Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (98)
Raspunsuri - Pagina 6
madybulancea spune:
Roxy sa stii ca toate sunt asa mici,si pe toate scrie 12-36 luni!!!
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
varsta nazdravanlui Razvan
stefaniya spune:
Buna mamici...e un sentiment ciudat cand scrii dupa mult timp,parca sunt iar la inceput.Dar asta e,trecem peste
Putin cu intarziere spun si eu La multi anicelor ce s-au sarbatorit!
Va multumim pt ca inca ne mai bagati in seama
Am vazut pozicile din albumul de 18 luni si altele care s-au pus zilele astea si ce mari s-au facut toti.
Sa va scriu de Carl;Inca are un vocabular sarac.Uneori repeta dupa noi cuvinte dar apoi nu le foloseste singur,decat cateva.Mai mereu spune bil sau bambil(de la brandbil-amsina de pompieri) E indragostit de tot ce are roti,bicicleta,masini,carucioare...Spune siu de la cykel(bicicleta),bu de la autobuz sau bus;ute/uite;spune si pe romaneste si pe daneza;si de la ser/uite;otii/ochii si pe daneza oie/øjne,la nas spune nani dar daca il intrebi de gura,nas,ureche pe daneza ti le arata,daca il intrebi de ele pe romaneste ti le arata.Le intelege dar nu le spune.Daca eu ii spun in romaneste,hai sa mergem afara imi spune papa,daca ii spune klaus pe daneza hai afara spune ud si hi hi(afara si papa).Numeste animalele cum poate,tantu(elefantu),ghis (la gris/porc),bambi si usu la urs,cucliugu la orice pasare vede,cocoliu la crocodil...mai zice si nume,dar tot stalcit.
Jucarii,in ultimul timp i-am cumparat doar caluti,animale din plastic,masinute si uneori jocuri de logica,dar pe astea le imprumut mai mult de la biblioteca.
Nu stiu daca la camin fac gimnastica dar in weekend Carl s-a asezat in patru labe si ridica piziorul stang si mana dreapta.Apoi doar piciorul drept,sau stang.Acum ma gandesc daca o fi vazut la camin asta sau o fi vazut la vreun caine cum face pipi.Sincer,arata ca un caine care face pipi la o roata Si cum l-am vazut am fugit sa aduc aparatul foto pe care l-am scapat si am reusit sa stric si aparatul asta nou de o luna.
Saptamana trecuta am fost si la primul control dentar,ne-au spus ca arata bine.dar la noi e o problema cu spalatul dintilor sus,strange din buzita,parca nu stie sa-si arate dintii.Dentistul mi-a recomandat o pozitie ciudata,sa ma asez jos si pe el cu capusorul pe mine si asa sa-l spal.Eu il spal de obicei in baie,sta in scaunelul lui si el are o periuta,eu una si cat ii mai tai si unghiile,curatat urechiuse,gat...Mi-a zis ca atunci cand are strunga,ca in cazul lui,nu trebuie spalat stanga/dreapta si fiecare dinte in parte.Bucatica aia de gingie la strunga nu se ...cum sa zic,nu s-ar intari si e mai sensibila.Adica mie imi par un pic galbeni sus,dar dentistul spune ca nu-i asa.
In mare,e cuminte,doarme noaptea(sper sa nu-l deochi dupa ce am citti la voi ) Isi face de teraba in camera lui ca uneori imi da timp si cate 2 ore.E atras sa faca puzzle de orice fel.Imi pare rau ca nu le pot atasa ca sunt fisiere prea mari.
In continuare mananca la fel ca o pasare,mai nimic adica.Si ma uimeste ca nu arata slab,are picioruse,manute si falcute
Eu sunt cu AMR-ul pana in decembrie cand mergem de sarbatori!
