Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (98)
Raspunsuri - Pagina 5
diana69 spune:
Fetelor mai este vreun copilas care nu vrea sa faca baie? Ca Cezara nu mai vrea in nici un fel sa faca baie. Nici in cadita in care ii faceam cand era mica nu sta.Plange pana vomita cand trebuie sa ii facem baie. Nici nu stiu cum sa procedez sa o spal fara sa planga asa de tare.Pur si simplu nu vrea. Daca vede ca o dezbrac de toate hainutele incepe sa planga si ii vine sa vomite.
madybulancea spune:
Neatza....deja s-a plictisit de masina,dar sunt convinsa k o sa ii revina cheful,ca el asa face mereu...ii place la inceput apoi nu se mai uita si apoi ii place iar,dar ieri cel putin plangea k vrea sa doarma cu masina,sa pape cu ea pe ea,eeeeee complicata treaba!!!
diana ma gandeam sa incerci sa o speli imbracata,cu un body fara pampers cu un chilotel si apoi incet sa o mai dezbraci,sa pui putina apa si sa ii pui spuma,sa ii pui jucarii,sa speli un ursulet sa ii arati cum faci (asta am citit-o in supernanny),incearca sa ii faci si in timpul zilei...al meu este disperat asa ca iti zic ce as face eu in locul tau!!!
ioana imi pare rau pt matei!incearca si cu panadol pt durere razvi reactioneaza mai bine la el!si ....ai uitat sa faci cafeaua!!!
haideti fetelor mai scrieti si voi!
va pup si o zi buna!
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
varsta nazdravanlui Razvan
elpower spune:
Multumesc fete dragi pentru raspunsuri! Acum, jucariile, biberoanele, castronelele o sa fie acolo, dar noi paturici, perne sau chestii d-astea preferate, n-avem. Nici patul ei nu exista, pentru ca ea doarme cu noi. Si ea e tare sociabila, dar de adaptat prin alte case.. mai greu. De trecut, oricum stiu ca vom trece peste.
Diana, incearca asa cum zice Mady, ca zice bine. Si o perioada, incearca fara capsor. Stiu ca Thea mea nu suporta sa o spal pe cap, asa ca am rarit si spalam capul odata la trei zile. Eventual, poti incerca cu un lighean in care sa incapa ea asa, in fundulet. Eu asa am reusit sa o determin pe Thea sa ii placa din nou la baita. Si, pentru un timp, intai o las pe ea sa se sature de balaceala, apoi o spal eu rapid si o dau cu dusul. Si noi acum facem numai baie cu spuma, desi m-a disperat ca o tot inghite.
Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
Mihael@ spune:
Ioana, imi pare rau ca sufera Matei asa, ce dinti ii ies? caninii? stefi are o singura masea si a durat tare mult pana a iesit, cam o saptamana, tot asa, se tinea de falcuta, dar nu a avut alte probleme
mady, eu patesc cu stefi sa n-o intereseze o jucarie, o las sa uite de ea si dupa un timp cand i-o dau din nou e super incantata
Bianca, ce ghetute frumoase, toate mi-au placut! iarasi mor de ciuda ca pe la mine pe-aici nu gasesc asa lucruri frumoase
Mihaela siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)
Poze
Varsta Stefaniei
tzuna spune:
Multumim pentru aprecieri. Biroul e pentru >3 ani. Singura problema e ca Maria e mai micuta si nu ajunge asa bine ca in rest nu vad de ce nu l-ar putea folosi. Si oricum eu cred ca poate fi folosit doar pana la 4 ani ca apoi e prea mic. I-am strans insa pensulele si acuarelele- pe alea le va primi mai tarziu. I-am lasat cariocile pentru tablita, cele pt foi, creioanele si formele de lipit iar acum la pranz inainte de somnic am populat biroul cu animale salbatice (erau la zoo cica).
MIHAELa- daca ai gasi o solutie sa iei produsele din Bucuresti noi am putea sa-ti cumparam birou sau calut. Nu cred ca pot fi trimise prin curier ca devin prea scumpe si nici prin posta ca riscam sa nu mai ajunga intregi.
DIANA69- poate daca ii cumperi o jucarie noua f atractiva pentru apa.... Am vazut un tobogan cu pinguini de la Tommy (e in jur de 80 lei cei drept) dar e cu un camp magnetic si pinguinii se aliniaza singuri la rampa, apoi cad pe tobogan in apa.... Mariei mele sigur i-ar placea dar pretul e..... Altceva nu stiu ce sa-ti spun... Eu as mai incerca si sa o bag in cada cu un tricou mai larg pe ea si sa o spal asa... Poate ii este frica si frig cand o dezbraci de tot. Cred ca va este greu... La noi baie e o placere de aceea nu prea stiu ce sfaturi sa-ti dau dar or mai fi mamici in situatia ta. Acum am vazut ca si Mady ti-a scris cam acelasi lucru dar ea s-a si documentat deci merita incercat.
gata ca maria doarme si eu am de trimis rapoarte.... O zi buna tuturor.Pupici lui matei si restul copilasilor bolnavi.
mari-lu spune:
Salutare stup!
