Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(9)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Hello burtici, ce faceti voi?
Sara si Kris... si pareri de rau. Mult curaj mai departe si speranta.
Eu sunt acasa astazi. Pe la ora 2 o sa sun la Synevo sa vad de triplu test. Apropo, la Synevo costa 99 ron triplu test. Iar la Medsana si Polisano 180 ron, respectiv. Deci Synevo are tarife bune, pentru gravidutzele pe care le intereseaza.

Eu abia astept sa vad ce este in burtica, fetita sau baietel... Maria, eu la 14 saptamani nu am avut noroc. Doar ca mi-a spus medicul ca ar fi fetita, dar nu este sigur. Succes tie!

Ioana 15+ si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariacs spune:

'naziua toturor!
uite am lipsit 2 zile..si mama cite s-au imtimplat:((
imi pare asa rau sa aud de burtici care s-au pierdut sau nici macar nu au apucat sa fie create dintr-un motiv sau altul..pacat..mare pacat ..
ma gandesc acu, poate sunt rea, dar Dzeu unde e in sitatiile astea? parca ar pleca de acasa, zau!
nici eu nu sunt f happy..pe linga un weekend de cosmar cu niste dureri de cap de simteam ca mi se defac oasele craniului..mai am si stresul analizei care iesit prost: CMV-ul.
Abia am venit de la cabinet, mi-au recoltat iar singe pentru analize..dupa am vorbit cu asistenta de am plecat de acolo cam varza..simtema cum tremura bb in burta si creierii in cap, inim aparca batea in stomac..e cumplit! nimeni nu poate exprima exact cum e..mai mult..e f greu sa fii in pielea altuia in situatii din astea :((.
..si cind ma gindesc ca am fost o femeier responsabila, fara sa umblu craca-am fost si sint femeia unui singur barbat-, sa am avorturi pina la 30 de ani..si acum..sa trec prin tot stresul asta :(( imi vine sa urlu cu vorbe...
sotul meu cred ca imi spune de 100 de ori pe zi, cel putin - ma suna din 10 in 10 min- sa imi spuna ca bb lui e ok si eu sunt dusa, ca imi induc in cap dracii si nu fac altceva decit sa il afectez tot pe bb...
adevarul e ca rezultatele de la analize au venit f repede -4 zile- si le-am facut la un cabinet de care Dna dr care ne supravegheaza a zis ca nu a auzit..mai mult..rezultatele sunt cam ambigue, fara valori..
imi ramine speranta ca Dzeu e sus si ma stie..m-a vazut in toti anii astia cit de responsabila cu viata mea am fost..si sper sa nu ma lase sa trec prin ceea ce nu mi-am dorit vreodata saexperimentez..

va pup!

revin

ana-maria 11weeks&3days

Mergi la inceput

Am uitat sa va urez "La Multi Ani!" tuturor celor care poarta numele de Mihaela/ Gabriela, dar si tuturor celor dragi voua care poarta acest nume !

ana-maria 11weeks&6days

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Am incercat de vreo 3 ori sa scriu, dar nu-mi gasesc cuvintele..Cand am vazut ca inca 2 fete au venit cu vesti proaste m-am indispus si mai tare. Eu sunt intr-o situatie delicata. Pe 6.11 Matei a facut febra foarte mare, dr. de la spitalul IOMC l-a controlat, verificat, ascultat (ii scazuse temperatura de la 39.1 la 38.5) si a concluzionat ca nu are nimic altceva decat o eruptie dentara pacatoasa, asa ca l-am adus acasa. Sambata, pe 8.11, a inceput din cursul noptii sa tuseasca, mai intai usor si sec, si sa se foiasca in patut, iar apoi pe la 4 dimineata a tras o tuse magareasca urata rau de tot de ne-am imbracat repede si am fugit iar la spital. Dr. de garda l-a ascultat, verificat, i-am povestit si episodul anterior si i-am aratat reteta data, numai cu antitermice, si a spus ca i se pare ca are pneumonie si deci sa-l internam. Eu m-am ingrozit din 2 motive, unul pentru el, ca nu stiam cat de grav poate fi si imi faceam mustrari de consiinta ca daca mai mergeam si la alt dr. atunci poate nu ajungea asa; si al doilea pentru bble meu din burtica, pe care speram sa nu-l afecteze treaba asta. Oricum ma durea sufletul pentru piticel numai la gandul sa stea in spital, mai ales ca a trebuit sa il las cu mama, pentru ca eu nu as fi putut fizic sa stau, nu ma mai gandeam si la complicatiile care putea aparea. Si cum de ce ti-e frica de-aia nu scapi... s-a intamplat. M-am intors in cursul zilei de sambata cu hainute de schimb si cu mancare pentru Matei si mama si am vazut ca adusesera in salon si o fetita de etnie rroma pe care nu stiu cum au consultat-o, ca nu si-au dat seama ca are scarlatina!!! Au tinut-o cateva ore in acelasi salon, si doar le-am atras atentia de cand l-am internat pe Matei ca eu sunt insarcinata, ca doar de-aia sta bunica cu el! Si am mai fost si duminica vreo 2 ore pe la el. Am vorbit si cu dr. lui Matei - care mi-a spus sa iau Ospen preventiv, ca nu-i face rau lui bb, si cu dr. ginecolog, care mi-a spus sa ma duc mai intai la Victor Babes si sa fac teste si abia apoi sa stabilim ce sa fac, iar sotul meu a fost si el la dr. lui si i-a dat direct tratament de facut. Si peste tot stresul asta eu nu pot sa imi vad baiatul 7 zile... simt ca innebunesc de stres si de grija.

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
MINUNEA MEA

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

dragelor,

se vede ca saptamina asta il are pe "13" inclus:(
prea toate avem probleme, griji, nelamuriri, suntem agitate...si fara sa vrem ne cam zapacim si bebeii

incerc sa va impac

ana-maria 11weeks&6days

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica oana spune:

Salutare,burtici!
Ma ajutati si pe mine la niste rezultate?
CITOMEGALOVIRUS:
IgG-pozitiv
IgM-negativ
TOXOPLASMOZA:
IgG-negativ
IgM-negativ
Sa inteleg ca sunt bune?Inca n-am ajuns cu ele la dr. sa mi le vada.

Oana,mamica de Robertel (27.10.2004) si 12+

bebe2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annkkaa spune:

la Toxoplasmoza sunt fff bune daca sunt -negative- cel putin asa mi-a spus doctora mie. ca nu am "microbul" :), dar tb sa ma pazesc si sa repet analiza undeva in sapt 20 - 22 ( parca)... la cealalta analiza .. nu stiu

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nutel83 spune:

buna gravitutzelor!
ce trist e sa auzi asa vesti proaste .
Sara, nu te descuraja, va veni bebe, sa stii ca Doamne-Doamne are grija de toate.
fetelor, am o problema, pina la sarcina imi vopseam parul blond, acum mi-au crescut destul de mult radacinile si nu stiu ce sa fac, am voie sa-l vopsesc sau face rau la bebe?
Voi cum procedati? Ati auzit de vopsea de par fara amoniac si sa iasa blond deschis?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Buna ziua
sara si kriss imi pare sincer rau pt ce vi s-a intamplat, va rog sa nu va pierdeti speranta si sa mai incercati!! Este minunat sa fii mama si merita toate sacrificiile!!!!
dcirstea ce medici tampiti!! sper sa fie totul bine!!!!

legat de creme eu am folosit la david creme antivergeturi de la mustela si nu am nici o vergetura, am inceput sa ma dau pe la vreo 4-5 luni...Si am mai folosit de la mustela crema pt picioare, era vara si era f cald si mi se umflasera rau picioarele si crema asta a fost f buna!!

maria, daca e eco 3d, se vede sigur!!!

Maine ma duc si eu la eco, iubita sper sa venim cu vesti buna maine amandoua, si la mine s-a vazut data trecuta un sac mic si atat. dar eu sunt f optimista, burtica parca a crescut...
In rest sunt bine, fara nici un simptom....

Floricika 9+ si mamica de David Gabriel (15.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

mamica oana nu stiu sa iti raspund dar sunt sigura ca sunt fete de aici care te vor ajuta!
Nutel, eu m-am vopsit de 2 ori pana acum....nu cred ca sunt probleme, la david m-am vopsit toata sarcina si nu am avut probleme. era un artcol chiar pe desprecopii.com despre vopsitul in sracina, da o cautare. din cate stie eu medici spun ca nu exista teste care sa dovedeasca ca dauneaza dar nici nu baga mana in foc ca nu dauneaza, ramane oarecum la latitudinea fiecaruia....

Floricika 9+ si mamica de David Gabriel (15.09.2006)

Mergi la inceput