Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (98)
Raspunsuri - Pagina 7
Mihael@ spune:
Tzuna, multumesc mult de propunere, esti draguta, daca o sa am pe cineva care sa faca un drum la bucuresti, o sa indraznesc sa apelez la tine.
Stefania, bine ai revenit! haios tare Carl cum face el gimnastica
Gabi, hai ca ti-a facut-o Tudor, a inceput distractia...eu ma laud cu doi pereti creionati bine, asa, la vreo 2 sapt dupa ce i-am zugravit...noroc ca mai am var la culoare si acopar nazbatia
Rozi, la multi ani mamei si sotului!
Ioana, Rozi
Graficul de crestere l-am luat din Practiker, costa vreo 55 Ron, mult mi s-a parut, dar e asa frumos si practic, ca se poate lipi si dezlipi, partea adeziva nu se strica (asta doar in cazul in care patiti ca mine, ca am reusit sa lipesc partile intre ele si nu le mai puteam dezlipi, am rupt capul cangurului
Kitty, ma bucur ca Giulia n-a mai facut febra, sper sa nu mai aveti probleme
rein, stefi are o alunita langa ureche, i-a aparut prin primavara...dar ce legatura este intre alunite si ficat? ca eu am tare multe si chiar ma intereseaza
Mihaela siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)
Poze
Varsta Stefaniei
madybulancea spune:
Kitty,ioana ma bucur ca nu au mai facut febra!sanatate multa!
Rein si razvi are una la subrat,dar ce leg are cu ficatul????
Rozi la multi ani atat sotului cat si mamei tale!
Si eu azi sarbatoresc 2 ani de casnicie!!!dar inca nici o surpriza,si nici nu cred ca vor fi ca stam rau cu finantele!!!
Sa va arat cum a adormit fiu-miu acum 10 min http://picasaweb.google.com/madybulancea/18Luni#5267367628895850930
va pup!ma duc sa pap si eu si poate ma bag si la un somn!
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
varsta nazdravanlui Razvan
elpower spune:
La multi ani fericit, Mady, alaturi de familia ta! Sa fiti sanatosi si sa va intelegeti bine! Cat despre surprize... o fi sa fie alta data.
Eu sotului nu i-am luat nimic nici de sfantul Mihail si nu ii iau nici de ziua lui pe 20. I-am zis sa-si faca singur cadou un ceas de vreo 18 mil, iar el a fost cuminte si si-a luat unul doar de 9 mil. Are o pata pe ceasuri. Si-ar lua milioane de ceasuri, daca ar fi sa aiba atatia bani. Dar de trei ani ma tot "ameninta" ca si-ar dori si el un ceas d-ala, asa ca, anul asta i-am zis ca daca nu si-l ia nici acum, nici ca o sa si-l ia vreodata. Ca in fiecare an tot zice ca la anu' si-l ia. Eu n-am nici timp si nici cum umbla dupa cadouri cu pruncul agatat de mine, asa ca sa-si faca fiecare ce cadou vrea.
Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
madybulancea spune:
Mersic ela....si mai da o data te rog reteta aia de ou sau omleta sau ce era, cu condimente,si in ce tigaie o faci???
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
varsta nazdravanlui Razvan
roxanici spune:
Stefaniya, fix aceeasi dilema o am si io cu dintii de sus ai lui rares pt ca nu reusesc sa il spal calumea....strange din buza aia de ma termina....oricum spalatul pe dinti e ca si vremea...azi sta, maine urla... Cum a fost Carl la dentist? ca banuiesc ca nu a stat 2 min cu gura deschisa de buna voie? cum l-ati pacalit sa stea?
Alunite are rares 2 miiiiiici..... le tin evidenta ca is cu capul din cauza petei pe care o are raresu pe mana....nu vreau sa ii mai apara ca ma panichez.
Mady, ia dom'le un pat la copil, chiar asa?!?!
Anaalina, sarutari dulci inapoi :p dar suntem la 15 km de focsANI...... mai mai mai, da ce neobrazata sunt..... nu promit nimic da poate te caut sambata....
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
stefaniya spune:
Lilidana,eu ti-am zis o data ca David seamana cu Carl,blondini si carliontati Nu am stiut ca m-ai cautat dar oricum m-am uitat la pozele voastre si sunt superbe.Mai ales piciul ala micut Ca sa nu mai zic de palmieri,soare,plaja,piscinie..wow
Klaus a fost in Ghana ca voluntar.
Roxanici - iti dai seama ca a plans Tipa m-a intrebat ce facem daca plange si i-am zis ca e ok,sa-si faca treaba.I-a pus instrumentul ala cu oglinda in gura si sincera sa fiu nu cred ca a avut timp sa se uite in detaliu la cat s-a zmucit el.Urmatorul control e la 3 ani.
Azi am citit in carticica data de dentist si scrie ca biscuitul ramas pe dinte,stafidele,pot fi foarte periculoase pt dintisori.Carl mai mereu e cu bisuitul in manuta si nu pot sa-l spal mereu pe dinti.
Mady - felicitari si la cat mai multi! Luna asta sarbatorim si noi anii de casatorie Si soacra mea ii spunea lui Klaus ca nu trebuie sa-mi faca(,)cadou in fiecare an si ca un buchet de flori imi ajunge
Kitty - nu stiu daca asta e mult la un copil de varsta lui,dar va veni si timpul ala cand nu se va mai opri din vorbit Si poza Giuliei din albumul de 18 luni pe cuvant de nu e poza de revista.Ochisorii albastrii,perisorul cum ii sta...