N-am mai bazait p aici d o vesnicie,cred ca m-ati incadrat la capitolul trantori si m-ati dat afara.Motivul e ca am reinceput munca din ianuarie,deci am norma dubla ca meu ma considera fresh cand ma intorc si vrea muuulta gioaca.E tare vorbaret, am parte de o bona care a vb mult cu el si noi asemenea.Doar cu somnul stam prost-toti p deoarece la 5-6 dimineata cineva striga in diverse tonalitati maaaami, viiine mami!!!.
Pt Diana Am trecut si noi prin criza NU BAIE, n auzea toata scara!Ceva , inca nu stiu, nu i=a placut.Dusul?Temperatura?Apa prea adanca?Spalatul p cap?A alunecat?Oricum ii era frica si urla si s chircea d cum venea seara si il dezbracam chiar si pt pampers.Am inceput sa-l spal mai tot mai rar p masura c simptomele s accentuau,mi-era o groaza!!!Care era reciproca.Dar cum n-am vrut sa am un prunc jegos,am inceput sa-t luam cu nio in baie cand faceam noi dus,s uita,noi n jucam cu jucariile lui o zi-doua,si-l intrebam daca face si el ca parea sa-i placa.La inceput nu nu nu.Pana cand a vrut una din multele jucarii noi d baie cumparate inainte d a-l lua cu noi.Si fiind spalata, in prima seara l=am luat cu mine in cada.Prima victorie!I-a placut.A treia zi tot cu mami, l-am spalat si p cap stand in spatele lui,cu un beretul, cu mare grija.L-am clatit cu stropitoarea,usor sa nu-i intre in ochi.Incet incet, s-a reobisnuit si acu plange cand il scot!
Va
mari-lu spune:
Pun si eu cateva poze aici
cronologic http://good-times.webshots.com/album/567269565aBKIxl
si recente http://good-times.webshots.com/album/568435474dwceLs
gabi78 spune:
Buna!
Ma includ in urarile voastre si va multumesc frumos tuturor!
Urezi si eu La Multi Ani tuturor celor care s-au sarbatorit si sa aveti multe bucurii!
Acum sunt la servici si m-am apucat sa citesc ca eram destul de in urma. Din pacate de acasa nu mai am vreme sa intru, dar de la servici se pare ca da.
Asadar sa raspundem ....
rein: la masina da facut paine se face o singura paine fie ca e de 500 de gr fie ca e de 1,5 kg.
Nastere usoara de pe acum!
Marta iti doresc putere, liniste si bucurii! "Crizele" lui Victor categoric nu au legatura cu cazatura! Ca al meu nu a cazut de nici unde si cateodata e asa crizat ca imi vine sa il arunc pe geam! Si nimeni nu ii intra in voie, dar il lasam asa crizat o vreme si apoi se calmeaza si gata. Din cate am inteles ne asteapta perioada negatiilor, nu? A istericalelor si crizelor de personalitate, deci nu avem decat sa ne inaramam cu rabdare.
Crina_mio nici Tudor nu se recunoaste in poza. Sau nu zice ca e el asa ca nu imi dau seama daca se recunoaste sau nu. Cand e mai mic adica in pozele de la botez zice bebe, iar altor copii le zice baiat sau fata. Dar fata nu trebuie sa aiba parul scurt ca e tot "baitel" nu mai e "titita".
Mi-ar placea si mie sa iau un birou ca al Mariei dar poate sa il pun la mine in cap, ca altfel nu am unde.
Frumoasa masinuta-avion a lui Razvanel si foarte interesant graficul de crestere al Stefaniei.
Sanatatee Giuliei si sa iasa mai repede dintii ... sper sa fie ei de vina.
Diana69 poate ar fi bine sa nu ii mai faci baie o perioada. Sterge-o cu prosop ud si gata. Oricum ei nu sunt chiar asa murdariciosi ca noi. Important zic eu e sa aiba funduletul curat si acolo eu il spal in chiuveta dupa kk. Poate daca o perioada o lasi o sa revina la sentimente mai bune. E periculos sa nu prinda vreo fobie pt baie si sa devina mai grav.
Da, si cum zic fetele sa o speli imbracata e o idee.
Sanatate si lui Matei!
