Fiv Austria(9)-Germania(8)-Spania-UE (1)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

Salutare fetele!
Fireyes eu intrebam cine mai face la G. Kreuz, dar asa mai pe ocolite sa-mi raspunzi doar daca vrei, ca stiam ca n-ati reusit acolo si nu vroiam sa te rascolesc. Noi ne-am cam pripit si am ales repede clinica fara sa studiem prea mult problema... ne-am ghidat dupa principiul cine raspunde primul, ala este. Si acum tot intreband si studiind am mai remarcat mici diferente, cum ar fi de exemplu ca astia nu fac imsi. Si as fi vrut sa stiu, in rest daca sunt ok si daca te-ai simtit in siguranta acolo pe mainile lor. imi pare nespus de rau pentru voi ca n-ati reusit, dar sper din tot sufletul sa vi se indeplineasca cat de curand visul pe cale naturala sau fiv. Si asa le doresc tuturor fetelor.
Noi am reusit in cele din urma sa facem o programare pe 8 ianuarie pt prima consultatie si sa speram ca ne permite timpul sa facem si tratamentul (sper sa nu plece al meu repede repede)
Toatel fetele care sunt acum in focuri sau in asteptare
Bafta multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Buna seara,

Va multumesc mult pentru pumnii stransi si incurajari. Am trecut si peste asta, mi.au recoltat 13 ovocite. Maine ma suna sa vedem cati embrioni s.au format. Am dormit cam vreo jumatate de ora, cand m.am trezit era sotul cu mine in sala de operatii, eu invelita bine cu o paturica pufoasa rosie . Au intrat asistentele, eu abia ma trezisem mi.au zis ca revin, au revenit dupa jumatate de ora, mi.au zis ca daca ma simt bine sa ma imbrac si sa mergem sa luam micul dejun apoi sa ne intoarcem sa ne dea vestile. Care (multumesc lui Dumnezeu) sunt bune pana acum. Noi vom face ICSI pentru ca asa se face la aceasta clinica.

Weekend placut tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dream1971 spune:

Blanche, frumoasa recolta!!! Te cu drag sa-ti poarte noroc si abia astept sa te vad . Iti tin pumnii si ma pentru tine.

Moni te-am urmarit! Cu siguranta esti deja Abia astept sa te felicit oficial.

Liliana ma pentru tine!

Mult success tuturor si fie sa "ploua" cu reusite.

Dream

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Blanche25 felicitari pentru ovocite si multa bafta, sa iasa tot atatia embrionasi frumosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Blanche felicitari pt. oute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Hello
Ce active ati fost astazi mai fetelor.
Arina noi nu am avut concediu anul asta asa ca asta e concediul nostru si profitam din plin.
Azi ne-am plimbat la pranz am dormit si acum am baut un pahar de bere.
M-am gandit ca daca tot sunt austrieci sigur le place berea.
Blanche super productie iti tin pumnii sa se fi iubit toate si maine sa ai 13 embrionasi frumosi.
Bq tu ai bebele dar nu ai numele eu a numele dar nu am bebele. Pai asta e treaba. oricum sunt nume mai frumoase de baieti decat de fete.
David, Rares, Stefan, Matei,Luca astea sunt nume care mie imi plac. Poate alegi ceva si devin nasa virtuala.

Fetelor va pup dulce pe toate si pe 20 sa aud numai de teste pozitive
ca pe 25 va urmez si eu exemplu si o sa am tot un test pozitiv.

elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Seara buna....ce mult s-a scris!!!

Pisic superdraguta

Blanche super...bafta multa sa auzim tot asa ..numai de bine.....

Kitta ...atunci cum a ramas...ce plan mai au pt tine doctorii???

Dream ...tu ce mai faci iubita? ce analize ai mai facut,ce planuri mai ai???..chiar ma gindeam la tine zilele astea....gresesc sau tu esti in belgia???...daca da ce se aude pe acolo de AZVUB Bruxel???(pe aici italiencele au lasat Krumpendorful austriac si dau navala toate acolo...)....multu pt ruga si sa auzim de bine

Bomboniqce frumos ...cauti nume pt cavaler...alexandru?...laurentiu?...cezar?...mihnea?...andrei?...robert...???....

tuturor si un tren de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Blanche te pup si pumnii raman stransi bineeee.
lilianaFiio mai dau cu bata?sau iti revenisi?te pup
pis baftaa multa pe 26

va pup pe toateee.

reveniiuitai sa o pup pe dream

"Stelele care cad, nu pier Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lindutza spune:

Blanche,felicitari pentru ovocide,tin pumnii pt. miine sa se fecundeze toti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Blanche bravo pt productie!!! Peste 2 zile te suna si-ti zice cum stai?
dream, sper sa ai gura aurita!!!

Mergi la inceput