O noapte buna si linistita!
pupici
lilidana spune:
Stefaniya,de mult te pandesc .Nu pot deschide PM-ul si te apelasem pe-aici,dar probabil nu te-am "nimerit".Vazut pozici cu blondutul Carlutel,e taaare frumos,ti-am mai zis.Si seamana si cu David al meu,mi se pare(cu ocazia asta mi-am laudat si eu baiatul ca e frumos).
Da' Klaus ce-a cautat prin Ghana?Sau ai scris si nu am citit eu?
Deci mergeti in Romania,iar???Sunt invidioasa,iar,din nou..as veni si eu...
Cu maare intarziere va multumim pentru urarile de Sf.Mihail si Gavril.David a fost bolnavior de ziua lui(ca nu fusese de mult),asa ca am avut o zi tare grea .
Nu v-am zis ca el nu e prea vorbaret,adica nu mai e,ca incepuse sa ne uimeasca pe la 11 luni si apoi...liniste.Poate e derutat de cele 3 limbi pe care le aude.Intelege orice,se face fooarte bine inteles,dar vorbe mai putine.Cred ca are in jur de 25-30 cuvintele in vocabular,in toate limbile.
Kitty,m-a impresionat mesajul despre mama ta ,dar nu am putut sa-ti scriu atunci.La multi ani si tie,tot cu intarziere .
Am scos semnatura cu Craciunul ca s-a topit zapada si nu vreau sa cobesc dupa alta .
Va pe toti/toate.
florin-a spune:
Buna dimineata de acum.
Incep acest mesaj care chiar dc nu va fi vazut de persoanele in cauza totusi il postez.Ambele isi serbeaza anii in aceeasi zi 11.11.08 MAMA SI GINERELE
Mama-La multi Ani!Multe sarutari de maini si imbratisari calde .Iti multumim pentru tot ceea ce ai fc pt noi(eu si Ana).Te iubim mult si incercam sa demonstram in fiecare zi,,stii tu cum..:Ana da-i un pupic lui buni.
Sotule si tie La multi ani!Ai grija de fetele tale ca nu mai gasesti asa ceva nicaieri.Te iubim
Ioana-rabdare..or sa treaca si perioada asta parlita cu caninii.Multi pupici lui Matei
Mihaela-''rotunjoara'' ta e o dulcica.Graficul de crestere este superb.Vreau si eu..este scump ca il cumpar!Vb serios!
Tzuna-''cea mai dulcica doctorita'' care o sa aiba grija de stupul nostru!
MadyLa mai multi ani inainte pt Razvi.Nu stiu de ce dar nu pot vedea pozele postate de tine.O sa mai incerc.Pup bondarel..
Gabi78-prevad in viitor un ajutor de mare nadejde la tine in bucatarie.Toate au un inceput.Baiatu a inceput cu uleiul..ce crezi,,si la mine prima ciorba a iesit tocana
Ela Va doresc sa treceti usor peste schimbare.Cum ei se plictisesc repede la varsta asta poate o va incanta o schimbare de decor.Zic si eu sa te incurajez
Rein-cu pozele autumnale m-ai lovitCred ca multitudinea de culori face acest anotimp sa fie mai deosebit.
Kitty-de abia astept sa primesc si eu primul meu buchet de flori de la Veve.O sa fiu
anaalina spune:
Olaaa!!!
Pai daca e ziua taticului veveritei, ii uram si noi familia fotomodelului Catalina toate cele bune si toate visele sa i se indeplineasca asa cu isi doreste dansul, dar mai ales mamicaRozi care e o bomboana de fata.
Asa si acum fug la bucatarie sa pun de un ceai, stiu ca nu va pasioneaza , pentru voi restul pun de o cafea, pana vine Duamna Ioana cu cafeaua. Ce face Mateiu?
Roxi stai linistita draga ca nu te stresez , ca stiu ca nu ai timp sa treci si prin Focsani , ca doar e distanta de 8 km, orium va pup dulce de aici de aproape.
