Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (122)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Julia, ti-am citit povestea.....tragic, n-am cuvinte
Te felicit ca ai reusit sa treci peste asta si sa o iei de la capat. Sunt convinsa ca vei trece cu bine si de noaptea asta si vei aduce pe lume un bebe sanatos

Citat:
citat din mesajul lui julia16

Fetelor, de ce mi-era frica nu am scapat. Deja am o stare f proasta. Anul trecut am pierdut un bietel la 20 de saptamani. Totul s-a intamplat in noaptea 10/11 noiembrie. Am postat anul trecut despre aceasta nefericita intamplare. http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=111370
Maine o sa merg la biserica. Stau asa cu inima stransa pt bb din burtica! Ma trezesc noaptea si nu mai pot dormi. Asa de mult imi doresc ca totul sa se termine cu bine!
Pana acum n-am nici un motiv de ingrijorare, totul a decurs normal cu sarcina. Acum m-a apucat teama. Nu i-am zis nici sotului. Nu vreau sa-l stresez.
Eram sigura ca ultima perioada o sa-mi fie cel mai greu.
Imi pare rau ca ma plang, dar ma gandesc ca poate mi-e mai bine daca nu tin numai in mine.

julia
34+ + Maria(26.12.2002)

Daca vrei sa faci un dar cuiva, incearca sa ii daruiesti timpul si atentia ta.

Laura, mamica de Rebeca Mara(16.09.2005) si gravidutza 36+ cu Caterina Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Am reusit sa intru si eu...ca altfel uitati de noi . Deh, gata cu dormitul neintrerupt vreo 5 ore!

Mai intai vreau sa le felicit pe mamicutele noastre noi, pt. ca am ramas restanta cu felicitarile, apoi merg in urma sa citesc!

WNDY

HERA

MIKY_EA

FLOWERS

SIMONA

MAR_YSA

Mamicutelor, felicitari pt. minunile voastre!

http://community.webshots.com/album/568105640OIVDLg

Remus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

julia eu pun biciul pe tine sa plece de la tine gandurile rele...hai capul sus va fi bine ai ajuns pana aici si acum te ineci ca romul la mal....hai scoatem si agitatele totul va fi bine...descarcate daca asa iti este mai bine..noi suntem alaturi de tine...nu te mai gandi ce a fost, a fost asa a lasat Dumnezeu si nu ne putem impotrivi dorintel sale....hai iubita inca putin si iti vei tine minunea in brate
te sarut si te imbratisez
lauramiron...eu mai si rad cu sotul rau e sa fi baba...zau de nu asa ma port prin casa...ramolita rau ...trece ea si faza asta

eliza mamica de inger Ionut Pavel
39+Dimitrie Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia16 spune:

Eli, lauramiron, va multumesc de incurajari! Eli stiu ca tu esti puternica. Incerc sa depasesc aceasta stare.

julia
34+ + Maria(26.12.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

N-am nascut...ciudat e ca si Otiliav a "disparut" de cand s-a facut 10.11.....Otiliaaaaaaaaaaaa,where are yooou?!?!? Azi la ora 14 ma duc sa vb cu anestezistul ca m-a chemat cu analizele la el....si sa vb acum sa vad cand ma duc la Herghe sa vedem daca ma cezarinizeaza sau ma lasa in "pasarica" mea....

Elilov... o sa-mi lipsesti taaaare...cine mai intreaba de mine?...cine ma mai pupa cu balutze???.....cine ma mai supravegheaza sa nu nasc pe shustache?....cine ma mai mangaie pe ceafa???

Ce-or face fetele noastre "nascatoare" de azi????

Mai am 7 zile "teoretice" pana la cezariana aceea "teoretica".....cred ca radem, glumim..si sa vezi ce "teoretic" va anunt ca am nascut..."teoretic"......un emoticon care-si roade unghiutele nu avem????

MALINAAAAAAS felicitari ptr bebe si .........

...Vine unla mami...

...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...

LAURA 38+ Deniel Alexi
----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 7 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

julia16 nu te mai gandi la ce-a fost. stiu, usor de zis greu de facut. ai ajuns pana aici fara probleme asa ca, ai sa vezi ca totul va fi bine. incearca sa-ti umplii timpil ca sa nu te mai gandesti.
eli eu scot agitatele de pe acum ca maine o sa fi pe drum si nu stiu daca mai apuci sa intri pe aici. nastere usoara, sa treceti cu bine peste tot, refacere rapida, bebe sanatos si mancacios si abia astept sa ne anunti vestea cea mare. aaaa si nu in ultimul rand poze, poze, poze, vrem poze.

Minunea din viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Buna fetelor,

Acum am aterizat de la spital, am recoltat secretie pt celebrul streptococ....vineri e gata.
In week end m-a cam intepat burtica si am stat cumintica cu No-Spa langa mine.
Fug in urma sa citesc ce s-a mai intamplat....revin.

Ramo 35+ Sara Maria

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Neata! La mine inca este dimineata .

Felicitari Malina cea curajoasa, refacere usoara! BB sa fie sanatos, mancacios si necolicos, norocos si cuminte!

Julia16, imi pare rau de pierderea suferita, sunt multe situatii in viata pe care nu le putem controla noi. Sa ne sa avem cu toate un Craciun si sarbatori fericite alaturi de copilasii si familiile noastre!
Alexa, nu am disparut nicaieri dar mai stau si eu de vorba cu mama, am dus fata la gradinita, plus ca trebuie sa incep un val de curatenie prin sifonere ca nu prea am unde sa-i pun hainele lui bb.
Si apai nu uita ca eu am zis ca-mi place si 11.11 dar fa si tu ceva dansuri, urcat de scari, alergat sot prin casa. Ca degeaba zic eu daca tu tii picioarele incrucisate .

A vorbit cineva cu Corina, stiti ceva de ea? Dar pe Simona a sunat-o cineva?

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 36+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Alexa, spune-i si tu lui bb ca mine..."radem, glumim, da' nu parasim incinta!", vb bancului...

manu 34+ +

AMR 2-3 SAPTAMANI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Neata! La mine inca este dimineata .

Felicitari Malina cea curajoasa, refacere usoara! BB sa fie sanatos, mancacios si necolicos, norocos si cuminte!

Julia16, imi pare rau de pierderea suferita, sunt multe situatii in viata pe care nu le putem controla noi. Sa ne sa avem cu toate un Craciun si sarbatori fericite alaturi de copilasii si familiile noastre!
Alexa, nu am disparut nicaieri dar mai stau si eu de vorba cu mama, am dus fata la gradinita, plus ca trebuie sa incep un val de curatenie prin sifonere ca nu prea am unde sa-i pun hainele lui bb.
Si apai nu uita ca eu am zis ca-mi place si 11.11 dar fa si tu ceva dansuri, urcat de scari, alergat sot prin casa. Ca degeaba zic eu daca tu tii picioarele incrucisate .

A vorbit cineva cu Corina, stiti ceva de ea? Dar pe Simona a sunat-o cineva?

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 36+
Pozele noastre

Otilia si Andreyutza, multumesc ca-mi sunteti alaturi.
Otilia si eu tr sa ma apuc de dulapuri. Aceeasi problema cu lucrurile lui bb.

julia
34+ + Maria(26.12.2002)

Mergi la inceput