Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (41)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bratafel spune:

am si eu un verisor in Canada cu familia lui - Cristian Scutaru se numeste. insa n-am mai vb cu el de tare mult timp - cativa ani.

pozeBiancuta

http://b1.lilypie.com/6wARp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Buna seara si de la noi. Azi am avut petrecerea lui David, de aceea n-am prea avut timp de forum.
Am vizionat si eu poze de Andreeap(superbe fete ai!!!!!!!Mariuca arata grozav cu okelarii aceia si tunsa ca mami ei), minunatul Ericutz de Andreea27, frumos foc si blondina si grasunica Eva lui Ylari.
Ieri am vazut-o si pe Saratzina de Alina _anto, sunteti minunate fetelor (cu mami laolalta adica)

Andreeap, brinzica mi-a spus de la 6 luni, la David am introdus-o cam tot asa..Nu e o problema insa, daca nu vrei s-o faci din lapte de vaca o poti face din lapte praf si astfel o poti introduce cind vrei(nu mai e riscul alergiilor) Merci mult pt urari si sper sa ia bine sdaratzina in greutate!!

Ce voiam sa mai zic...nici nu mai stiu..Am mincat o gramada de tort...deci: d emiine.

Ah, LMA sarbatoritilor de azi[!!!!!!1s]

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

am venit din oras. fata cuminte, a dormit pana acolo si acolo putin pana ne-a adus mancarea, ca asa face mereu..cum simte ca e sa mananc si eu cum face ochi. dar, n-a zis nici car, a tinut-o verisoara prietenei mele in brate si s-au jucat, a cucerit pe toata lumea de la masa, o ranjita, nu alta.

simonix, mor dupa Robertelul tau. cum sta el cu bobita de strugure in manuta...Vezi ca o sa ti-l cer pt mufitza mea, sa stii. demult am vrut sa-ti spun asta cat despre intrebarea ta, nu, nu mai dau lapte dupa mesele de fructe si legume. se satura cu ce-i dau, ba din contra, la masa de la ora 6 cea cu lapte ma chinui sa-i mai dau biberon, e vrea tot lingurita.

asta seara a fost prima baita cu apa de la robinet. super bine. doar ce am luat de la chiuveta,potrivita deja, nu mai stau cu cratite pe foc de la ora 5-6 seara sa fiarba si sa aiba timp sa se raceasca, etc etc... a fost super! si i-am si umplut cadita, a stat ca patroana in ea...

vazut pozici de andreea27, mai dar ce frumos se uita el la pestisori, parca parca ar pune mana...

apropos de pus mana..am oglinzile de pe dulapurile din camera varza..numai urme de labutze de mufitza. o pune tac-su in fata oglinzii si se arcuieste, zbate pana ajunge cu mainile plisc pe ea si sterg zilnic si iar gasesc labute...asta e...
cum zic ylari si simonix asa era sor-mea. lua saraca mama romergan si-i dadea si ei 2 lingurite doar doar sa doarma, si mama adormea tun si o gasea pe sor-mea printre picioarele ei. dar haideti sa va puvestesc ceva funny ce a facut sor-mea. cica avea vreo 9-10 luni, cam asa ceva, pana intr-un an oricum...si ai mei, deh, tinerei, sa faca si ei trilu-lilu. fata dormea, tata peste mama...sor-mea era in patutul ei, cum ar veni la capatul patului la picioarele lor. si la un moment dat, in semiintuneric, aud un gafait si scartait. cand colo, sor-mea se ridicase in picioruse, se tinea de marginea patucului si facea un dute-vino (il imita pe tata in act ) si gafaia...ihii-ihiii -baba-buu si ce mai zicea ea acolo. astia au incremenit..va dati seama ca s-a dus tot cheful oricum, nu cred ca exista copil care la un moment dat sa nu-si fi surprins parintii in timpul actului

ylari pup capsorul blond de fata frumoasa si cuminte.
revin

Mami de Mufitza Ariana Elena

Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Povestea nasterii

Mergi la inceput

am uitat sa va zic. am deja o saptamana de cand am glezna umflata. am calcat stramb cred sau o fi de la role, nu-mi pot imagina, insa ma doare cand calc de numa. maine imi iau o fasa ceva sa ma strang acolo ca e durere mare. si de parca n-ar fi de ajuns, azi dimineata, m-am dat jos in graba din pat si am calcat stramb pe degetul mare de la piciorul drapt. acu sunt beteaga de amandoua ah! si azi cand sa dorm in sufragerie, am dat cu capul de dunga mobilei... am adormit plangand. dar mi-a facut asa de bine ca am plans, ca m-am descarcat-linistit si am dormit ca un ingeras 2 ore.tot raul spre bine

Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

chiar nu a vazut nimeni postarea mea??? Lizuca are 37,9 acum rectal, ultima oara i-am dat panadol acum o ora. Doctorita nu raspunde la telefon.

