Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(9)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Sara si Kris, imi pare tare rau de ce s-a intamplat.

Dicirstea, sper ca nu o sa iei nimic din spital. Iti doresc multa sanatate, tie si puiutului bolnavior.

Din pacate nici eu nu ma laud, tusea mi-a mai trecut, dar am reusit sa racesc din nou. Imi curge nasul si ma doare capul tare, sper sa nu fac siunzita. Sunt cu imunitatea la pamant!!! Nu stiu ce mi se intampla, de o luna tot sufar din cauza racelilor. Si psihic sunt daramata.

Si copilul mi-a cazut din cosul de cumparaturi ieri. Am imbatranit 10 ani El e foarte agitat de felul lui, si nici eu nici taica-sau n-am fost pe faza sa-l prindem. Din fericire, a ajuns jos prima data cu spatele, si apoi a dat cu capul. Nu pare sa aiba nimic, a plans un pic dup-aia, dar inca e sub supraveghere. Ma rog la Dumnezeu sa nu i se fi intamplat ceva.

Oana, nu prea sunt in stare sa fac modificari in listuta, la starea minunata in care ma aflu

Va pup pe toate

11+ si Bogdan (04.02.2005)
Poze1
Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariacs spune:

Laurraa, iti multumim pentru incurajari!
sincer, in sufletul meu simt ca e ok. In seara in care am aflat nu am dormit toata noaptea, nu am putut sa inghit nimic..nu faceam altceva decit sa pling si sa ma mingii pe burtica, sa il rog pe bb sa imi dea de veste daca e ok sau nu..simteam ca imi pleaca mintea....crede-ma ..am vist-o pe Dna dr spunindu-ne ca suntem ok! am zis ca e semn de la bb..
e f ciudat ce se intimpla pentru ca noi nu am avut niciodata animale in casa si nici probleme de ordin genetic nu au fost in familiile noastre. am incredere in Dna Dr..astept verdictul..pina atunci, insa..

pupam "2 in 1" si nu numai..

ana-maria 11weeks&6days

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

fetele eu m-am facut mumoasa pt intalnirea cu bebele de diseara ...ieri nu va zic ca am stat toata ziua in pat am avut asa o stare de greta si imi venea sa vomit da nu puteam vomita si azi sunt oarecum ceva mai bine dar tot cu greturi
bey am si eu o oarecare frica de analizele astea ...eu dupa intalnirea de azi ma duc sa fac analizele .
auziti intr-o seara ne uitam la un film pe calc si al meu cica de ce respir asa greu ,cred k oi sforai si eu nu stiu k la noi mai sforaie si al meu si nu se stie care cum sforaie hihi

Anca..
11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

anamaria, stai linistita ca o sa fie bine.Ai sa vezi!Repeta-le si o sa vezi ca va fi ok, mai ales ca ti-a iesit "slab pozitiv".
strunfita, nu cred ca e cazul sa-ti faci probleme cu copilul....se mai intampla, mai cad, mai pang, apoi rad....nu are CUM sa nu fie bine. Si tii iti doresc insanatosire grabnica mai ale ca maine e o zi mare.....Apropo, chiar m-am gandit la tine zilele trecute caci ma apucase o tusa.....auleu....exact cum descriai tu.

Fetelor, voi nu aveti cateodata insuficienta respiratorie?Ca si cum nu puteti respira pana la capat? Eu mai iau cate un Calciu Sandoz si imi revin

11 + Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!

http://bd.lilypie.com/pruSp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubita_tiana spune:

buna albinutzelor, maine am programare dupa masa la nenea dr, o sa revin abia seara cu vesti......

va multumesc ca ma suportati asa stresata si ciudata....

10+
http://bd.lilypie.com/U6V5p2.png
yupiiiiiii....am mai crescut o saptamana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Multumesc pentru suportul moral, dar asta nu e totul , Imi trebuia si cireasa de pe tort...asa ca tot ieri mi s-a rupt o masea. Pe din doua. Simteam de cateva zile atunci cand mestecam guma, ca mi se agata de masea, iar ieri am mestecat cu simt de raspundere si am simtit o durere de parca mi-ar fi taiat cineva capul pe lung. Si m-am trezit cu o jumatate de masea in gura. Acuma trebuie sa va spun ca eu pana la aceasta frageda varsta mai am masele si dinti de lapte in gura. Iar aceasta era una din ele.

Am vazut ca vorbiti de vopsele de par. La prima sarcina eram si eu mai blonduta, dar citisem ca decolorantul nu trebuie sa stea in contact cu pielea, mai ales in primul trimestru. Asa ca am aratat ca o sorcova pana in luna a patra, cand m-am vopsit intr-o nuanta mai apropiata de nuanta mea naturala, si am ales vopsea fara amoniac. Mai ales ca nu mai suportam mirosul.

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)

si a cui o mai vrea sa vina 8 +

MINUNEA MEA

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns badriana spune:

Salutam burtici!

Datele noastre:
DN - 26.08.1973
UM - 26.08.2008
DPN - 02.06.2009

+ mamica de Andrei nazdravan (04.04.2006).

Sanatate si ne mai auzim!

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia_alt spune:

Voicu_bebi sa ne povestesti cum a fost intalnirea, tinem pumnii.
Eu am tot timpul insuficienta respiratorie, care acum o simt in fiecare zi de cand sunt gravi. Inainte nu o simteam doar la un efort fizic. Eu cand eram mica am avut bronsita asmatica si faceam crize de astm.
Cum am inaintat in varsta s-au mai rarit si nu au mai fost asa de rele crizele. Nu stiu ce o sa ma fac cand inaintez in saptamani si o sa creasca burta. Am uitat sa vb cu dr despre asta si mai e pana pe 27. :(
Eu si seara am cateodata probleme, inainte sa adorm, nu pot sta pe spate, doar intr-o parte.

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia_alt spune:

Voicu_bebi sa ne povestesti cum a fost intalnirea, tinem pumnii.
Eu am tot timpul insuficienta respiratorie, care acum o simt in fiecare zi de cand sunt gravi. Inainte nu o simteam doar la un efort fizic. Eu cand eram mica am avut bronsita asmatica si faceam crize de astm.
Cum am inaintat in varsta s-au mai rarit si nu au mai fost asa de rele crizele. Nu stiu ce o sa ma fac cand inaintez in saptamani si o sa creasca burta. Am uitat sa vb cu dr despre asta si mai e pana pe 27. :(
Eu si seara am cateodata probleme, inainte sa adorm, nu pot sta pe spate, doar intr-o parte.

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamica oana

Salutare,burtici!
Ma ajutati si pe mine la niste rezultate?
CITOMEGALOVIRUS:
IgG-pozitiv
IgM-negativ
TOXOPLASMOZA:
IgG-negativ
IgM-negativ
Sa inteleg ca sunt bune?Inca n-am ajuns cu ele la dr. sa mi le vada.

Oana,mamica de Robertel (27.10.2004) si 12+

bebe2
Sunt bune analizele numai ca toxoplasma s-ar putea sa te puna sa o faci din 2 in 2 luni.Eu am facut doar IGM - ul si mi-a iesit negativ.Maine ma duc sa fac IGG-ul dar mi-a explicat dr ca , daca iese negativ inseamna ca nu am anticorpi si trebuie sa o repet din 2 in 2 luni dar ca nu este o problema.Bafta
Si apropo... vreau si eu in lista
DN 06.02.1979
UM 05.09.2008
DPN 12.06.2009

Pup toate burticile!!!

gravi 10+

Mergi la inceput