Despre neica Tudor .. cele mai noi "aventuri":
- joi de dimineata: il imbrac de iesit afara, ma apuc si eu sa ma pregatesc. La servici am avut o Conferinta internationala, deci oleaca de pus la 4 ace ... reusesc sa ma aranjez, neicushoru' nu zicea nimic si isi facea de lucru prin casa. Cand sunt gata il strig sa vina sa il incalt, el evident ca nu raspunde si il gasesc in bucatarie foarte vesel si fericit ... intr-o balta de ulei. Luase sticla din dulap si a varsat-o pe toata si juca sarba in balta de ulei. Evident ca vroia sa il iau in brate! Asa ca l-am luat de o aripa, l-am bagat in cada, dezbracat, spalat, imbracat la loc si in sfarsit am plecat. Pe drum nu mi-a tacut gura si tot ii ziceam ca a fost baiatrau si ca a facut prostii si ca nu a fost frumos ce a facut si tala-tala tala-tala tot drumu'. Cand ajung la mama era foooarte spasit! Mama ii zice: ai luat-o pe coaja? El: Da! Eu: De ce minti? Ca nu e frumos sa minti si iar polologhie. Ii povestesc si mamei ce a facut, timp in care el statea in pozitit de drepti langa mama cu ochii cat cepele la mine. Mama zice: nu te supara pe el, ca si marti (2 zile inainte, adica) a varsat la tara sticla de ulei pe mocheta. Si dupa ce o aude pe mama vine la mine si ma pupa. Asta ca sa il iert probabil. Of.
- vineri de dimineata: se trezeste pe la 8 si jumatate, ma striga: Ma-ma! Nu m-am dus la el, ca aveam chef sa mai lenevesc si era si taica-su acasa, asa ca am zis ca poate se duce el. Dupa vreo jumatate de ora il auzim ca incepe sa planga. Ne ducem amandoi gramada sa vedem ce a patit. Neica Tudor se daduse jos din pat pe o masa pe care o are langa patutul lui si s-a dus la birou unde erau puse cremele cu care il dau. A luat cutia de crema, s-a intors in patut, a dat cu crema peste tot: pe picoare, maini, gura, pat, lenjerie, ursuleti, paturica tot tot, si s-a intors sa mai ia un plic cu crema care era desfacut, dar a ramas intepenit la intoarcere ca nu mai putea sa coboare la el in pat si d-aia plangea.
Ca sa intelegeti, mobilerul este cam asa: patut, masa dintr-aia plianta si in continuare biroul. Deci el a urcat din patut pe masa, s-a deplsat pe masa pana la birou si apoi trebuia sa coboare iar in patut.
De aceasta data nu i-am facut decat poze, pe care o sa vi le arat si voua, dar nu am avut timp sa le descarc.
Asa ca ... au inceput cele "nefacute".
Va pupacesc pe toate si va doresc o saptamana usoara!
Gabi mama lui Tudor (1.03.07) si
roxanici spune:
buhu, am aparut si io desi nu disparusem.
Tzuna, ffff frumos biroul Mariei, nu stiam ca exista asa ceva, io ma gandeam sa ii iau unul de lemn....asa ca o masuta pe masura lui acum sa scrie si sa faca ce mai vrea el dar ma gandesc si la locul unde sa il amplasez.
Si ca sa vezi ce relativa e perceptia omului, mie imi pare ca maria e leit tata'su
Mady, ffff frumos si masinuta lu Razvi, sa nu crezi ca sunt rea dar mi se pare putin prea mica pt Razvi,asa imi pare din poze.
Biancaaaaa.....ffffff frumoase botinele mi-au placut primele si ultimele.... asta pt ca am baiet si nu il vad incaltat in catifea :p vreau si iooooooooooooo....dar nu roz.
noi acu am schimbat bunicii, suntem la vrancea. Anaalina, sa nu te sesizezi ca nu ajung in focsani deloc.
Ela, cred ca nu vor fi pb cu mutatul....io cand merg la bunici cate o saptamana nu are rares nicio treaba... ma car cu jucarelele lui cu scaunul uneori.... si nu face nazuri
ioooooi, Mari-luuuuuuuuuuuu, te stiu de undeva, din negura timpurilor , bine ai revenit
Gabi, preturile pe reduta romaneasca sunt mai mari, mult mai mari....spre dublu undeva.
Inca nu sunt convinsa ca nu se mai poate comanda pe .fr, trebe incercat
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
gabi78 spune:
Fetele .. s-a dat drumu' la laredoute.ro. Ati vazut?
Ati comparat preturile? Cum sunt?
Se mai poate comanda din Franta?
Gabi mama lui Tudor (1.03.07) si