Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (98)
Raspunsuri - Pagina 4
elpower spune:
Frumoasa si cocheta cuconita mamii!
Citat: |
citat din mesajul lui Mihael@ am pus cateva poze sa vedeti ce rotunjoara s-a facut stefi si aici ce i-am lipit pe perete...e un grafic de crestere care mi-a placut mie, nu ma asteptam s-o intereseze prea tare dar sta numai langa el toata ziua edit: sa stiti ca n-o tin cu caciula in casa, asa isi pune ea, ce gaseste prin dulap, inclusiv caciuli cu blana Mihaela siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007) Poze Varsta Stefaniei |
Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
elpower spune:
O mamica frumoasa langa un copil superb!
Iar birou e nemaipomenit, numai ca la Thea nu sunt sigura ca rezista 2 zile.
elpower spune:
Sa traiasca mezinul stupului si la mai mare!!!
citat din mesajul lui madybulancea LA MULTI ANI DRAGUL MEU FIU!AZI IMPLINESTI 18 LUNISOARE! http://good-times.webshots.com/photo/2719344830096653195cfoetT Poze Razvanelu vechi poze razvanelu noi varsta nazdravanlui Razvan |
Jucarie de genul asta as vrea sa ii iau si eu. Am vazut ceva asemanator la Quelle, dar mi-e ca trece si Mos Niculae si Craciunul pana ajunge coletul de la ei
Sa o stapaneasca sanatos si sa nu se plictiseasca asa usor de ea!
citat din mesajul lui madybulancea Chiar dak nu sunteti pe aici sa va arat ce a primit razvi azi http://picasaweb.google.com/madybulancea/18Luni#5266635951809778882 deci se taie dupa lista pt mos craciun!!! Poze Razvanelu vechi poze razvanelu noi varsta nazdravanlui Razvan |
elpower spune:
Scuze pentru avalansa de postari, insa daca nu fac asa, uit ce aveam de spus. Batranetea, bat-o vina si neuronu' obosit, da' obosit rau detot!
Pe masura ce avanseaza lucrarile la apartament si pe masura ce "proiectez" mobila, o vad materializandu-se, imi e din ce in ce mai teama de cum va reactiona Thea cand o vom scoate din mediul ei de acasa si o vom plasa in alta casa. Sunt cu inima un pic stransa, mai ales ca stiu ca in carti se recomanda ca pana la 5 ani sa fie crescuti in acelasi mediu. Poate mamicile care au avut o astfel de experienta, se indura si mi-o impartasesc. Poate sa ma mai linistesc sau sa ma stresez si mai tare
madybulancea spune:
da ela asa am zis si eu k trece mult si bine...eu am gasit-o in real la 130 ron si nu am mai stat sa comand!acum mai ramane trenul thoms dupa care e disperat,tabla magnetica si un ursulet!!!
kitty pe ea scrie de la un an la 3!
tzuna mistoo biroul!pe el se recomanda vreo varsta???
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
varsta nazdravanlui Razvan
mica0307 spune:
Buna,
Am deschis la umanitare un bazar pentru a o ajuta pe Sonia, o capsunica minunata de mai-iunie 2007.
Pentru ca Sonia trebuie sa fie in America pe 22 decembrie pentru o noua operatie avem nevoie urgenta de bani.
Cine ne poate ajuta cu o donatie sau cumparand din bazar poate intra aici.
Multumim.
Mihael@ spune:
citat din mesajul lui elpower Scuze pentru avalansa de postari, insa daca nu fac asa, uit ce aveam de spus. Batranetea, bat-o vina si neuronu' obosit, da' obosit rau detot! Pe masura ce avanseaza lucrarile la apartament si pe masura ce "proiectez" mobila, o vad materializandu-se, imi e din ce in ce mai teama de cum va reactiona Thea cand o vom scoate din mediul ei de acasa si o vom plasa in alta casa. Sunt cu inima un pic stransa, mai ales ca stiu ca in carti se recomanda ca pana la 5 ani sa fie crescuti in acelasi mediu. Poate mamicile care au avut o astfel de experienta, se indura si mi-o impartasesc. Poate sa ma mai linistesc sau sa ma stresez si mai tare Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007 |
Ela, presupun ca in noua casa o sa se regaseasca si jucariile, paturicile, vesela, etc. pe care le foloseste Thea acum...cred ca asta o s-o ajute sa se simta in siguranta in noua casuta
(greu, greu cu mobila asta, eu am "proiectat" bucataria si a fost...uff, am avut niste emotii pana am vazut-o montata)
Mihaela siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)
Poze
Varsta Stefaniei
lauramar spune:
Ela noi deja suntem la a treia casa de cand s-a nascut Arianna,nu stiu in ce fel ar putea afecta asta un copil dar mie mi-i se pare la fel in continuare ea este de felul ei foarte sociabila si se adapteaza f. usor in alte locuri(in concediu cand am fost),acum mai speriat si pe mine se poate pe viitor sa se vada asta?
