Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(9)
Raspunsuri - Pagina 9
nutel83 spune:
gabriela, de vopsit parul n-am intrebat medicul, sambata merg la el si numaidecit ca-l intreb, dar tare nu-mi place cum arat, si inca e lung tare si toti imi spun ca nu am voie sa ma frezez, superstitii babesti
, dar stau pe ginduri. Ma gindesc sa caut o vopsea fara amoniac dar nu stiu ce va iesi, sa nu fiu chiar tricolor.
12+
flavia_alt spune:
Mie mi-a spus coafeza, ca ar fi bine sa nu te vopsesti in primele 12 saptamani, si dupa aceea cand te vopsesti, cat timp stai cu vopseaua in cap sa fi intr-un spatiu aerisit bine, sa nu inspiri prea mult mirosul acela de vopsea.
9+
voicu_bebi spune:
mersi flavia
..sper ca bebicu sa fie bine si sa fi crescut ceva mai mult fata de acum 3 sapt si jumate cand nici nu vazusem bine la ecograf si nici poza nu mi-a dat atunci fusesem in alta parte
eu vreau sa ma tund saptamana asta ca am parul lung si na mai trebuie
Anca..

11+
blue77 spune:
Anamarics CMV poate fi contactat de la copii mici, bebeii care meg la cresa nu vine de la animale, e in saliva lor sau in urina , eu m am imbolnavit in 2004 de la Marc.
Acum eu stiu ca daca il aiin insarcina exista riscul de 1% ca copilul sa fie afectat.
Se poate ca analiza sa fie gresita, n ar fi prima oara, cum stii ca nu e bun rezultatul?
Nutel eu una m am vopsit la prima sarcina la 7 luni insa acum o sa incerc sistemul b, o sa cumpar o crema fara amoniac de la l'oreal, trebuie sa fie si in Ro , si gata dureaza cica 10 saptamani ceea ce e deja ok si costa cam cat o creme de vopsit normala.
Pupici
NOI
11+/ 13 + UM si Marc
(28.08.2004)
bebe2
gabryella81 spune:
Nu stiu Nutel ce sa ma fac...cred ca mai bine stai cu doua culori in cap decat sa fac ceva bebeului..sau ma gandeam sa-mi fac suvitze ca asa nu ajunge vopseaua pe piele...crezi ca ar fi bine?
9
ertina spune:
burticilor, va anunt ca eu m-am vopsit cu vopsea normala la 5 saptamani si ieri m-am vopsit cu casting l"oreal, fara amoniac ( 29 ron )...Eu am intrebat mai multe prietene care au nascut si mi-au zis k s-au vopsit in perioada cat au fost cu burticutze. Acum fiecare face ce considera.
11
laurraa spune:
Vreau sa intreb fetele care iau utrogestan daca nu au dureri de ficat? Ma mai inteapa mai ales seara si uitandu-ma pe prospect am vazut ca poate da si asa ceva. Acum nu mai iau mult, doar 3 pe zi, cate una, dar ma intreb si eu...
voicu_bebe te asteptam.
Eu zic ca dupa aceste 12 saptamani sau hai 14 sa fie mai sigur nu o sa mai fim asa stresate, sau cel putin eu desi din pacate cunosc riscurile si la sarcina inaintata, dar in primul trimestru sunt cele mai mari.
11 +
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
http://bd.lilypie.com/pruSp3.png
miruta spune:
Salutare , albinutze!
Eu astazi m-am simtit foarte rau , greata si stare de voma cum nu am avut in viata mea ,aveam 25 de copii in clasa si eu nu puteam deschide gura sa vorbesc ,plus o durere de cap cauzata cred de nevralgie ,de unde nu stiu , ca ieri am stat numai in casa.Cum am ajuns acasa am tras un pui de somn si vad ca a mai trecut un pic ,am si putut sa mananc ceva ca pana la pranz nu am putut decat o felie de paine goala si un mar.Sper sa nu fie zilnic starea asta de acum pana pe la 14 saptamani.
Imi pare rau ca avem atatea vesti proaste pe aici , sanatate multa si tinem pumnii fetelor care merg la marea intalnire cu iubirea din burtica.
De vopsit nu stiu ce sa zic ... dupa mai multi ani de vopsit am acum culoarea naturala , mi se pare mai usor de intretinut .
pentru toate burticile!
Mirela
8+
miruta spune:
Laura , sa stii ca si mie mi se pare ca utrogestanul mi-a dat fierea sau ficatul peste cap de mi-a fost asa rau ...asa ca de ieri il iau doar vaginal.Incearca ....am inteles ca asa ajunge si mai repede la bebe si astfel eviti si suprasolicitarea ficatului .Singurul inconveninet ....scurgerile de dupa .
Mirela
8+
philip spune:
imi pare rau sa citesc atatea povesti triste aici la noi.
sara si kris, imi pare tare rau si va doresc multa putere si sa va relaxati, sa reusiti sa treceti peste asta si sa puteti incerca din nou. pupici si imbratisari.
dicirstea, sanatatea muulta piticului tau si sa dea Domnu' sa te protejeze de scarlatina. uf, si maseaua aia nebuna. las' ca va fi totul bine.
eu nu m-am vopsit la prima sarcina si cred ca n-oi voi face nici acum, am sa-mi mai scurtez parul si poate pana la sfarsitul sarcinii ajung la culoarea mea naturala.
eu abia saptamana viitoare merg la eco aia de 12 saptamani, am atatea emotii si sunt atat de nerabdatoare. ma bucur insa aici cu voi, cele care ati reusit deja sa va vedeti bebeii.
va pup si o saptamana minunata!
philip
&andreea