Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (122)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Neata!
Am aruncat un ochi pe odiseea voastra, vad ca s-a dat startul la nasteri
Felicitari celor care au puiutii in brate deja si mult curaj celor care urmeaza, sa aveti bb-i sanatosi si cuminti care sa pape bine si sa doarma toata noaptea

Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutz spune:

Buna dimineata !

In primul rand multa sanatate si tot ce e mai bun mamicilor si bebicilor ce au sarbatorit de Sf. Mihail si Gavril !

Apoi, felicitari proaspetei mamici: Malinarefacere rapida si un bebelush sanatos si mancacios!

De bine ce am zis ca intru si eu mai des, saptamana trecuta tot a trebuit sa ma duc la serviciu, da' gata, mi-am incheiat socotelile si de azi stau acasa (pe bune )! Apoi, aglomeratie pe bune si acasa: fetelor, mi-a sosit coletul de la Mothercare in 2 zile de cand am platit ! Ce mai, nu mi-a venit a crede - si hainutele sunt asa frumoase ! Am stat cu nasu'n ele, cu ochii in lacrimi si zambetul acela pe fata ore in sir (da' voi intelegeti sigur)! Apoi, ieri am fost la un luat de motz la baietelul surorii mele - a fost asa un haios!

N-am apucat sa citesc din urma (ce harnicutze ati fost ) decat pe diagonala, dar recuperez eu! Elilov - bebe sanatos si tot binele din lume!

De azi ma apuc de dereticat prin dulapuri si aranjat lucrusoare! In rest toate bune, de sezon: dureri de spate (cred ca s-a asezat galushka pe vreun nerv ca ma doare si un picior de numa), trezit noaptea, emotii din ce in ce mai mari, nu prea mai am pofta de mancare ( o fi de bine ) si balet in burtica toata ziua!
Fetelor, cele care alaptati, spuneti-mi daca sunt necesare sterilizatorul si incalzitorul de biberoane in faza asta? Sau mai incolo, cand trece bebe si pe biberon?
Va imbratisez cu drag!

Madi 33+ Papadia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Buna dimineata, fetelor Am schimbat si noi semnatura, mai raman vreo 3 saptamani pana la intalnirea cu bebelina. Probabil vom fixa cezariana undeva in jurul datei de 1 decembrie.

Felicitari, Malina Imi pare rau ca ai avut un travaliu greu si dureros, insa a trecut si esti deja cu puiutul in brate!!

Curaj Esaria si Lorelay Nastere usoara si bebelushi sanatosi!!
Mamiseli, incepem si la tine de pe acum

.....
Eu am avut o noapte groaznica, abia am reusit sa dorm vreo ora legata, m-au durut oasele bazinului si spatele ingrozitor, efectiv nu ma puteam misca sa ma intorc, iar pe Rebeca a durut-o burtica si s-a trezit de vreo 4 ori si a tot trebuit sa ma ridic si sa ma duc la ea in camera.....uuufffff, cateodata simt ca nu mai rezist, am o burta maaare (108cm)care ma doare mai tot timpul

Laura, mamica de Rebeca Mara(16.09.2005) si gravidutza 36+ cu Caterina Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

FELICITARI!!! sa fie sanatos, frumos, cuminte!!!
alexutza multumim.

Citat:
citat din mesajul lui alexutza_26

Asa cum stiti de la ora asta sunt fresh ...dar de data asta vad ca totusi nu degeaba...pt ca

" La ora 3:30 s-a nascut bebe de MALINA, 3,380Kg, 50 cm, frumos si sanatos"

Sa va traiasca, sa fie sanatos si refacere cat mai rapida

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si 35+ Theodora
PRINTZUL

AMR 4 SAPTAMANI

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Minunea din viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia16 spune:

Felicitari proaspetelor mamici: Hera, Miky, Flowers, Simona, Wndy, Marysa, Malina ! Sa va traiasca puiutii si sa va bucurati de ei!

M-a topit mesajul tau Eli!

Leeloo, cum mai sunt ochisorii? Asa am patit si eu cu Maria supa ce am venit acasa. Un ochisor ii curgea dar f rau. Dupa ce se trezea era lipit. Doctorita de familie mi-a zis sa-i pun picaturi Garasone (o picatura). Pe prospecvt insa am citit ca nu este indicat la nou nascuti, si am incercat cu ceai de galbenele. Dra nu i-a trecut si am ajuns tot la Garasone. I-a trecut in 2 zile.

Kita, in afara de ce ti-au recomandat fetele, spray cu lidocaina si Actovegin gel, eu am m-am spalat de cateva ori pe zi cu ceai de pelin, care este cicatrizant si dezinfectant.

julia
34+ + Maria(26.12.2002)

Daca vrei sa faci un dar cuiva, incearca sa ii daruiesti timpul si atentia ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

FELICITARI MALINAS!BUN VENIT PE LUME BEBE DE MALINA !

HAIDETI FETELOR ESARIA , LORELLAY !

Criss 37
http://community.webshots.com/user/criss703

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

neata fetele
Malinas felicitari sa iti traiasca puiutul si sa va aduca numai bucurii !!! refacere rapida si lapte in tzitze
lauramiron de dureri de spate si alte cele nu duce nimeni lipsa pe aici ...eu am observat ca daca iau un Ca efervescent la cateva minute dispare durerea..eu pun pe baza lipsei de Ca..deh trebuie sa dau si eu vine pe cineva
lorelay si esaria go go girls

eliza mamica de inger Ionut Pavel
39+Dimitrie Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

madutz sa stapaniti sanatosi lucrusoarele si sa va bucurati de ele !!!
Alexa...ce spui ca faci....se adevereste da ori ba ce a zis Otilia
eu sunt bine ma lupt cu o durere de cap... cred ca stresul deh...trece ea si ziua asta si maine sunt deja in spital valeuuuu ...cel mai mlt ma distreaza cunoscutii....'ce faci? ai nascut'...'na da de unde sunt inca acasa, ce cum??? '

eliza mamica de inger Ionut Pavel
39+Dimitrie Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia16 spune:

Fetelor, de ce mi-era frica nu am scapat. Deja am o stare f proasta. Anul trecut am pierdut un bietel la 20 de saptamani. Totul s-a intamplat in noaptea 10/11 noiembrie. Am postat anul trecut despre aceasta nefericita intamplare. http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=111370
Maine o sa merg la biserica. Stau asa cu inima stransa pt bb din burtica! Ma trezesc noaptea si nu mai pot dormi. Asa de mult imi doresc ca totul sa se termine cu bine!
Pana acum n-am nici un motiv de ingrijorare, totul a decurs normal cu sarcina. Acum m-a apucat teama. Nu i-am zis nici sotului. Nu vreau sa-l stresez.
Eram sigura ca ultima perioada o sa-mi fie cel mai greu.
Imi pare rau ca ma plang, dar ma gandesc ca poate mi-e mai bine daca nu tin numai in mine.

julia
34+ + Maria(26.12.2002)

Daca vrei sa faci un dar cuiva, incearca sa ii daruiesti timpul si atentia ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Ai dreptate, Elilov....nimeni nu duce lipsa de dureri de tot felul pe aici
E cazul sa incepem cu agitatele si la tine, nu?? A ramas pe miercuri??

Laura, mamica de Rebeca Mara(16.09.2005) si gravidutza 36+ cu Caterina Sara

Mergi la inceput