BiancaM spune:
Ela sa-ti spun si eu cu mutatul. Noi am avut de tras si cu fusul orar ca eram cu 3 ore mai tarziu in noul loc...
Pana au venit toate lucrurile ei, vreo 2 saptamani a fost rau, daca stau sa ma gandesc mai bine. Noaptea dormea cu noi pe saltea, si nu se odihnea deloc bine, se trezea de n ori pe noapte, se foia...ziua nu dormea mai mult de 1-1,5 ore. Plus ca din lipsa somnului devenise un copil cu care nu ne puteam intelege. Nu voia sa asculte, tipa din orice, era mofturoasa la mancare... DAR, din ziua in care i-au venit lucrurile, jucariile si patul, s-a schimbat. A avut o saptamana in care dormea la pranz cate 3 ore, si seara pica de la 8 si se trezea la 7. Cu o trezire max doua pentru lapte.
Au mai durat apoi cam 2-3 saptamani pana s-a obisnuit total cu noul apartament(adica noaptea daca se trezea sa vina dupa mine in dormitorul nostru). Acum ma trezasc ca o aud duduind, si ies sa vad unde e, si ea e prin livingroom, deci nu mai are nici o problema.
Deci cam in total i-a luat cam 5 saptamani pana s-a obisnuit total.
In cazul vostru, daca ea o sa aiba toate lucrurile ei si jucariile si toate cele care ea le cunoaste, nu cred ca o sa fie greu. Poate o sa va faca o surpriza si nici nu o sa simta schimbarea.
Asa, ca discutati de marime la papuci, nu stiu echivalentul pentru RO, dar la ghetele de iarna o sa trebuiasca sa-i luam masura 7,5 chiar 8. Acum are niste ghetute primite din Romania care sunt marimea 25. Cand o incalt cu ele mai are in fata loc cam cat latimea degetului meu mare de la mana. Merge bine cu ele, dar o incalt cam greu, ca nu-i aluneca piciorul in ei. Acum, pt iarna o sa ma uit sa fie gen cizma, ca sa fie inalte, probabil cu fermoar ca sa o incalt usor, cu ceva blanita, si neaparat rezistente la apa si sa nu alunece.
Ce as vrea eu ar fi www.shoebuy.com/timberland-inclement-traveler-bungee-snow-boot/274696/590662" target="_blank">asasau www.shoes.com/Shopping/ProductDetails.aspx?p=EC1100472&pg=5067559" target="_blank">asa sau www.shoes.com/Shopping/ProductDetails.aspx?p=EC1114868&pg=5091548" target="_blank">asa.
Trebuie sa ma mai uit sa vad daca le gasesc si la pret cat mai convenabil.....
Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007)
ioanaradu spune:
buna dimineata!
si noi febra tot weekendul si kk imprastiat. febra si azi noapte, deci azi nu mergem la cresa. de vina ... dintii ... vine si dr azi sa ne asiguram cu nu e si altceva, dar nu da alte semne. nu l-a chinuit nici un dinte cum l-au chinuit astia. se tine de gurita si plange. ii dam nurofen la 6 ore, in caz de maxima urgenta si supozitor novocalmin. mor de mila lui. vine si-mi arata ca-l doare: mama ... si se tine cu mana de gurita. deja tine de 4 zile ... oare cat mai tine???
ela noi l-am tot fatzait pe matei. cum zicea si bianca, important e sa regaseasca lucrurile dragi ei: jucarii, paturici ... si pe voi.
mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - 1 AN 7 luni jumate!!!!
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!