pozele noastre

Mergi la inceput

eli- nu stiu daca maine o sa ma intri. eu scot agitatele din seara asta. sa ai o nastere usoara si sa-ti bebele sanatos in brate. curaj, iubita. suntem alturi de tine.

38+ Victor
pozele noastre

Mergi la inceput

Super veste ! Sa repeti experienta. Daca te hotarasti sa si alaptezi in paralel cu hrana din formula , poti incerca diverse stimulente pt. lactatie. Senzatia...e una ...pt. mine as putea spune fabuloasa.
Si crede-ma , cind o puneam la inceput la san , mai ales dupa ce am renuntat la cauciuce, aveam niste dureri de imi venea sa o smulg si o arunc pe fereastra.
Dadeam toata lumea afara din camera si racneam literlalmentte , dadeam din picioare , loveam pardosela , trageam pumni in barile patutului - ca ala era cel mai aproape obiect de mine. Si toata panoplia de manifestari violente.
Dar dupa ce o vedeam cum suge imi veneau asa niste puteri , nu stiu de unde , o lasam la san cit vroia muschiul ei si o priveam cu dragoste si nu ma mai saturam de ea . Nici acum nu ma satur sa o privesc cum suge.
Poti sa-l lasi pt. inceput macar 5 minute. Pe noi ne lasau la metrnitate cu bebeii scosi din burtica cca.10 minute - am nascut la 5,50 si la ora 10 am alaptat. Ma gandesc ca la Raphael situatia este un pic diferita dar 5 minute nu cred sa fie o problema.

Citat:
citat din mesajul lui babyzapi

Ia ghiciti ce facui eu azi? Iaca muream si eu de curiozitate cum e cand alaptezi, sa-l simti pe bebe asa la pieptul tau...asa ca l-am pus si eu pe bebe la sanul meu mic si fara lapte...Doamne ce senzatie, cum mi s-a umplut sufletul de fericire (ca atunci cand a miscat prima oara in burtica) si cat mi-era de drag sa-l vad cum se "chinuie" el sa "pape"...super tare! Maine repet experienta! Apropo nu l-am tinut pe bebe la san decat 2 minutele ca am zis ca nu are rost sa obosesc copilasul degeaba.

Primul nostru

Mirtha mama de Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyzapi

Iulia sper sa ai mai mult noroc cu ginecu

Eli iubita, drum bun la Craiova. Ai stabilit cumva cu dr si la ce ora o sa nasti miercuri?

Primul nostru

De ce nu citesti tu la alaptatul help-line de la femina intim apoi sa vorbesti cu fetele de acolo sa vezi ce te sfatuiesc, poate alaptatul nu e prea tarziu pt voi.

Mihaela 38+ Miruna Cosmina
Gargarita lui mami
Pozele mele

AMR 2 zile

Mergi la inceput