Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(9)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Fetele noi sunteti pe listutza!

Oana

Viata mea...o continua LUPTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

multumesc miruta, dar eu deja il iau intravaginal.Uofffff...dar cat mai e...aprox 6 luni....nimica toata

11 + Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!

http://bd.lilypie.com/pruSp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns s_alinutza spune:

Uau cat ati scris fetelor, am si uitat la ce pagina ramasesem ieri seara cand scriam de una singura pe forum... O fi saptamana asta cu 13 la mijloc da eu tot sper ca va fi una si cu vesti bune, si cu samburei sanatosi si mamicute fericite. Eu am avut o zi tare lunga la servici, am suferit si de foameca pe cand a ajuns firma de catering la birou, a trebuit sa plec pe teren si m-am intors abia dupa 3 ore. Am tensiune mica si is rea de foameDa am recuperat cand am ajuns inapoi la birou, a fost si ziua unei colege si am infulecat si praji, si acum is in fata laptopului si iara mananco sa ma fac cat o gogoasa

Va si va doresc tot binele din lume voua si sambureilor!

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

fetele frumoasele...am revenit cu vesti de la intalnirea cu bebicu hihi
l-am vazut hihi era cu caputul in jos...are totul format manute,picoruse,inima ii batea ,cordonul ombilical
mi-a zis ca sarcina are 12 sapt ...deci schimb semnatura
totul este bine ...urmeaza sa fac analizele astea de baza si sa vad cum o sa imi iasa secretia k mi-a luat recoltat si secretie pt papanicolau ..sper sa iasa toate bine!

Anca..
11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Felicitari voicu_bebi!!!!!
Inseamna ca asta e pozitia lor acum.Si al meu tot cu capul in jos era si dadea mereu din maini si picioare.
Doamne ajuta in continuare!
Si eu am tensiunea mica, alinutza, si cred ca de aceea ma mai inteapa inima si am insuficienta respiratorie, dar sper sa nu fie probleme.
pupici

11 + Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!

http://bd.lilypie.com/pruSp3.png

Mergi la inceput

Voicu_bebi ce bine ca ti-ai vazut copilashul, sa dea bunul D-zeu sa creasca mare si frumos si sanatos!
Eu abia saptamana vitoare miercuri merg la medic la eco sa mi-l vad iara pe dragalashul meu de bebesi astept cu nerabdare sa treaca timpu sa ma vad la eco

O seara faina sa aveti!

9+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laurraa

Si eu am tensiunea mica, alinutza, si cred ca de aceea ma mai inteapa inima si am insuficienta respiratorie, dar sper sa nu fie probleme.

Mie medicul mi-a zis ca e mai bine sa fie tensiunea mica decat mare dar a zis sa mai beau cate o cafea din cand in cand sa o mai ridic Nu cred sa fie probleme, tre sa fim numa atente la stari de lesin sau oboseala mare...

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

sarumana lauraa , alinutza
hihi laura ca tot ziceai ca bebelasul tau da din maini si din picioare al meu dadea din manute am uitat sa va zic ce hazliu era si eu radeam de nu mai puteam..al meu vroia sa stie sexul numa k nu se vedea hihi poate luna viitoare sa apara ceva la orizont
sunt fericita ca bebicu e bine dezvoltat si creste mare !
alinutza..cred k abia astepti sa il revezi pe bebe,eu toata ziua m-am gandit la el ce o face .
va pupic fetele!

Anca..
11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

ASA CUM AM PROMIS, voi intra din cand in cand sa va imparasesc cate ceva din experientele mele.

MAMICA OANA, si mie mi-au iesit analizele tale:

CITOMEGALOVIRUS :

IGG +,INSEAMNA CA IN TRECUT AI AVUT O RACEALA SI NU AI TRATATA-O CA ATARE...SI S-A FORMAT ACEL VIRUS DE CARE NU VEI SCAPA NICIOADATA... este inactiv.

IGM -, nu ai nici o raceala acum, in timpul sarcinii, dar daca era " +" , exista acea raceala, care se trata..cu medicamente.

E totul ok! stai linistita!

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ganesha spune:

Voicu_bebi cred ca esti in si eu abia astept saptamana viitoare sa merg sa-l vad, cam tot in 11 sapt. o sa fiu, sper sa-i vad si eu manutele si piciorusele ca at cand l-am vazut ultima data era cat un bob de fasole.Nu mai am rabdaresi trec asa greu zilele!Tot sapt viitoare repet si analizele de toxo, rubeola si tsh, sper sa fie totul bine.
In rest ce sa va zic,si iarsi cu toate astea m-am facut cat 7, voua vi se intampla sa varsati parti din fiere? E groaznic si nu stiu ce sa ma mai fac, mai ales dimineata cum ma dau jos din pat.
la burticutze!

9+

Mergi la inceput