Mihael@ - vreti sa invatati si voi sa faceti gimnastica? glumesc
O zi buna!
pupici
tzuna spune:
GABI-m-am amuzat copios cu povestirile voastre. Bine ca Maria nu-mi face chiar surprize de astea. Eu nu o las in patut dupa ce se trezeste ca vrea sa sara si cum a mai crescut mi-e ca si reuseste.
REIN-Maria are tot 3 alunite dar nu ma bucur deloc ca eu una sunt plina si stresata pe chestia asta si incerc sa nu stau la soare sa ma ung cu creme cu factor 50 + toata vara e tare aiurea....
Noi suntem bine. Maria e in tr-o perioada buna care tine de ceva timp. mananca acceptabil, doarme f bine, e cumintica, se joaca si singura, ne "chinuie" si pe noi, vrea sa ne iubeasca, sa ne jucam cu ea si ne arata unde sa stam... e f incantata de birou si animalutele cu care-l populam. Azi asa s-a jucat si cu fetita bonei si aia mica nu mai vroia sa plece acasa cand am venit eu. Ma bucur mult ca am gasit-o pe dna asta. Sper sa nu ma dezamageasca dar sunt foarte multumita de ea pana acum. Nu am nimic sa-i reprosez, se poarta frumos cu Maria, face ce-i spun eu.... chiar sunt fff multumita.
carmen94 spune:
si noi suntem prezenti.
saptamana trecuta ni s-a bulit calculatorul si tare naspa mai e fara.....
deci sa trecem la raspunsuri........
LA MULTI ANI!!!! tuturor sarbatoritilor de saptamana trecuta si numai bucurii si sanatate!
rein.....................masina mea de paine e de capacitate 980 gr.eu fac cate o paine pe zi de 680gr.....ce imi ramane din painea veche fac crutoane ptr.supa.
bafta,sa nu ajungi la cezariana!
vazut si pozele...care sunt superrrr!!
mey,treci si pune poza in album......tu ai vazut ce poza naspa(poza e naspa...nu fie-miu,sa se inteleaga) am pus eu?!?!?! p-aia am gasit-o ,p-aia am pus-o!!
alunite......are darius una pe fesa stanga.atat.o are de cand s-a nascut
martutza.................face si fie-miu niste crizeeeeee de mi le trasmite si mie.....mai nou a inceput sa se tolaneasca pe asfalt daca suntem afara si nu-i convine ceva.il vad eu la iarna daca ii mai arde de intins pe jos .....si stai sa-ti spun ca ieri a cazut de pe scaun chiar de langa mine.....a venit cu scaunelul lui (eu spalam vasele la chiuveta)s-a suit sa vada ce fac eu acolo....si bineinteles ca topaia ca titirezul pe scaun......i-am zis o data,i-am zis de 2 ori sa stea potolit ca o sa cada.a 3a oara nu am mai apucat sa-l avertizez ca el era deja cu roatele in sus.s-a lovit cu capul de aragaz.....a plans 2 minute,a tras vreo 2 palme la aragaz si pe urma tot pe scaun era calare...si tot fara stare
Laura Ioana.............darius are 1 an si 7 luni si poarta un 24.eu cred ca depinde si de copil.....uite ca roxanici ti-a explicat mai bine
Crina_mio...............darius se recunoaste in poze sau in filmulete cand ii mai arat.il recunoaste si pe tati si pe mami,pe bunica.....dar il intrebam noi si el ne arata cu degetul si zice ,,îîî,,
madybulancea............sa-ti traiasca nazdravanul!mey,ce loc de dormit a gasit el!!
tzuna...............ce ocupatie pe capul fetelor! si inca mai doarme in sac?!?!?darius arunca si patura de pe el dupa ce adoarme ca pana atunci o trage pana in gat.
Mihael@...............e frumoasa bucalata!!!!si ce sta ea lipita de arbore!!
elpower.................nu stiu sa-ti raspund cum s-ar comporta albinuta ta in casa noua,dar fie-miu sigur nu ar avea nici un stres...in afara de cotrobait si studiat tot cam ce e nou.
sper ca nu fie nici o problema cu Thea si sa se adapteze cat mai bine
si repede
diana69.......................noi la baie avem probleme doar la spalatul pe cap....in rest...cum vine de afara direct in cada intra singur.
mari-lu...................ce frumos s-a facut!!!!
gabi78............ce de aventuri si pe la voi!!!
stefaniya...........pupam marele sportiv!
lilidana.............stai cumintica si nu cobi.eu ma rog sa avem acolo putina de sarbatori si pe urma daca s-ar putea sa intram in vara
noi nu avem prea mari noutati.
mai nou se trezeste pe la 4 dimineata,se da jos din pat,vine sa ne verifice ce facem noi si apoi umbla prin casa.ba la carti,ba la tv,ba se gaseste sa dea cu matura,ba se incalta sa plece afara....il mai ia somnul pe la 7 si doarme 30 minute si e ca nou.....
tzuna spune:
Se trezeste la 4? Maria incepuse sa se trezeasca la 6 si eram disperata. Acum se trezeste iar la 8 si e ok.
gabi78 spune:
La Multi Ani sarbatoritilor: bunica si tata de Veve si Mady si sotul la un loc!
Sa fiti sanatosi!
Eu am citit ce s-a mai scris si vreau sa va spun doar ca Tudor doarme de la 2 si inca nu s-a trezit!
Aseara s-a culcat la 10 si s-a trezit de dimineata la 9!
Gabi mama lui Tudor (1.03.07) si