Fiv Austria(9)-Germania(8)-Spania-UE (1)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana112 spune:

Arina ,
Urmatorul FIV il vei face tot la ei ?
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arina21 spune:

Ioana, daca nu raman natural pana atunci tot cu ei o sa fac, probabil. Cu ei sau cu Polisano, depinde de resursele financiare, vezi si tu cu criza asta economica!!! Primul l-am facut la Polisano, al doilea la Wunsch, pe bune daca mai am chef sa merg la altii sa ma ia si aia de noua. PAna una alta, eu am fost multumita cu ei, n-am avut niciun incident neplacut. Doar ca n-am reusit Acu', asta e. Sincer, nu vreau deocamdata sa ma gandesc la urmatorul FIV. Vreau sa vad ce raspuns imi dau si ce propun 'for the future'. Cu Dumnezeu inainte!
Tu ce faci? Dupa primul esec ce ti-au zis?

NUmai bine!
Arina

Mergi la inceput

Arina , mi-au spus sa ma las de fumat si eu si sotul si ca data viitoare ar trebui sa facem POLAR BODY o analiza genetica .
Si eu vreau sa incep dupa sarbatori sa-mi imi fac niste investigatii poate totusi reusesc sa fac ceva cu trompele mele care sunt sinuoase si acesta ar fi motivul infertilitatii mele .Poate fac ceva sa-mi mai ofer o sanasa cat de mica sa pot sa concep un copil natural .

Mergi la inceput

Ioana, cred ca eu am inteles gresit povestea ta, scuze! Tu nu ai facut deja 2 FIV-uri la ei?? Eu parca asa intelesesem...

Mergi la inceput

Arina , am facut un fiv pe 31 oct 2008 la ei , primul si singurul .

Mergi la inceput

OK Ioana, am inteles eu gresit. Nu stiu de ce ramasesem cu impresia ca ai mai facut unul la ei. CAnd ti-au propus urmatorul FIV? Ramai la ei?

Arina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutz spune:

Kitta!

Bafta multa fetelor care asteptati vesti bune !

Madi 34+ Papadia

Mergi la inceput

Arina ,
Inca nu mi-au scris referitor la urmatorul FIV , inca astept sa-mi spuna . Cred ca voi incerca tot la ei , astept sa vad rezultatele viitoare .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Cata activitate... eu in perioada asta, n-am mai ajuns pe DC si nu pt ca l-as fi evitat, ci cu serviciu, ca tot se apropie sf de an.

Ma bucur sa va "vad" zambitoare, mai ales fetele in focuri de acum: Moni, Anto, Elena, Lindutza, Blanche. Va tin pumnii!!!!

Kitta, inutil sa mai comentez in vreun fel experienta ta, dar tot incredibil mi se pare sa treci si asa ceva...

Liana si Bq, dublu si pt sufletelul din burtica!

Arina, eu i-as da un pic cu capul de pereti pe astia de la wunsch... la goldeness au avut aceeasi tendinta, de a amana raspunsul, dar dupa un timp, le-am trimis un mail in care le reaminteam ce experienta traumatizanta reprezinta FIV esuat si ca le-am fi recunoscatori daca nu ar mai adauga si ei stres suplimentar Intr-o ora, aveam raspunsul, cu toate explicatiile cerute si dupa, la orice mail am mai trimis, am primit raspuns in max 2 ore. So...

Moni, la Viena, dar la G. Kreuz, nu ne-au cerut nici sa stam intinsi, nici sa mergem obligatoriu la baie, a zis doar ca ma pot ridica daca vreau, ma pot duce la baie fix atunci, pot face sport, etc., cu conditia sa nu fac efort. Nu am cum sa iasa embrionasii din uter, deci stai fara grija.

Ah si stiu ca intreba cineva mai demult cine mai face cu G.Kreuz. Eu am facut primul FIV, care insa nu a reusit, insa sunt convinsa ca dr+clinica nu au avut de-a face cu asta. Sincer, pe perioada de Viena ((pre)punctie si ET) au fost super si am plecat de acolo convinsa ca va fi cu +; nu am ramas cu vreo indoiala ca daca faceam asa sau altcumva sau la alta clinica era mai bine.
Prin urmare si FIV 2 va fi tot la ei, am deja o schemuta, urmand a fi definitivata dupa analize, cm, etc.

still counting...

Mergi la inceput

Of mai, Fireyes, ai perfecta dreptate. Dar am zis ca ii mai las pana luni, si daca nu primesc nimic pana atunci, le trimit. Adevarul e ca mie mi-au raspuns mereu prompt in timpul tratamentului. Prea suparata pe ei nu am de ce sa fiu. Mama masii, ca as vrea sa fiu si eu suparata pe cineva, si n-am pe cine!!!

Arina

Mergi la inceput