Fiv Austria(9)-Germania(8)-Spania-UE (1)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Arina21 spune:

Pisic, bafta maxima pe 26! Astept impresiile!

Moniland, ce mai zici?

Arina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisic77 spune:

Arina, ce sa zic, parca deja am emotii....

Ies la raport cum vin de acolo. Eu acum pe 26 nu raman la Vienna. Plec dimineata si ma intorc in aceeasi seara. Sper sa-mi dea Ana F. liber la FIV cu chisturile mele.

Blanche, bafta multa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Arina, sunt la serviciu, ieri am reusit sa despachetez toate bagajele si m-am mirat de ce shopping bun am facut.
Toti din familie au avut vise despre mine si gemeni.
Ceva ceva simt prin burtica dar cum iau si progesteron si estrogeni normal ca hormoni exista in organism. Sper ca si copilasi

Am uitat sa va zic ca imediat dupa ce s-a realizat ET dr.insista sa ma duc la toaleta. Va dati seama ce mutra am facut. Dar atata a insistat ca m-am simtit prost si tot m-am dus. Si bineinteles ca ma gandeam ca poate-mi pierd puiutii. Sper sa-i mai am. Spre deosebire de protocolul de la Cj cand ma tineau tintuita in pat 3 ore dupa ET, la Wels imediat ce i-a transferat m-am ridicat de pe masa si direct la toaleta. Si la Viena e tot asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisic77 spune:

Moni, sper cu tot sufletul sa fie bine pentru tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Elenada sa te ajute DD sa cu trei perechi de ochisori
LilianaFi
Blanche sa fie cu succes mare
Kitta imi pare rau de patania ta, dar poate e cum zice proverbul orice rau e si spre bine. DD ajuta in continuare
Arina
Pisic77 mult succes pe 26
Liana chiar ma gindeam la tine ce mai faci, nu dai nici un semn.... si burtica

Va pup ep toate

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Moniland, la Viena dupa ET te transporta cu patul ala ginecologic in separeu si te pun ei in patul normal. Ei iti recomanda sa stai vreo 20-30min dar in principiu poti sta cat vrei. Eu am facut si acupunctura (nu mi-a placut deloc senzatia aia cand iti infig acele, deci nu o sa mai repet) si in total am stat vreo 45 min, puteam sa si dorm dar ne grabeam, ca noi am plecat imediat spre Ro. Cand am plecat mi-au zis ca pot sa ma duc la toaleta. Nasol la mine a fost ca inainte de ET m-a luat cu un frig, si trebuia sa stau nemiscata ca aveam acele infipte. M-am dus la ET clantanind din dinti, au pus 3 paturi pe mine, mi-au pus sosete, pana la urma m-am incalzit. Dar de abia dupa ET. Chiar ma gandeam in timpul ET-ului ca-mi incordasem abdomenul sa nu mai clantan, daca n-o dauna transferului. Dar asta e, e tardiv acum sa-mi mai pun intrebari.
Deci cam asa e la Viena.

Magduta, tu ce mai faci?
Pisic, te inteleg cu emotiile, asa eram si eu.

Va pup
Arina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Arina initial m-am hotarit sa iau o pauza de forum undeva si din lipsa de timp, dar vaz ca mult nu am reusit sa stau departe de voi. Va citesc in continuare, incerc sa ma documentez depsre clinici si astept din ce in ce mai proaste la spermograma si sa imi adun banuti pt o eventuala incercare.

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana112 spune:

Arina
Ce raspuns ai primit de la clinica referitor la esecul tau ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombonique spune:

Moni aceeasi chestie cu toaleta am patit-o si eu dupa et!
dr TK ma tot trimitea sa fac pp si eu nu si nu! de frica sa nu iasa! Sigur nu ies de acolo bb-i! Vor ramane amandoi!
Pisic bafta pe 26!
Succes maxim pentru testele din 20!
Elena hai cu rez super mare!
Blanche-succes maxim!
Magduta succes in tot ce faci!(chiar daca e asteptare /documentare deocamdata)
Arina ce mai zici?
Despre noi, nimic interesant. Nu vom mai merge la sf acestei luni la Viena pt ca rez analizelor au iesit super bune. Nu va mai trebui amnio! Vom pleca doar in ianuarie, imediat dupa revelion la o tura de shopping. Sper ca vor fi reduceri substantiale si vom putea cumpara cateva lucruri pt "echiparea" lui bb!(conditia este sa nu fiu eu cat casa!)
Ne muncim inca creierii cu numele! astept sugestii!(scurt din 2 silabe)
Abia astept sa veniti cu rezultatele pozitive sa schimbam impresii!
Pupicei tuturor!

Bq 17+

Mergi la inceput

Ioana, n-am primit niciun raspuns deocamdata. Ii mai las pana saptamana viitoare si daca nu raspund, o sa incep sa-i stressez. Cum primesc raspunsul, o sa va spun si voua.
Bombonique cu burtique eu sunt foarte bine. Nu am experimentat nicio urma de depresie, sunt asa de sigura ca o sa avem si noi copii ca nu ma pot 'depresa' asa cu una cu doua. Poate am reactionat asa si pentru ca sotul a cazut rau de tot, nu ma asteptam sa fie asa dezamgit. El era absolut sigur ca o sa reusim. Deci daca el a fost asa, nu puteam sa fiu si eu la fel. A trebuit sa fiu eu optimista si sa-i redau increderea. Data trecuta el a fost cel cu moralul ridicat. Asta-i viata, ce sa faci? Privesti inainte, nu in urma, nu?? In alta ordine de idei, ma bucur ca ti-au iesit analizele bine. Bravo! Idei de nume de baietel nu-ti dau ca poate mi-l furi, si nu vreau!!

Magduta, stiu povestea cu pauza de forum. Am avut si eu vreo 2 tentative. Esuate! Asa ca, inca ma mai dau pe forum, ma mai informez, una-alta.

Moniland, sper ca visele rudelor sa se adevereasca!

Arina

Mergi la inceput