Gabi ce bucatar desavarsit ai? Data viitoare sa-i lasi si o cratita la indemana sa faca si tocanita.
Gata plec la scoala sa-i stresez pe copiii. Pupici la pittici
Anaalina , mami de Catalina Teodorahttp://community.webshots.com/user/anaalina(30.03.2007)
ioanaradu spune:
buna dimineata!
hai sa dau cafeaua, daca tot mi-a lasat alinutza bulinutza sarcina asta!
pe matei l-am dus la cresa azi ... Doamne ajuta! ieri n-a mai facut febra si nici kk imprastiat. a dormit bine la pranz, a mai mancat, dar f putin. dupamiaza am fost la plimbare 1 ora si ceva si aseara chiar avea chef de joaca. i-au iesit bube la gurita de cat a balit si si-a ros degetele si suzi. si a facut si niste afte saracutul.
dormit noaptea ... a inceput sa faca figuri, adica pe la 3 se trezeste. zic eu ca de foame, dc nu prea mai mananca ziua bine. bea cam 3/4 bibe de lapte si se culca. poate si pt ca i-am schimbat locul ... nu stiu. uneori doarme f frumos, dar alteori doarme in toate modurile schimonosite posibile. am o problema ... nu sta invelit!!! indiferent cu ce incerc sa-l invelesc. in sacul de dormit nici nu se pune problema. inca ma mai gandesc la o solutie.
am vazut si cuconita cu falcute. s-a facut domnisorica in toata regula. graficul este super. n-am mai vazut. de unde l-ai luat mihael@?
La multi ani si tatalui si bunicii veveritei! sa fiti sanatosi, sa va bucurati de veve mica si frumoasa.
nu stiu dc mai vroiam sa spun ceva ... poate mai revin ...
mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - 1 AN 7 luni jumate!!!!
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
Kitty spune:
Buna dimineata! Foarte bunaaaa, ca Giulia in sfarsit nu mai face febra. ERam disperata ca avea deja 3 zile pline de febra fara nici un alt simptom si dr spunea sa mergem la analize...si eu am un drag de analize..... Sa speram ca nu mai face.
Stefaniya bine ai revenit, mie mi se pare ca spune multe cuvinte Carl, avand in vedere ca spune in doua limbi.
Bianca, o frumusete sunt cizmulitele respective , dar e de inteles, la asa copil frumos....
Eu sunt in razboi cu al meu sot cu privire la incaltarile copiilor, de ex Giulia are pantofi de fitze, finuti si draguti, nescosi din cutii sau f putin scosi si in schimb nu avem ce sa incaltam in parc unde mergem toata ziua
Gabi...bine ca reusesti sa faci haz de intamplarile astea! Sper sa faci si cand o sa fie de doua ori mai multe pozne!!
Mari-lu, bine ai revenit, ai un copil tareee frumos. Sper sa nu mai pleci.
La multi ani, tatalui si bunicii veveritei, sa va bucurati de ea si sa aveti parte de sanatate si intelegere!
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
rein spune:
Va multumesc pentru aprecierile legate de poze. Si mie imi place toamna foarte mult.
Gabi, sunt dezamagita ca masina de paine nu face si portii. Chiar radea sotul de mine cand i-am spus ca eu visam sa am chifle proaspete la masa in fiecare zi.
Intrebare: copiii vostri au alunite? Petru mi-a aratat de curand cea de-a treia alunita din dotare. El e foarte incantat dar eu ma intreb daca o fi normal. La ficat nu are nimic, doar ce am facut toate analizele de control.
Kitty spune:
Doamne ajuta, Ioana, sa fie bine cu cresa! Si sa se termine odata cu problemele astea cu dintii!
Rein, Giulia are o alunita pe mana, Raul are mai multe, i-au aparut in timp. Cred ca ma mostenesc pe mine, eu am multe, drept care sunt f atenta la expunerea la soare. De ce spui de ficat? este legatura intre alunite si ficat?
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow