Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(9)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamariacs spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamica oana

Salutare,burtici!
Ma ajutati si pe mine la niste rezultate?
CITOMEGALOVIRUS:
IgG-pozitiv
IgM-negativ
TOXOPLASMOZA:
IgG-negativ
IgM-negativ
Sa inteleg ca sunt bune?Inca n-am ajuns cu ele la dr. sa mi le vada.

Oana,mamica de Robertel (27.10.2004) si 12+

bebe2

Draga mea, din cite stiu eu e ok!
si la mine a iesit citomegalovirus IGG pozitiv, asta inseamna ca ai virusul de mult, dar organismul a creat anticorpi pentru el. faptul ca igm este negativ este iar ok pentru ca inseamna ca nu ai virusul activ acum, in timpul dezvoltarii lui bb.
Mie de ex, mi-a iesit igg pozitiv si igm "slab pozitiv", ceea ce nu prea mi-a placut. Am vorbit cu Dna dr si m-a sfatuit s arepet, avand in vedere ca rezultatele au venit f repede..si sunt si cam ambigue..adica nu exista acest "slab pozitiv" mi-a spus Dna Dr. Se pare ca sunt necesare valori exacte, ceea ce eu nu am in buletinul de analize..oricum pina saptamina viitoare stau ca pe ghimpi se pare ca dc citomegalovirus e capatat in timpul sarcinii, poate da malformatii bb-lului. eu inca sper sa nu fie chiar asa, avand in vedere ca IGG a iesit bine, adica organismul mea a creat anticorpi, mai mult, virusul il am mai demult..deci NU e nou venit

va tin la curent!
pupam "2 in 1", si nu numai..

ana-maria 11weeks&6days

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariacs spune:

scuze, in primul rind, s-a postat mesajul de 2 ori, nu stiu de ce..
cred ca am mai spus o data azi, dar ca sa inteleaga toata lumea, mai spun o data: am fost de dimineata si mi-au recoltat iar sange pentru CMV, la cabinetul Dnei Dr gineco, ca sa mai primim o opinie mai obiectiva..direct cu valori.
Este de precizat ca in situatia normala de IGM pozitiv, in general, Dr spun "intrerupere de sarcina", se pare insa ca aceasta decizie depinde de mai multe aspecte. Cel mai important e daca sau nu, virusul a fost capatat pentru PRIMA data de mama pe durata sarcinii si cel de-al doilea este dat de valoarea efectiva a IGM. Se pare ca dc valoarea se incadreaza intr-un anumit barem, procentul ca sarcina sa fie afectata e mic, dar se va face urmarirea sarcinii ecografic din 2 in 2 saptamani plus repetarea analizei lunar..
imi e groaza! credeti-ma!

stau pe ghimpi pana lunea viitoare cind ma duc la Dna dr..sa vedem ce si cum.. in rest totul pare un vis..nu am avut niic macar o zi starea de rau atit de specifica sarcinilor, burtica a crescut..are 82cm..in conditiile in care aveam talie de viespe..si cam atit..

pupam "2 in 1" si nu numai

ana-maria 11weeks&6days

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabryella81 spune:

Citat:

Salutare,burtici!
CITOMEGALOVIRUS:
IgG-pozitiv
IgM-negativ
TOXOPLASMOZA:
IgG-negativ
IgM-negativ

bebe2

9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia_alt spune:

Cata activitateee......
Eu nu am mai intrat demult pt ca de 2 saptmani am avut casa santier si nu am avut ocazia sa mai intru pe la voi.
Kriss si Shara speranta moare ultima, nu uitati.
Eu nu am noutati, nici greturi. Pot sa spun ca pe mine greturile si varsaturile m-au tinut o saptamana, acuma ma mai dor doar sanii, sper sa nu fie vreo problema ca nu mai am greturi ( pt ca au venit poftele in schimb ).
Nu stiu ce se intampla, dar de cand am ramas gravi sotul imi spune dimineata ca noaptea imi scrâsnesc dintii si mai si sforăi. Voi ati patit? Oare exista ceva ceaiuri pt asta?
La eco am progr doar pe 27.11,parca nu mai am rabdare. Ultimul eco l-am avut pe 28.10 si atunci totul era in regula, i-am vazut inimioara batand.
pupici la toate si sper sa pot intra mai des acuma.

