Romania cu lantul de gat
Raspunsuri - Pagina 7
iileana spune:
Viviana, . (pune-o linga cea primita la postarea cu Fat-Frumos :)
-----
Uite, ca sa nu va suparati ca stricam distractia, am gasit doo panseuri simpatice, ca ilustrare a ideii de "as plinge dar nu pot de ris":
1.In amintirea celui care a fost cel mai celebru interlop al Craiovei, autoritatile din Banie au luat decizia de a redenumi Strada Dacia dupa numele lui Caiac.
Strada Caiac se va reasfalta in curand
Familia interlopului, impresionata de gestul Primariei Craiova, a donat suma de 30 miliarde Euro pentru reabilitarea strazii Caiac.
Dupa cum bine se stie, rudele si apropiatii lui Caiac nu duc lipsa de bani, interlopul fiind inmormantat impreuna cu 6 tone de aur sub forma de bijuterii, in general ghiuluri, bratari si lanturi cu medalion
2. Unii infractori romani sunt atat de generosi si atat de modesti cand vine vorba de bugetul Ministerului de Interne, ca te si minunezi.
De exemplu, la Craiova un interlop a fost impuscat de un alt interlop, dupa o partida de poker. Multumim foarte frumos pe aceasta cale domnului interlop care ne-a scutit de o grija.
Propunem ca, in cazul absurd, evident, in care interlopul generos este capturat, Ministerul de Interne sa-i achite acestuia costul gloantelor pe care le-a folosit cand l-a ucis pe celalalt interlop si numai apoi sa-l trimita la puscarie.
e un link ciudat, de-abia se deschide si l-am gasit doar "in cache"
http://74.125.39.104/search?q=cache:nTugvaoq03sJ:www.times.ro/national/strada-dacia-din-craiova-se-va-numi-strada-caiac+caiac+dacia+primaria&hl=ro&ct=clnk&cd=1&gl=ro&lr=lang_ro
Nota: aceste doua pasaje sint la misto, au fost gasite sub titlul "stiri (aproape) adevarate", asadar, va rog mult, nu le mai luati in serios!
denizel spune:
Doar putin-putin scriu si revin cand oi mai putea .
Ileana, eu nu cred ca intelectualii au fost vreodata apreciati pentru valoarea lor, valoarea de intelectual (na, ce exprimare ).
Capacitatea oamenilor de a aprecia sau nu un intelectual la adevarata lui valoare, a ramas aceeasi.
Inainte de '89 sa zicem, intelectualii nu erau mai apreciati fiindca avea lumea valori mai solide decat acum.
Eu cred ca pareau a fi mai apreciati, fiindca se astepta/spera ceva din partea lor.
Probabil era ceva de genul: mai, asta-i om cu facultate, cine stie...
(a, pentru muuulti oameni, intelectual = absolvent de facultate . De exemplu, Vanghelie e intelectual ).
Oamenii care apreciaza adevaratii intelectuali si adevarata valoare au fost, sunt si vor fi aceiasi, in veci si pururi :-).
De ce nu mai sunt acum apreciati intelectualii (adevarati sau pseudo?).
pentru ca, apreciatorii simt ca, la o adica, ajutorul pe care il doresc, ajutorul imediat, il primesc mai degraba din partea alora cu bani si "valoare", nu din partea unui intelectual cu "gargauni" in cap si "prostit" din cauza de prea multa scoala .
Uf, gata!
viviana spune:
Mimonix, in sfarsit ma intelege si pe mine cineva!
Ileana, pai ai vazut ca si eu l-am dat deoparte pe Sadoveanu ca n-avea ce cauta acolo. Nu bizar, e doar respect pentru cultura si limba romana.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
kariguld spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iileana Dar ar fi culmea ma sifonez ca nu mi-ai citit cu atentie mesajul, n-ai citit tu nici articolul despre care e vorba aici; Important e ca ti-ai dat cu parerea . |
nu ai nici o garantie ca este asa!
am mai precizat, acel mesaj era off topic!
Kari
Ferice de parintii care pot invata, caci cunostinta aduce intelegere, iar intelegerea aduce dragoste!
Old Union Reminder
denizel spune:
3. Nu conteaza continutul ci conteaza forma , ca asa e in democratie...in cazul nostru forma ar fi Mandruta , ca el a tinut creionul |
Mimonix, stii ca ma enervezi, da? :))
ai inteles gresit ce sustin io aicea!
In cazul articolului cu pricina, continutul e cel de 2 bani. Continutul care gazduieste isteria si rasismul mandrutesti .
Daca tie iti place ce zice acolosa domn' Mandruta, nu inseamna ca e de 5 stele articolul, daaaa????
Nu poate fi valoros un continut care abunda in rasism si in care creionul nu-si da seama ca poate nu i-ar strica lui insusi o vizita la veterinar .
"marginea lumii s-a razbunat dand buzna in centru".
Io creca a vrut sa se razbune pe Felix in articolul asta :-))))).
Sa incep sa-l admir pe Mandruta? Sa incep decriptarea articolului?
cristi_2003 spune:
la filmulet nu s-a uitat nimeni
31+ cu T. Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
AMR 7 SAPTAMANI
columbiana spune:
mai ce avanseaza topicul asta; pacat ca nu merge la fel si cel despre Sonia; deh, acolo e nevoie de mai mult decit
http://www.floriinro.ro/
mariamunteanu spune:
Lantul de-un kil de aur este depasit, au aparut accesorii cu mult mai trendy - cravata de aur si vesta de aur.
Maria
denizel spune:
citat din mesajul lui Ana Stroe mai ce avanseaza topicul asta; pacat ca nu merge la fel si cel despre Sonia; deh, acolo e nevoie de mai mult decit http://www.floriinro.ro/ |
Bine, Ana Stroe, am priceput, ai donat in cazul respectiv.
Eu zic sa intri pe la toate subiectele si sa-ti trambitezi marinimia.
Avand in vedere ca nu esti in Romania, nu o sa spuna Mandruta ca esti printre cei care inghit natiunea lui Eliade si Nichita.
columbiana spune:
atita ai inteles tu? n-am donat(inca), nu ma inpinge egou-ul doar spre mine;
era de fapt un ontopic ca o concluzie personala la blablaurile astea despre starea natiunii
http://www.floriinro.ro/