Fiv Austria(9)-Germania(8)-Spania-UE (1)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Ana mi-a facut transferul
Catre casa plecam abia marti.
Mai avem de hoinarit prin viena
Nu stiu pe ce criteriu congeleaza habar nu am. Si mie mi s-a parut ciudat ca au zis ca daca vrem noi ei ii congeleaza si nu unii mai aveau si fragmentatii.
Ei stiu ce si cum iar eu nu am de gand sa imi bat capul acum.
Pup

elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombonique spune:

Bravo elenada! nu e mult pana in 25!

Bq 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Bravo Elenada DD ajuta sa fie cu ochisori.

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana112 spune:

Fetele care asteapta beta hcc mare ... sa va ajute dumnezeu .
Eu am mare nevoie de succesul vostru , ma va face mai puternica si mai increzatoare la urmatoarea incercare .

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

elenada pumnii sunt stransi..te pup,,pe Kita o mai vazusi?
Arina sunt bine..te pup

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Elenada felicitari pentru embrionasii de la purtator, sa fie lipiciosi si cuminti la mami in burtik, 9 luni!
Kitta i-mi pare rau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Liana pe Kitta o astept la mine ca de azi dimineata ma tot ameninta cu o vizita si vad ca nu mai apare. Voi sunteti bine? creste bebe creste? iti tin pumnii sa fie bine si sa ai o sarcina la termen si un bebe sanatos. PUP
Ioana,Magduta 10, BQ, Arina

elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bryny spune:

felicitari elenadaiti doresc sa ramana cu tine 9 luni toti trei sati manance si urechile fata!fie cum doresti si orice ar fi sa ramana cu tine sa fii sanatoasa.Dumnezeu fie cu tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Elena, iti doresc ca puiutii tai sa fie lipiciosi si sa stea in burtica cele 8 luni jumate cat le-a mai ramas. Iti tin pumnii sa-ti fie bine. Dar eu nu inteleg cum de ti-a zis sa faci testul la 12 zile de la ET????? A, si vezi ca am format o gasca ce isi face testul pe 20 nov. Te bagi? sau daca ma gandesc bine e prea repede pt tine. Important e sa fie pozitiv.
Kitta, draga ce mai zic celebrii doctori despre cazul tau? Si eu care ma gandeam ca de data asta chiar bine ai raspuns la tratament si te si vedeam cu burtica.
Andrao, sarcina usoara si sanatoasa sa ai! Felicitari pentru bb!!!! Norocul nostru, sper ca si al meu, a fost undeva departe de casa.
Magduta, te pup si multumesc de sustinere.
Liana, sa-ti mearga totul bine si vad ca si tu tot spre Austria tragi. Te puuuup si eu si te simt langa mine.
Ioana, nu trebuie sa te lasi si vei reusi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Elenada felicitari pentru burtica cu 3 embrioni. Si in curand sa ne anunti un beta mareeeeee!!!!!!

Kitta imi pare rau, ieri am plans din cauza ta, sper sa gasiti cat mai repede raspunsul la toate intrebarile si in curand sa ne dai o veste buna

Cristal ce depresii????? Nu ai voie la depresii acum, doar vei incepe noul an cu burtica.

Liana , nu vreau miel, imi ajung 2 perechi de pumni stransi de la voi

Va pup pe toate fara exceptie, si sa.mi tineti pumnii, maine dim am punctia.

Mergi la inceput