9+

Mergi la inceput

Citat:

Salutare,burtici!
CITOMEGALOVIRUS:
IgG-pozitiv
IgM-negativ
TOXOPLASMOZA:
IgG-negativ
IgM-negativ

bebe2

Da mamica oana sunt bune...daca IgM era pozitiv ..atunci nu erau bune analizele...stai linistita...asa mi-au iesit si mie...

9

Mergi la inceput

Fetele care au trecut si trec prin momente grele..nu va lasati...Doamne Doamne ne pune la tot felul de incercari...eu totdeauna zic si gandesc ca tot raul spre bine si totdeauna ce-ti doresti mult in viatza se va implinii...trebuie sa fiti tari si sa nu va lasati...impreuna cu cei apropiati puteti trece peste multe incercari...eu sunt o fire optimista...si e bine sa fi asa..daca te lasi te vor darama multe in viatza...va pe toate

9

Mergi la inceput

nutel si eu sunt tot vopsita blonda..si mie mi-au crescut radacinile ..acum arat k niciodata...si nu stiu ce sa fac...nu cred ca ma vopsesc...altii spun ca pot...altii nu...peste 2 sapt ma voi duce la doctoritza si o voi intreba...si ea e tot blonda...data trecuta cand mi-am facut analizele ..am uitat sa o intreb...tu ai intrebat-o?

9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Falvia, si mie imi spunea sotul ca sforai la sarcina cu david, este din cauza ca organele sunt impinse in sus pt ca sa se faca loc in abdomen si pt sarcina :)

Floricika 9+ si mamica de David Gabriel (15.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Buna fetele!
Sara si Kriss va imbratisez cu drag si sunt alaturi de voi. O sa vedeti ca acusi intrati la alta odisee si vom merge paralel

Anamariacs, imi pare rau pr CMV dar sper sa fi gresit cei de la laborator mai ales ca ai zis ca nici valorile nu-s trecute calumea. Eu zic sa stai linistita si sa nu-ti faci probleme.
Dicirstea, este foarte greu pt saracutza de tine sa te imparti, dar Dzeu o sa aiba grija de toate si te va ferici si cu a doua minune. MULTA SANATATE TIE SI BAIETELULUI TAU.
Tiana,m-am amuzat copios dar sa stii ca nu esti singura. Vorba Relush-ei, am citit de doua ori. Nu esti singura.:)>si gandeste-te ca noi avem interdictie pana la 9 luni...deci visele curg in voie. Mai e o zi pana te vezi cu dr. La ce ora ai maine?

Eu week-endul asta am fost o nebuna: 3 petreceri;sambata noaptea 2 si ieri o cumatrie-petercere de zi.Unde eram aseara la 10? La spital sa-mi vad samburelul sa pot dormi linistita ca e bine si nu l-a afectat muzica tare, drumul (au fost in alta localitate) sau agitatia; si e ok, statea cumintel acolo dar am simtit asa ca m-ar certa putin:)

pupici

11 + Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!

http://bd.lilypie.com/pruSp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Apropo de vopsit: si eu sunt blonda iar dr meu nici nu vrea sa auda sa ma vopsesc. Innebunesc credeti-ma ca am niste radacini cat casa. Coafeza mea a zis sa asteptam sa trecem de primul trimestru si are ea o crema naturala decolorata pt radacini destul de slaba si apoi nuantator tip vopsea.
Stiu mamici care s-au vopsit frecvent; mai rau e la blonde cu decoloratul radacinii si eu am un blond platinat destul de deschis deci va dati seama cam in ce hal se vede radacina dar asta e...mai astept. Saptaman asta merg sa ma fac pe picioare, pubian si inghinal cu ceara caci nu ma mai suport.

Acum stau in pat, ma cam doare burtica, da trece.pupici dulci

11 + Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!

http://bd.lilypie.com/pruSp3.png

Mergi la inceput