Romania cu lantul de gat

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Ana Stroe, las-o balta! Doar respectul pentru Kay ma opreste sa-ti spun mai multe.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Cristi_2003, filmuletul este cunoscut, a mai fost postat pe DC. Este dragut, dar la subiectul asta el e un picut off-topic.
---

Denizel, mie nu mi se pare rasist articolul.
E o critica a unui gen de atitudine aflata la limita legalitatii si la limita subculturii, indiferent de etnie. Si a felului in care ea e "bagata in fata" azi, in societatea romaneasca.
Faptul ca acest modus vivendi e imbratisat si de comunitati de tigani, asta nu e rasism, e realitate.
De altfel, ti-am mai spus, Caiac nu era tigan. Altii, insa, sint, ce-i drept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Ileana, daca articolul nu e rasist, e cu siguranta anti-secte sau anti-fundamentalism religios ortodox.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Ba eu am vazut filmuletul, Cristi 2003. Tocmai de-asta nici nu mai am ce sa spun, chiar daca Mimonix nu se simte bine daca nu apar doctoritele...
Stii de ce nu cred ca filmuletul e off-topic, Iileana? pentru ca arata, dincolo de epoci diverse (sub ocupatie, in razboi, in perioada interbelica, sub comunism) ca varfuri si nume stralucitoare din Romania au existat mereu. Nimeni nu neaga ca exista si o pleava si ca nu e mica numeric. Valoarea in schimb intotdeauna e mica numeric dar e mare ca si consecinte in istorie...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Yo cred ca voi aveti o problema cu extremele ...ori vine munteanu si zice ca ro are lant de aur ca asa are ea impresia...ori vine X si spune ca informaticieni superdotati ca in ro nu mai vede planeta ...
Si tot asa repetati niste subiecte la infinit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Yo cred ca voi aveti o problema cu extremele ...ori vine munteanu si zice ca ro are lant de aur ca asa are ea impresia...ori vine X si spune ca informaticieni superdotati ca in ro nu mai vede planeta ...
Si tot asa repetati niste subiecte la infinit.

Guestus, am zis de cravata de aur si vesta de aur, ca lant are toata lumea .

Si mai era o doamna cu papuci de aur

Maria

Mergi la inceput

bre muntene...aia cu vesta de aur sint intre 0,000003 si 0,00000008% din populatie.
ce naiba...cauti toate minunile si le postezi sau cum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Citat:

...aia cu vesta de aur sint intre 0,000003 si 0,00000008% din populatie.

Crema ... Pe langa altii care nu au asa ceva nici la 0,0000000000000001% din populatie...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariamunteanu

Citat:

...aia cu vesta de aur sint intre 0,000003 si 0,00000008% din populatie.

Crema ... Pe langa altii care nu au asa ceva nici la 0,0000000000000001% din populatie...

stii tu cit aur au aia in india...sau aia prin africa...sau mai stiu yo unde. ce trebuie nene sa raportezi totul la tine...lasa-i nene in pace..nu de tine au ei nevoie.
din partea mea sa poarte si cacaturile de cristale swarovski daca vor...alea ce le poarta lumea fina in austia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Citat:
citat din mesajul lui natynic

Stii de ce nu cred ca filmuletul e off-topic, Iileana? pentru ca arata, dincolo de epoci diverse (sub ocupatie, in razboi, in perioada interbelica, sub comunism) ca varfuri si nume stralucitoare din Romania au existat mereu.

A, daca o iei asa, atunci e on-topic.
Eu ma gindeam ca deja stim cu totii ca Romania a dat "nume stralucitoare" care au contat in istorie.
Sau nu stim cu totii?
Da, a dat, sigur ca a dat, dupa cum au dat si francezii, si nemtii, si mai toata lumea :).

Bineinteles ca si mie mi-s mai dragi "ai nostri", tocmai pentru ca-s ai nostri, nu prea stiu insa cu ce ne incalzeste asta apropo de problemele puse in discutie de articol.

Mergi la inceput