Elenuca mami de Lizuca 29 Mai 2008

Lizuca

Povestea nasterii

www.elizadiamandescu.ro" target="_blank"> Eliza's WebPage

Mergi la inceput

elenuca nu stiu ce sa zic. fata mea a facut de 2 ori rosu in gat dar fara febra. pana acum n-a facut febra din niciun motiv, slava Domnului, deci nu te pot ajuta cu un raspuns. multa sanatate Lizucai

miss ma inscriu in club. cand era cald, ieseam de drag afara (bine, sincer acum, ne scoteau caldurile din camera, preferam racoarea din parc ) dar acum, cum sunt eu de friguroasa, brrr...sa nici n-aud. daca ar fi dupa mine n-as mai iesi din casa pana la vara

bratafel ora 8 este cea mai indicata pt baita si de preferat inainte de masa ca de la masaj, balaceala, etc, poate sa vomite lapticul, sau daca ii dai inainte, poate sa adoarma imediat si sa ramai cu ochiu'n soare

Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elenuca

chiar nu a vazut nimeni postarea mea??? Lizuca are 37,9 acum rectal, ultima oara i-am dat panadol acum o ora. Doctorita nu raspunde la telefon.

Elenuca mami de Lizuca 29 Mai 2008

Lizuca

Povestea nasterii

www.elizadiamandescu.ro" target="_blank"> Eliza's WebPage

Ah, scumpa mea, stiam eu ca mai aveam ceva de zis...Deci spui ca nu tuseste, nu curge nasul....Ma gindesc la vreo infectie urinara Doamne Fereste... Daca nu sunt simptome vizibile, trebuie facute niste analize...Nici nu stiu ce sa zic..Tu continuua sa-i dai antitermice dc mai face febra si miine la dr...Dc nu dai de dr ta, mergi la Grigore Al,la camera de garda...ooof
Pupici multi si sanatate, sa ne tii la curent. . Sper totusi sa nu mai faca febra Lizuca.

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Buna seara,

Am juns si noi in sfarsit acasa.....am desfacut a mia oara bagaje, am pus totul la loc. Am culcat copil si acum ma delectez cu un bol mare de masline cu migdale si juma de pahar de vin pe DC. Ce bine e !

Vlady ma zapaceste de vreo saptamana si ceva, plange prin somn. Ma trezesc repede, ii dau apica si adoarme la loc. El care dormea perfect noaptea! MA trezeste de vreo 6-8 ori (si nu spun asta pt ca tocmai am aflat ca bebeii inteligenti se trezesc noaptea, mie imi placea asa cum era Vlad inainte pt ca oricum il consider inteligent , scuzati modestia). Deci sunt cam chiauna.

Simonix, mereu te citesc cu placere si ma uit cu aceeasi placere la pozele voastre, imi plac la nebunie comentariile, nu mai zic de robertelu' pletos, are ceva special copilasul asta, nu stiu sa zic ce, dar eu ma uit mereu la poze zambind de ma dor obrajii la sfarsit!

Iulia, m-am cocosat de ras la faza cu parintii tai prinsi in flagrant!!! MA gandesc si eu pe viitor cum va fi, mai ales ca avem doua camere din care una, sufrageria, nu are usa! Tre sa gasim o solutie mai ales ca va urma o perioada de munca intensa pt bb 2. I-am pus gand rau sotului meu.

Andreap, ffffffffffff frumoase fetele tale iar torturile acelea aratau bestial! De unde l-ai luat pe cel roz?

Simo, felicitari pt petrecerea lui David!!!! Cum a fost? Vrem detalii si mai ales poze!

Laurita, pe unde esti iubita?

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Buna seara, nu am apucat sa citesc dar v-am promis poze cand ies cele oficiale. Uite aici: http://picasaweb.google.com/noemi.iancu/Nasi?authkey=wcMZCxN1vCw#

Mergi la inceput

Alysh iubita, si noi tot 2 camere, una fara usa...naspa..
As bea si eu un pah de vin...
Mateiut tocmai s-a trezit acum urlind, abia l-am potolit..nici san n-a vrut. Nu stiu ce a avu, i-am spus Tatal Nostru..
Alysh, am pus si pozici, uite,de aici

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

Mergi la inceput